Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay canım hayırlısı şimdı bebek buyuyor icınde inşallah hayırlısıyla.....busefer dr farklımı inşallah bır aksılık olmaz sordunmu dr sperm cok bekledı bı sorun olurnu.....nerde ac gezıyorum habıre ö ö ö ö benım eleman dıyorkı abla ö harfını baya ezberledın cok berbat birsey ilk hamıle kaldıgım gunu mumla arıyorum sut cevız fındık hurma herseyı yıyıyordum şimdı yazarken bulanıyor ......sen şimdıden başla bunları yemeye inşallah bulantın olmaz.bırde ben folik asıtı sabah 2 aksam iki icıyordum bırer alınacakmış cok uzuldum bebegıne bır şey olurmu sen nasıl icıyorsun.bu arada kredı oldu artık yavaş yavaş taşincaz ama belım cok agrıyor fazla ayakta duramıyorum ben tez canlıyım nasıl olcak bılmem

okadar güzel söylemişsinki sanki gerçekten varmış gibi anlattın acaba hamilemiyim bugünlerde herkes durduk yere hamilemisin diye soruyo umarım seninde içine doğmuştur.hihoyyyt

merhaba arkadaşlar benimde az kaldı cuma günü inşallah belli olucak,tabi cumaya kadar bişey olmazsa.çok heycanlıyım geceleri uyuyamıyorum.merak ettigim birşey var aşılamadan sonra belirti olması gerekirmi illaki gebelik için.inşallah allahım en yakın zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder.

klomen kullanarak 2 adet yumurtam oluşmuştu ve ilk aşılamamı yaptırdım 15.gün yani bugun regl oldum tamda 2 saat önce test için kan vermiştim..
2.denemeye kaldık :(

arkadaşlar bugün klomene başlayacaktım(ilk aşılamam) ama endişem vardı hap az geliştirir diye o yüzden dr gittim beni rahatlattı hormonların gayet iimiş sağda 12 solda 8 folükül varmış yani yumurta sayımda gayet iimiş ben onları kist zannetmiştim ve çok korkmuştum bukadar kistim vardiye ama raharladım eşiminde 40 milyon hareketli spermi varmış onada ii dedi bakalım hayırlısı inşallah ilkinde tutar hepimize sabırlar diliyorum

hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar

slm canım ben yaklaşık 6 aydır klomen kullanıyorum.bu ay aşılmam yapıdı . bekliyorum cumaya sonucum belli olur inş.onunla beraber diyaformıin denilen bi ilaç var onuda kullanıyorum.normalde o ilaç şeker hastalarının kullandığı bi ilaçmış ama dr klomenle alındığı taktirde etkisinin büyük olacağını yani yumurtaların iyi gelişeceni söyledi ama benim tek yumurtam oluştu ama aşılma yapıldı.kısmet diyelim sonuç güzelde olsa kötüde olsa paylaşırım

arakadaşlar bana cumartesi günü aşılama yapılacak.dün doktor baktı iki yumurtada büyümüş.biri 20mm diğeride 18mm olmuş.fakat çatlatma iğnesinden bahsetmedi.iki gün içinde yumurtlama olacak dedi.yani kendiliğinden mi çatlayacak.aranızda böyle olan varsa lütfen bilgilendirsin....

slm canım umarım tutar aşılaman
ikinciydi dimi bende beklemedeyim en geç cumaya belli olacak
cumaya cok az zaman kaldi insallah olumlu sonuc alirsin..asilama miydi yoksa sadece normal tedavi mi??
telli .!.:
ay canım hayırlısı şimdı bebek buyuyor icınde inşallah hayırlısıyla.....busefer dr farklımı inşallah bır aksılık olmaz sordunmu dr sperm cok bekledı bı sorun olurnu.....nerde ac gezıyorum habıre ö ö ö ö benım eleman dıyorkı abla ö harfını baya ezberledın cok berbat birsey ilk hamıle kaldıgım gunu mumla arıyorum sut cevız fındık hurma herseyı yıyıyordum şimdı yazarken bulanıyor ......sen şimdıden başla bunları yemeye inşallah bulantın olmaz.bırde ben folik asıtı sabah 2 aksam iki icıyordum bırer alınacakmış cok uzuldum bebegıne bır şey olurmu sen nasıl icıyorsun.bu arada kredı oldu artık yavaş yavaş taşincaz ama belım cok agrıyor fazla ayakta duramıyorum ben tez canlıyım nasıl olcak bılmem

