tubix nerelerdesin.bi gelişme varmı belirti falan.kaçıncı gün dr.gideceksin.
bende öğlen yumurta kontrolüne gidicem.
tubix aman canım.benim yumuş 12 idi 16mm olmuş cumartesi 9:30 tekrar gitcem.2 tane çatlatma iğnesi aldırdı cumartesi duruma göre onlar vurulacak.pazartesi akşam (sorun olmazsa) aşılama yapılacak.sende nasıl olmuştu.yumurta gelişimi için ilaç kullanmıştın galiba+iğne falan.nekadar kullandın.transfer nasıl yapıldı.bilgilendirirmisin
birde sorun neydi sizde
benim yumurtalarım çatlamıyo adet düzensizliğim var.pregon iğne kulandım.yumurta gelişimi için 12 gün kadar kullandım son beş gün pregonla beraber olgutran diye bi iğne daha kullandım.son gün gece on bir gibi çatlatma iğnemi vuruldum ovitrelle diye ama benim birtaneydi iğnem.sonra ikinci gün saat iki gibi aşılamam yapıldı.bu çok basit bi işlem anlamıyosun bile.15 -20 dk ayağa kalkmıyosun .sonra eve yolluyolar.benim dr gece tekrar ilişki öneriyor tutma yüzdesini arttırmak için.12 gün içinde hastalanmazsamda bhcg yaptırcam gebelik testi.:cnm inşş herşey olumlu geçer ve bu ay yüzün güler dualarım seninle:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende aşılama için iğnelere başladım yarına kontrol var pregon diye bir iğne oluyorum şimdi sanırım daha sonra ovitrelle diye başka bir iğneye başlayacağım inş hepimiz iyi haberler veririz birbirimize
kızlar meraba.aşılamadan sonraki 4.gün doktor sizden progesteron testi istedi mi?istediyse normal değer nedir bileniniz var mı?
benim yumurtalarım çatlamıyo adet düzensizliğim var.pregon iğne kulandım.yumurta gelişimi için 12 gün kadar kullandım son beş gün pregonla beraber olgutran diye bi iğne daha kullandım.son gün gece on bir gibi çatlatma iğnemi vuruldum ovitrelle diye ama benim birtaneydi iğnem.sonra ikinci gün saat iki gibi aşılamam yapıldı.bu çok basit bi işlem anlamıyosun bile.15 -20 dk ayağa kalkmıyosun .sonra eve yolluyolar.benim dr gece tekrar ilişki öneriyor tutma yüzdesini arttırmak için.12 gün içinde hastalanmazsamda bhcg yaptırcam gebelik testi.:cnm inşş herşey olumlu geçer ve bu ay yüzün güler dualarım seninle:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
tubixcim inş herşey yolunda gider de hastalanmazsın:Saruboceq:ve ilk müjdeli haberi senden alırızzemuszemus hepimize moral olursun canım.bende 12sinde 2.aşılamamı olurum heralde cuma iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı:Saruboceq:
peki aranızda gonalf_75 kullanan yokmu bana8adetgonalf_75verdi9günde ovitrelle
kıslar mrb bişe sorcam size burda eşinin morfolojisi düşük olupta aşılama yöntemi ile hamile kalan varmı
bizde morfoloji 0 doktor aşılama dedi bilemiyorum 0 morfoloji ile aşılama tutarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?