Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekercigim beni yalniz birakma ne olur destegine ihtiyacim olucak...dua et bana ....az önce doktordan geldim 3 tane büyük tam kivaminda yumurtam var..yarin sabah catlatma ignemi vurucam sonra c.tesi sabah 9 bucukta asilama olucak..ALLAH in izniyle bu sefer cok rahat hissediyorum...kasmiyorum kendimi fatihte izine cikti birlikte vakit geciricez daha az düsünmeye firsatim olucak.
benim tedavim clomifen ve ovitrelle ile oldu.slm canım inş tutar aşılaman sen hangi ilacı kullandın bide kaçıncı gününde oluyo aşılaman canım.ben monegon kullanıyorum bugün adetimin 6.günü ben 3.iğnemi oldum yarın dr kontrolüm var bakalım...
telli .!.:canım benım hayırlısıyla guzel haber beklıyorum bugunlerde cok telaşlıyım ev alacak gıbıyız gecem gunduzum kalmadı sıkıntı yapıyorum ruyalarım bıle sacmasapan hayırlısıyla gercekleşecek yarın buyuk gun bebek bıze kısmet getırdı galıba ama yınede kredı cekcez ben calışmasam olmaz sımdıden kemıklerım agrıyor işim ayakta cok yorucu bacak kemıklerım bel kemıklerım agrı agrı allahtan yardım dılıyorum.senınde sızlanmaya az kaldı hayırlısıyla ......benı yanlız bırakma demışsınya sana ihtıyacım var demışsın ya valla bır tuhaf oldum icım tıtredı bende yaşadım aynı şeylerı rabbım hayırlısıyla sanada unutdursun o gunlerı bı bakmışsın hamılesın bı bakmişsın bebışın kucagında onu kokluyorsun allah yardımcın olsun bıtanem
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde yumurtalığımda kist var ilaçla tedavi gördüm fakat sonuç alamadım tam aşılamaya geçicektimki malesef babamı kaybettim ara verdim 11 aydır doktora gidemiyorum ilk önce kendimi toparlamam gerekiyor malum bu tür işlerde moral çok önemli ama merak ediyorum aşılama uygulaması nasıl anlatırmısınız bana uygulamasını
benim tedavim clomifen ve ovitrelle ile oldu.
clomifene adetin 3.günü basladim..hapla oldu benim tedavim igneyle degil.
catlatma ignemi de bu sabah vurdum.
asilama da yarin sabah adetimin 13.gününde olucak..benim her zaman 13.günde catlar yumurtam hic degismez yine ayni oldu..
senin icinde hayirli olsun insallah bu ilk asilama m
bebek size ugur getirdi bencede..sende fazla üzülme yakinda gecicek bu acilar agrilar, hepsi hamileligin baslangic yorgunlugu...gecicek tatlim sabret azcik daha...
sana ihtiyacim var evet bilmiyorum ama tuhaf bir sekilde seni kendime cok yakin hissediyorum....senin sözlerin beni telkin edio....
bana dua et tatlim tek hamile oayimda yeterki bende sizlanayim:1rolleyes:
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde yumurtalığımda kist var ilaçla tedavi gördüm fakat sonuç alamadım tam aşılamaya geçicektimki malesef babamı kaybettim ara verdim 11 aydır doktora gidemiyorum ilk önce kendimi toparlamam gerekiyor malum bu tür işlerde moral çok önemli ama merak ediyorum aşılama uygulaması nasıl anlatırmısınız bana uygulamasını
hoşgeldin aramıza başın sağolsun canım aşılama kolay bir tedavi hayırlı olur senin için inşallah kendini toparlaman gerekir allah sabır versin canım:teselli:
ya kızlar 3. günü de gitti aşılamamım hala ağrı sancı ya da başka bi his yok...
ya kızlar 3. günü de gitti aşılamamım hala ağrı sancı ya da başka bi his yok...
daha iyi ya benim ağrı çok vardı kasıklarımda göğüslerimde ama tutmadı ağrı olmaması bence daha iyimiş o zaman tutuyor diyorlar ben öyle duydum inşallah seninde tutar idilcim kendine iyi bak stres yapma umutlu ol bize güzel haberler vermen niyetiyle sana dua edeceğim canım:ecrin_bebek:
senınde şansın donecek inşallah yarından sonra senın hep guleceksın.kolay degı neler haylaştık senınle canım benım inan yazarken kardeşlerım yanıma gelse kapatırım gostermem benım icın cok özelsın ve belkıde bebegın yay burcu olcak benım gıbı ....ev konusuna gelelım bugun son pazarlık yapıldı 125 mılyar oldu şimdı bankayla işimız kaldı kardesım bankacı bılıyorsun yenı nişanlanan ona bıraktık ohalledecek canım sana herşeyın hayırlısını dılıyorum rabbım hayırlısıyla bebek kondursun karnına saglıklı huzurlu akıllı
insallah hayirlisiyla bebis yeni eve gelicek desene..hadi hayirlisi ALLAH gönlüne göre versin tatlim..
canim asilamam oldu ayin 31 inde bu gün ikinci gün..ilk gün ve dün dinlenmeye özen gösterdim...bu günde dinlenicem ama sana haber vereyim dedim..karnimda agri var azcik..
nedense bu sefer hic gergin degilim gayet normal karsiliyorum herseyi..ayy asilama olmadan önce benim doktor acilen ameliyata gitti..biz spermleri vermistik 1 saat icinde islem olmasi gerekio biliosun biraz gecikti...fatih kafayi yiyo görseydin..ikide birde kalkio asistanlara soruyo..o cok gergindi ben gayet normaldim bu sefer.bu sefer asilama 10 dk kadar sürdü diyebilirim..doktor dogru sekilde ve dogru yere birakmaya özen gösterdi...ilk asilamayi yapan kadina da sasirdi o nasil 1 dk icinde yapti diye.....
bu arada benimde görmeyen kalmadi sözde tüp bebek merkezine gidiyoruz özel olsun diye,hep baska doktor bakio hafta sonuna geldigi icin....bu sefer asistanlar bile gördüyanidelikafadulden..bede de ne utanma kaldi ne bisey..fatih birazda ondan gerildi..
neyse bu sefer insallah tutar..:Saruboceq:dua et bana tamam..kendine de iyi bak bebise de iyi bak..öptüm seni göbisinden..
aaa canim bulantilarin gectimi, karnin cikmaya basladi mi...hani diyodun ya istedigimi istedigim kadar yicem diye yapabiliomusuncokacimcoook
slm canım umarım tutar aşılaman
ikinciydi dimi bende beklemedeyim en geç cumaya belli olacak