arkadaşlar bugün aşılamamın 10.günü..az önce lavaboya gittiğimde bir iki damla kahverengi akıntı olduğunu gördümsağ kasığımdada hafif bir ağrı var
aşılama yaptıran arkadaşlar söylermisiniz bu tutmadığının belirtisi mi regl mi olacağım
selam arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.daha önce sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bazı bilgiler alıyordum.aşılama konusunda.bende ilk aşılamamı ağustosun üçünde yaptırdım ama sonuç hüsran.şuan adetimin 5.günü ve kanamam çok fazla oldu.iltihap şeklinde devam ediyor.umutlarım kırıldı.zaten yumurtalarımda geç büyümüştü.tutacağınada pek inanmıyordum ama yinede umutlarım vardı.şimdi kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGİLERİMLE....
canım ne mutlu size .. rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.. kız olmasıda ayrıca hoşuma gitti.. benimde özlemim sağlıklı hayırlı bir kız evlat...seninkide hayırlı bir evlat olur inşallah..anneciğinin çektiği sıkıntıları bilip hiç üzmez inşallah... maşşallah ne güzel 4,5 ay geçmiş bile.. inşallah pıt diyede bir çırpıda doğuruverisin....
hayırlı sahurlar...
Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGİLERİMLE....
ben de geçen ayki aşılamadan sonra şişkinlik gaz falan vardı şimdi hiç biri yok geçen ay tutmadı ama umutlanmıştım şimdi umudum da yok 1 hafta nasıl bekliyeceğim gece sürekli rüyalar görüyorum yaa ne kadar çok etkilenmişim ve ne kadar çok sitiyorum bir taraftan da. adet olucam diye ödüm kopuyor çok dua ediyorum inşallah bu ay olur bu çilem de bu ay son olur. inşallah rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
canını sıkma canını olur işallah sen nekadar cabalasanda iş olacagına varır bende yaptırdım benimkide tutmadı ikinciyi yaptırıcam ama allah dileyecek olacak olur işallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?