Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

keşke canım keşke burda olsaydı ama maalesef.neden bu erkekler işe yarıycakları zaman kaybolurlar ki :çok üzgünüm ekmek parası naaaparsın işte.elbette pes etmek yok canım benim yola devam.cnm inş sonuna kadar sorunsuz gider.kendine iyi bak.habersiz bırakma .ok.zemuszemus

Merhaba arkadaşlar. Adetime 2 gün var. Bhcg 15.21 çıktı. Sonucu düşük olanlar varmı. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Adetime 2 gün var. Bhcg 15.21 çıktı. Sonucu düşük olanlar varmı. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

mrhb berracım benimde bu gün aşılamamın 14 günü dr aradım kan testi yaptırabilirsin dedi ve hamilelik için 16 sınırmış yani hamilesin cnm adına çok sevindim hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucagına

canım hala yaptırmadınmı? galiba iştesin. bir an önce hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ayy İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Dua ederek bekliyorum. Perşembe tekrar baktırmayı düşünüyorum. Yükselirse sevinçten uçarım herhalde. Olmazsada sağlık olsun yola devam tabiki.

Canım İnşallah senin olumlu haberini alırız. Allah dualarımızı kabul etsin.

canım hala yaptırmadınmı? galiba iştesin. bir an önce hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hyr cnm daha yaptırmadım ama adette olmadım
inşllh hepimizin duaları kabul olur haberi alır almaz yazıcam k i b hepinizi kocaman öptümopuyorumnanaktan ve bu gün yaptıracam demişsin sen ne yaptın yaptırdınmı

kızlar ya benm cuma günü 17 temmuzda aşılamam yapıldı yani bugün 3. günüm fakat benim karnımın altında kasıklarımda mı ne bende tam anlayamadım batar gibi ağrılar oluyor arada giriyor bu ağrılar fakat şiddetli oluyor doktorum bana bol su iç demişti tabi bende içiyorum çok sık tuvalete gidiyorum tuvaletim geldiğinde bu ağrı daha da çok oluyor anlayamadım gitti gece yatrken falan dönemiyorum sabit yatmaya çalışıyorum hafif bi hareket ettiğimde batmaya başlıyor benim gibi olan varmı kızlar aranızda

peki aranızda gonalf_75 kullanan yokmu bana8adetgonalf_75verdi9günde ovitrelle

bende 2.aşılama yapılıcak pazartesi günü gonalf kulalnıyorum bende 150 günde 1.aşılama 125 kullandım ama kısmet olmadı hamile kalamadım allah herkese nasip etsin ovitrel kulanıyourm bende çatlama için istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sen nerde yaptırıyorsun

selm dilek ben bugün 2. aşılamamı oldum ilkindede olmuştu ağrım,kasıklarımda batmalar falan.bugünkü aşılamam çok zor oldu ilkide çok kolaydı ama aynı ağrılar sık tuvalete gitme,karında şişlik ikisindede oldu.inş sende kısa zamanda bebişine kavuşursun.:ecrin_bebek:

slm bugün aranıza katıldım.benim 1 oğlum var ama kardeş istiyor. 2 yıldır olmuyor.önümüzdeki günlerde aşılama yapacağız herhelde inşallah olur bunaldım.sezeryandan sonra tüplerimde yapışıklık olmuş.teki rahim filmiyle aaçıldı.diğeri kapalı aşılama ne kadar faydalı olur bilmiyorum.

mrb gügü ben aranıza yeni katıldım bende 08/08/2009 tarihinde aşılama yaptırdım bugün 3. günüm ve ben çok merak ediyorum acaba tuttu mu diye daha benim test yaptırmama çok var o güne kadar kafayı yerim sende hiç aşılamadan sonra değişiklikler oldu mu

merhabalar ben de ilk aşılamamı temmuz 18de yaptırdım ama malesef 31inde adet oldum bu ay yine yaptırcam bugün doktora gittim yumurtam 16mm perşembe yine bakıcak inşallah bu ay olur iyi haberlerinizi bekliyorum umarım rabbim şu mübarek günlerde dileyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli iman dolu evlatlar verir...

merhaba arkadaşlar,
ben 4 ağustosta aşılama oldum bugün progesteron tahlili verdim yarın çıkıcak..bu tahlili niçin veriyoruz? Bu tahlilde gebelik varsa eger belli olur mu bileniniz var mı?

slm hanımlar bende aşılama yaptırdım ancak bende hiçbir değişiklik ya da farklılık olmadı ayrıca dr progestron testi felan yaptırmamı da istemedi aşılama yaptıralı 4 gün oldu eğer hamileysem bunu testten ya da adet olmayı beklemeden nasıl anlayabilirim bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi

selam kızlar.bende 03-08-09 da ilk aşılamamı oldum.bugün 8.günüm.doktorum12. günde yaptır testi dedi.15.günde daha garanti diye duydum.doğrumu.bide karnım acayip şiş sanki hamile gibi.sürekli wc olayları yaşıyorum.bide progesteron hapı kullanıyorum.oda yapıyor olabilirmi.dudaklarım kuruyor.bide 3 gündür başım dönüyor hep aynı zamanlarda.hapı kaç gündür içiyorum hiç bir şikayetim yoktu wc dışında..şimdi bu şikeyetlerim başladı.yaşayan varmı.birde yıkama sonrası sperm sayımız 21.4 milyon/ml.hareketlilik %93.totalde 2ml sperm kullanıldı.nasıl değerler.bu değerlede olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…