slm;bende ilk aşılamamı yaptırdım sonuç malesef negatif.adette olmadım dr um bi hafta kadar gecikir demişti bugün bi hafta oldu .biz ikinci aşılamaya karar verdik ama adet olmam gerekiyor bunun için hala olmadım.:1no2:bidaha ki aşılama için ise çok umutsuzum bizi tahlil sonuçlarımız çok iyi yani sebepsiz infertilite ..piskolojim ise çok bozuk acaba bi piskoloğamı gitsem diye düşünüyorumm.bana 2. aşılama için şans dileyin lütfen:çok üzgünüm:
27 eylül sabahi aşilama yaptirdim...
çok gerildim o yüzden anestezi alarak yaptirdim aşilamami...
Aşilamadan sonra 2-3 saat hastanede kaldim.
Progestan kullaniyorum ve bebek aspirini..
Aşilamadan bu yana felaket bel ağrisi ve kasik ağrisi yaşiyorum..7-8 ekim gibi sonuç belli olacak inşallah hayirlisi olur
beyaz melek, daha önce bende, birkaç kişide sordu ama cevap gelmedi. aşılamanı nerde kime yaptırdın?
CANIM GÖRMEDİM DAHA ÖNCE YAZILANLARI...
AŞILAMAMI BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBK MERKEZİNDE YAPTIRDIM.DOKTORUM JALE GÜRLÜLER.
a.s.
varmı herhangi bir belirtin beyaz melek?
merhaba kizlar
beyaz melek moralini bozma erken yaptirmissindir testi belkide bide doktorun soyledigi gun yaptir
bende bu ayin basinda asilama yaptirdim 1 inde hicbir belirtim yok ne gogus agrisi ne siskinlik 15 inde test gunum
yanliz iki gun once biraz akintiyla birlikte kanamam oldu hakkimizda hayirlisi gunler gecmek bilmiyo
CANIM BENCE HAMİLESİN SANIRIM YERLEŞME KANAMASI OLMUŞ.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM...GÜNÜNÜ BEKLE ERKENDEN YAPTIRIP BENİM GİBİ ÜZÜLME...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNa.s.
ya ben burada çok yeniyim benim de bebşim olmuyor ilk ateşimi ölçmekle başladım hiç ateşimde bir artış olmadı acaba yumurtlama mı olmuyor bende bilen varmı veya bu yöntemi deneyen oldumu bekliyorum yaaaaa
arkadaslar bu aralar kimse asilama yaptirmaadi mi..6 gün kaldi beni korku sardi..sabah doktorumla konustuk ayin 16 sinda catlatma ignesini vurup asilamayi yapicakmis hemen..ama ben igneden 1,5 gün sonra falan asilama yapiliyo diye duymustum..benim doktor ertesi gün haftasonu diye ikisini de ayni güne sikistirmaya calisio..benide simdien panik sardi.. bu yaptigi dogru mu acaba..
sizde nasil olmustu arkadaslar lütfen biri biseyler yazsin da azicik rahatliyayim
nasil bir sürecten gectiniz psikolojik olarak kendinizi nasil rahatlattiniz düsünmemeyi basarabildiniz mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?