bilmem canim valla tutunup büyüyebilecek mi insallah öyle olur..ara sira karnima bi agri saplanio iki gündür..öksürürken yada tuvaletteyken falan..ama onu bile takmiyorum...
bu sefer doktor söyle farkli benim gittgim yer tüp bebek merkezi oldugu icin bu sefer ki adam beni ameliyat eden adamdi.hafta sonu olunca kimin sirasi olursa o yapio asilamayi...benim sansima yien onun sirasiymis.spremler yikandiktan sonra birsey olmazmis..ve esimin sperm durumu cok iyi dediler..
ben folik asiti günde 1 tane aliyorum canim yeterli oluo..zaten icinde demir B6 veB12 vitaminleri de var..hepsi bir olanini tercih ediyorum.ama günde iki tane olsaydi bisey olmazdi 4 tane belki fazla olur..doktora sor sen bi...yada olursa bebegin cok akilli güclü bir bebek olur...ben cok findik ceviz yiyorum sütü sevmedigim icin yogurdu yiyorum..asla süt icemem bilmiyorum bebek olunca neolucak?

sen bisey yapmazsin canim tasinirken annen kardeslerin yardim eder sana...hamis hamis onlami ugrasican hem torun vericeksin hemde evin tasinmasini sen yapicaksin olmaz öyle sey...yakin olsak ben gelirdim sana yardima ama malesef:1rolleyes:
sen simdi tasinma süresinde ortadan kaybolursun..su ilk 3 ay bitsin tehlikeli zaman gectikten sonra tasinin bence ne olur ne olmaz..sen kendini garantiye al..

hadi seker ben kactim öptüm seni arada ugra beni unutma okisengözlerimebaksanab

slm pikapika yumurtaya çatlatmak için aşılamadan 1 gün önce çatlatma iğnesi verilmiş olmalı dimi benimki öyle oldu. şimdiden hayırlayalımda hayırlısı olsun.

:çok üzgünüm:Merhaba arkadaşlar bende mart sonu gibi aşılama yaptıracağım ve korkuyorum açıkçası. Daha önce bir tüp bebek denemem var ama bebeğim 2,5 aylıkken düştü bu sefer aşılama deneyeceğim ama gonal f ve crinone jel çok pahalı çok sıkıntıdayım şimdiden ucuz alabileceğim yerler araştırıyorum çünkü maddi olarak yetersiz kalıyoruz. Tavsiye edebileceğiniz uygun yerler veya başka çözümler varmı arkadaşlar çok stresliyim ilaç yüzünden düşünmekten haraboldum. Zaten pko hastasıyım az dozla büyümüyo benim yumurtalar en az 3 kutu gider kullanılmışta olsa bulmalıyım. Kafayı yicem senağlama

yok kayınvalıden pıyasada taşindıktan sonra cıkarlar gelır cayımı icerler onlara ihtıyacım yok annem kardeşlerım teyzem kızları yardım ederler.internet kapanır belkı taşinınca annemlerden yazarım sana bugun tapu işi bıttı yarın su elektırık actırcak serkan hafta sonu temızlerın galıba ev inşahat temızligı zor bılıyorum oturdugun evde ilk ben oturmuştum 3 gun temızlemıştık hayırlısı.sabah namazında özellıkle senın icın dua ettım bebışin sana tutunsun dıye ona tutunma gucu ver dedım rabbıme amın allah kabul etsın öp canım senı kendıne cok iyi bak elifcıgım

arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı

yok kayınvalıden pıyasada taşindıktan sonra cıkarlar gelır cayımı icerler onlara ihtıyacım yok annem kardeşlerım teyzem kızları yardım ederler.internet kapanır belkı taşinınca annemlerden yazarım sana bugun tapu işi bıttı yarın su elektırık actırcak serkan hafta sonu temızlerın galıba ev inşahat temızligı zor bılıyorum oturdugun evde ilk ben oturmuştum 3 gun temızlemıştık hayırlısı.sabah namazında özellıkle senın icın dua ettım bebışin sana tutunsun dıye ona tutunma gucu ver dedım rabbıme amın allah kabul etsın öp canım senı kendıne cok iyi bak elifcıgım
ev tasimasini ben cok iyi bilirim 1 yil oldu bende tasinali kimsecikler yardim etmedi herseyi kendim yaptim fatihle birlikte...
sagol canim benim de dualarimda sen hep varsin...ne dualar türettim bi duysan valla sanki ALLAH la pazarlik eder oldum tövbe tövbe :roflol:insallah bu kadar duaya artik tutunur bana melegim...zaten eger döllenme olduysa bu günlerde rahime yerlesmesi gerekiyo..rahime yerlesme 4 gün sürüyomus..4 gün rahimde ilerleyip yerlesebiliomus..simdi herhalde ben o asamada olmam gerek..insallah bu sefer olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gögüslerim acimaya basladi dünden beri..korkuyorum bu sefer de kötü sonuc alirsam diye...

hemen internet baglattirmasaniz bile sen annenlerden yaz bana özelden falan ben alirim ...kaynananda masallah yani cok genis kadinmis insan yardim eder hamile kadina yardim sevaptir

Son düzenleme:
bebegınle konuş sona cok iyi bakacam bana guven bana tutn gıbı şeyler cok faydasını gorursun inşallahbenım o aşamada cok sancım vardı hatta pet kulanmıştım 3 gun geldı gelecek dıye memelerdekı agrı herzamankı gıbımı yoksa meme ucundamı aşagıda rahım kısmında kasılma varmı baş agrısı da olcak bırde ben caydan inanılmaz tıskınmıştım bakalım sende nasıl olcak rabbım guldursun senı bıtanem.bugun ben elektırık su actırdım cumartesı temızlık yapılcak annem teyzem kızlar bıde annemın gunluk temızlık yaptırdıgı bı kadın var oda gelcek bır gunde bıter galıba

kızlar ya ben de aşılam yaptıracağım da..doktor bant ve jel aldırdı bunlar nasıl kullanılacak ne için?doktorum henüz anlatmadı da

kızlar ya ben de aşılam yaptıracağım da..doktor bant ve jel aldırdı bunlar nasıl kullanılacak ne için?doktorum henüz anlatmadı da

Ben ilk aşılamamda kullanmadım fakat buradan okuduğum kadarıyla seni bilgilendirebilirim.Aldığın bant rahim duvarını kalınlaştırarak bebeğin daha kolay tutunmasını sağlıyor.Jelde benzer bi şekilde düşük tehlikesini azaltıyor.Herkese vermiyorlar.Daha önceki dönemde düşüğün olduysa doktorun önlem almış olabilir.Aynı şekilde tüp bebekte de bant takılıyormuş.Yaptıran bi arkadaşım sölemişti.Bence kafana takma.Doktorun bilgilendirecektir seni.Bunlar transferden sonra kullanılıyor..

hııııııııııııııııım sağol canım bend üşük yapmadım ama pco luyum ve rahimde hafif eğrilik var ondan vermiştir o zaman.en iyisi başlık açayaım ben.sağol birtanem

kızlar yardım.aşılamada 14. günüm şimdi ne yapmam lazım sabah dr mu aradım 3veya 4 gün daha bekliyelim dedi.adetim 4 gün geçiyo sizce ne yapmam lazım çok heycanlıyım beni lütfen bilgilendirin.inşallah allahım hayırlısını nasip eder bizlere.

kızlar yardım.aşılamada 14. günüm şimdi ne yapmam lazım sabah dr mu aradım 3veya 4 gün daha bekliyelim dedi.adetim 4 gün geçiyo sizce ne yapmam lazım çok heycanlıyım beni lütfen bilgilendirin.inşallah allahım hayırlısını nasip eder bizlere.

canım dayana bilirsen bekle ama eğer çok sabırsızlanıyorsan zaten test yapsan belli olur şahsen ben test yapıcam çünkü var mı yok mu düşünmektense test yapıp rahatlarım inşallah canım tutunmuştur:CüvCüv:

Back
X