Kızlar yanlış anlamayın tabiki herşey imanla gerçekleşiyor yeri göğü götüren dua derler YÜCE RABBİM E şükürler olsun olabildiğince dinimizi seviyoruz ibadetlerimizi yerine de getirmeye hayırlısıyla inşallah çalışıyoruz fakat bu çocuk olma veya diğer istenecek seyleri hocaya menzile gitmeyi falan ne bilim pek inanmıyorum değilde hoş görmüyorum tabiki herkes kendi düşüncesinde özgürdür benim akrabalarımdan menzile dua etmeye giden tövbe alıyoruz diyen de var gaziantep e gidip hayriye anne diye birinin ocağına giden de var
Ben tılanada gittim hayriye anneye yani antepede gittim benim amacım oraya gidip dua etmek değil acaba bu kadar millet gidiyor ne yapıyorlar meraktan gittim ha oraya gidince dua etmefetmedim mi ettim ama ALLAH ım hayırlısıyla inşallah şunu şunu nasip eyle diye YÜCE RABBİM E dua ettim kızlar farklı düşünceleriniz olabilir kimseye karisamam ama bir ocağa bir yere gidiyorsangidiyorsanız da ALLAH C.C dan isteyin gittiğiniz yere gidip benim çocugçocugum olmuyor siz nasıpnasıp ediyormussunjz falan demeyin o canı verende ALLAH vermeyen de. Duamızı ederken sadece dikkat edelim diye söylüyorum lütfen yanlış anlamayın bende 2 yıllık evliyim benim de çocuğum olmadi hala bekliyoruz hayırlısıyla inşallah ne zaman hayirlisiysa o zaman nasip etsin inşallah YÜCE RABBİM. Biz o hocaya çocuk için değil başka birşey için gittik yine gitmezdim sonuçta huzuruda YÜCE RABBİM veriyor etrafımdaki insanların ısrarı sürekli demeleri sinir etti iyi gidelim bakalım dedim kim gitmek isterse tabiki gitsin ama sadece doğru kişiye dua edelim diye yazdım bu kadar uzun yazıyı @Leiyla[/USER] @Green girls @Suskun Ceylan @Suskun Ceylan @Leiyla @Green girls