- 25 Temmuz 2016
- 335
- 340
- 53
Amin inşallah canimBugün kan verdim değerim 189 çıktı çok şükür canım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canimBugün kan verdim değerim 189 çıktı çok şükür canım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selam canm bende ilk kez bu ay aşılama denedm tedavi sürecindeym gonal f 9. Günüm yumurtalarm 14 mm olmuş 17 mm olması yeterli dedi dr perşembe sabah gdecm tekrar kontrole inşallah yeterli mm olunca catlatma ignemi vurdrcam o da ovitrelle diye bir iğne. Bende pkolym eşimin ileri hareket 21 toplam 11 ml bakalım sonuç ne olacak beklemedeymMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin![]()
Selamlar ben iki paket almıştım bir paket bitti ikinci pakete gectim 200 daha kullanip yarin dr gtcem kontrole bakalım duruma göre devam edcem veya catlatmaya gecicezSelam kızlar aşılamada kaç tane gonal f gidiyo tahmini?
Selamlar ben iki paket almıştım bir paket bitti ikinci pakete gectim 200 daha kullanip yarin dr gtcem kontrole bakalım duruma göre devam edcem veya catlatmaya gecicez
Canım sen yazdikca kendimi görüyorum sanki beni anlatiyorsun Allahım hayırlısını versin inşallah her şerde vardir bi hayır Allah’a sığın o güzel kapısından birini Acar merak etme inşallahBide çalışacağım iş özel bi anaokulu çocuk gelişimi okumuştum öğretmenlik yapıcam belki eylül de başlıcaz derler inşallah yani
Yolunda çok şükür cnmm kalp atışında duyduk smdi tarama testlerinde :) Allah razı olsun sordugun için sende drumlar naslP pembehayaller06 canım n’aptın bebişinle herşey yolunda inşallah
Canım bende de öyle oldu aşılamam tutmadı adet gördüm sonraki ay hamile kalmışım şok olduk beklemiyorduk, doktorum da öyle çok oluyo hastalarda dedi belki aşılamada oldugum iğnelerden bi sürü yumurtam olmustu onlardan kalan yumurtam döllenmiştirKızlar benim hemşirem aşılamada tutmayıp sonrasında tutanlar çok demişti. Birkaç doktora sordum omlar da olabilir dedi normalde adetlerim düzensiz şimdi üç gün geçti adetimden yine heveslenmek istemiyorum acaba varmıdır bişey yoksa adet olunca direkt tüp bebeğe geçicez allahım izin verirse
Yok canım adet oldum bugün pazartesi tedaviye başlıcaz allah izin verirseCanım bende de öyle oldu aşılamam tutmadı adet gördüm sonraki ay hamile kalmışım şok olduk beklemiyorduk, doktorum da öyle çok oluyo hastalarda dedi belki aşılamada oldugum iğnelerden bi sürü yumurtam olmustu onlardan kalan yumurtam döllenmiştir
Aşılama mı canım?Yok canım adet oldum bugün pazartesi tedaviye başlıcaz allah izin verirse
Tüp bebeğe geçicez yarın tedaviye başlıyorum inşallahAşılama mı canım?
Canım adetın 3. Gunu muayene gıdıyosun doktor bakıyo asılamaya karar verırse ogun ıgne kullanmaya baslıyosun 7 gun belkı daha fazla ıgne vuruluyosun bellı bı gunde muayeneye cagırıyo doktor uygun gorurse cagırdıgı gunde asılama yapılıyo cok kısa bı ıslem canım sonrası beklıyosunMerhabalar bende aşılama yaptircam ve ilk defa denicem bu konuda banada yardımcı olurmusunuz tedavi süreci nasıl kaç gün sürecek bende progesteron eksikliğinden ovulasyon yok esimdede hız ve morfoloji sorunu var