Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim dogum günümde yaptirmissin asilamani...insallah saglikla bebegini kucagina alirsin..Rabbim bize de nasip etsin insallah bu ay..bizim icinde dua et

aradaslar ayin 19 unda asilamam yapildi doktor yumurtalarimin ve esimin sperm durumunun cok iyi oldugunu söyledi.hicbir aci yada agri hissetmedim 1 dakika icinde bitmisti.simdi progesteron hormonu kullaniyorum. kasim in 2sinde adet günüm olmasi gerek icimde bir his adete kadar bekle diyor bir histe adetten önce kan tahlili yaptir diyor..ne yapsam bilmiyoum doktoru aramayida istemiyorum..asilamanin tuttugu kac gün sanra kan tahlilinde belli olur bilenler varsa yardimci olsun

13ekimde yaptirdim aşilamayi 9gun oldu tes yaptirmiycam zaten cok agrim var sancilarim var bebek yok gibi hic hissetmiyorum hani olursa hisedersin diyorlarya oyle.agrilar normalmi onuda bilmiyorum hayirlisi herşeyin cok üzuluyorum cok

sagol telli...
ayrica sende üzülme .agri olup olmamasi bence kriter degildir.agrisi olupta hamile kalanda vardir agrisi olmayipta asilamsi tutmayanda vardir...üzme kendini...benim bugün asilamadan sonraki 5.günüm ama bende hicbirsey hissetmiyorum ne aci ne agri cok rahatim..sadece dün aksam cok minik bir rahim kasilmasi gibi bisey yasadim kisa süreli okadar..bide ben progesteron kullaniyorum günde 3 kere alttan atiyorum,sende kullaniomusun????

bu yaziyi baska bi konuya eklemisim yanlislikla simdi buraya da ekiliyeyim dedim

bu tarifi dr.ibrahim saracoglu nun sitesinden buldum daha önce seda sayandan vermis bu tarifi ama ben kacirmistim..asilamanin sonucunu bekliyorum insallah tuttarda bunu denemeye gerek kalmaz ama yinede belki baskalarina da faydali olur

Kolay hamile kalma

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

alintidir

hayır bana ilaç vermedı.ama benım agrımcoktu aşilamadan sonra hep yattım rahım kasılması oluyordu sankı.ilacı agrılar icınmı verdı sana doktor.benım o agrılar gectı şimdı agdet agrısı normalde ben cok şitdetlı geçırıyorum agdet agrısını.ben de duydum bu kuru aşilamam tutmazsa yapmayı dşunuyordum.ama nasıl olacak anlamadım suyumu içilecek aciklarsan sevınırım

hayir agrilar icin degil zaten benim basindan beri hic agrim yok.. progesteronu bana takviye olarak yazdi hamile olunca zaten vücut bu hormonu üretiyo sadece destekleme amacli 14 gün kullanicam..ayin 2 sinde adet günüm olmasi lazim ogün ilac son...

incir kürü icinde kaynatip sogutup suyunu icmek gerekiyomus ama en az iki ay..kesinlikla igrenc bi tadi vardir ama denémeye deger..insallah iyi haberlerini verirsin:CüvCüv:

:1hug:canım tşkler sağol.ben bugun eczaneden tes aldım negatıf cıktı ama daha erkendı dayanamadım beklemekten sıkıldım.bu surec cok uzun geldı bana .hayırlısını dılıyorum rabbımden .

hakkinda hayirlis arkadasim ne diyeyim..adet gününe kac gün var ki...keske önce kanda test yaptirsaydin idrarda zaten en az adet gününden 2-3 gün gecmis olmasi gerekio..erken davranmissin...benimde cekmecede testim hazir beklio ama yapmicam..kendini üzmeye sebep arama...

merak dayanamadık.senıde gorcezşutarafagitti.sen nekadar dayana bılcen cekmecede hazırken bılemıyorum.hayırlısı en son agdedım 30 eylul

ben kesin kararliyim ilk kanda baktiricam..daha kesin sonuc verdigi icin...sen benden 1 hafta önce yaptirdin aslinda kanda bellidir p.tesi ye bence kanda baktir...zaten adet gününde yaklasiyo sanirim...insallah idrarda yanlis cikmistir sonucun kanda positif cikar insallah..dualarim seninle telli:1hug:

inşallah hep beraber dualarımız olur inşallah.yaptırmıycam kararlıyım kan testı hayırlısı saglikli bebişler inşaalah

amin insallah

eger bizim icin hayirliysa Allah im tez zamanda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin eger degilse varsin hic olmasin

ben geçen ay aşılama yaptırdım ama iş nedeniyle şırnak ta bulunmamdan dolayı pekte sağlıklı bir aşılama olmadı. Çünkü spermlerin yıkanması gerekiyormuş yıkanmadı ve aşılama yaparken doktorum rahmimi kanattı internetten öğrendiğim kadarıyla aşılamada esas olan hem en kaliteli spermlerin seçilmesi hemde kanama olmaması lazımmış ben başından beri ümitsizdim zaten yinede olmadı inşallah sizinkiler olur ben batıya gidince devam edeceğim artık hepinize bol şans....senağlama

amın arkadaşım.nasılsın nasıl gecıyor gunler daha dogrusu gecıyormu gunler.

iyiyim canim günler geciyoo ama biraz yavas..3 gündür kocisim izinli onunla vakit geicrince daha cabuk gecio.

2 gündür de cok minik kasilmalarim oluyo anlik biseyler hemen geciolar..neden oluyo anlamadim da...ayrica bugün 8.gün olduhihoyyyt

bu arada sormayi unuttum sen nasilsin varmi bir belirti..test yapmadin demi bidaha?

asilama fazla maliyetli bir islem degil ama yaptirdigin yere göre de degisyor türkiye de ortalama fiyati ilaclarla birlikte 500 liraymis..ama kullanilan ilac a göre maliyet degisebilir.benim asilamam yaklasik 400 euro tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…