merhaba cnm şimdi drdan geldim.kafam iyice karıştı:bbo:cuma günü yumoşum 14 mm di.bu sabah muayene etti yumoşum yok:sinifsinif:erken gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.tekrardan e2 ve progesteron istedi.bu geceden itibaren yoğun ilişki önerdi:gitme:ama maalesef eşim atina da mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kafayı yiycem az kaldı.neyse canım sen nasılsın nası gidiyoopuyorumnanaktan[/QUOT
üzüldüm canım.ama vardır her işte bir hayır.böğle düşün.allah herşeyi kararlayıp veririmiş.nasibin nasılsa öğle olur.sen hiç umudunu yitirme sakın.bende yarın kontrole gidicem bakalım yumurta ne durum da bi aksilik yoktur umarım.sorun yoksa pazartesi test var
merhaba cnm şimdi drdan geldim.kafam iyice karıştı:bbo:cuma günü yumoşum 14 mm di.bu sabah muayene etti yumoşum yok:sinifsinif:erken gelişmiş ve kendiliğinden çatlamış hatta patlamış.tekrardan e2 ve progesteron istedi.bu geceden itibaren yoğun ilişki önerdi:gitme:ama maalesef eşim atina da mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kafayı yiycem az kaldı.neyse canım sen nasılsın nası gidiyoopuyorumnanaktan[/QUOT
üzüldüm canım.ama vardır her işte bir hayır.böğle düşün.allah herşeyi kararlayıp veririmiş.nasibin nasılsa öğle olur.sen hiç umudunu yitirme sakın.bende yarın kontrole gidicem bakalım yumurta ne durum da bi aksilik yoktur umarım.sorun yoksa pazartesi test var
cnm inş bi sorun yoktur ve test sonucunda iyi çıkar güzel haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan
cnm üzüldüm:1no2:keşke eşin burda olsaydı belkide aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırdın.ben ilk hamile kaldığımda ilaçları kullanırken gebe kalmıştım ama sonunu göremedik.neyse sizin içinde böylesi hayırlıymış diyelim.ama üzülmek pes etmek yoklmaz lana kadar devamkaydirigubbakcemile3 benim şuan iyi gidiyor bir sorun yok perşembe kontrole gidicemkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar. Adetime 2 gün var. Bhcg 15.21 çıktı. Sonucu düşük olanlar varmı. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
mrhb berracım benimde bu gün aşılamamın 14 günü dr aradım kan testi yaptırabilirsin dedi ve hamilelik için 16 sınırmış yani hamilesin cnm adına çok sevindim hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucagına
mrhb berracım benimde bu gün aşılamamın 14 günü dr aradım kan testi yaptırabilirsin dedi ve hamilelik için 16 sınırmış yani hamilesin cnm adına çok sevindim hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucagına
canım hala yaptırmadınmı? galiba iştesin. bir an önce hayırlı haberlerini bekliyoruz.
peki aranızda gonalf_75 kullanan yokmu bana8adetgonalf_75verdi9günde ovitrelle
kızlar ya benm cuma günü 17 temmuzda aşılamam yapıldı yani bugün 3. günüm fakat benim karnımın altında kasıklarımda mı ne bende tam anlayamadım batar gibi ağrılar oluyor arada giriyor bu ağrılar fakat şiddetli oluyor doktorum bana bol su iç demişti tabi bende içiyorum çok sık tuvalete gidiyorum tuvaletim geldiğinde bu ağrı daha da çok oluyor anlayamadım gitti gece yatrken falan dönemiyorum sabit yatmaya çalışıyorum hafif bi hareket ettiğimde batmaya başlıyor benim gibi olan varmı kızlar aranızda
merhaba arkadaşlar,
ben 4 ağustosta aşılama oldum bugün progesteron tahlili verdim yarın çıkıcak..bu tahlili niçin veriyoruz? Bu tahlilde gebelik varsa eger belli olur mu bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?