- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.Aşılama için doktorun rapor çıkarması gerek canım aynı gün çıkıyor zaten benim tüm masraf ilaç doktor 500 TL tutmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.Aşılama için doktorun rapor çıkarması gerek canım aynı gün çıkıyor zaten benim tüm masraf ilaç doktor 500 TL tutmustu
Yaparlar canım öncesinde rahim filmi 2 defa aynı yerde yapilmis sperm testiisterler fakat sayıniz 5 milyon altında ise yapmazlar direk tüp bebeğe yollarlar canımAay hadi inşallah
İki seneyi geçti de
Araştırma hastanesine gidicem
Yine de yaparlar mı hemen
Tamam bakalımYaparlar canım öncesinde rahim filmi 2 defa aynı yerde yapilmis sperm testiisterler fakat sayıniz 5 milyon altında ise yapmazlar direk tüp bebeğe yollarlar canım
Ben özelde yaptırdım asilamami eşimin işi gereği devletle zamanlarımız tutmuyo maalesefBende polikistik over var. Klomen sadece yumurtlama için veriliyo diye biliyorum bende ama çok detaylı soramadım öncesinde muayene olucam zaten bi kaç kez. Aşılamanızı özel hastanede mi yaptırdınız ?
Canim devlet hastanesi senin istemene bakmiyorki benim ilki klomenliydi bunuda klomenli yapti devlette 3 klomenli 2 igneli yapiyor sonra tup bebek yapiyor bana sana bundan sonra igneli yapariz dedi insallah bh tutarsa gerek kalmazAsilamanizi iğneli isteyin klomenden daha iyi sonuç alırsınız gata ozelmi devletimi bilmiyorum kieğer devletse mutlaka iğneli iste ilerde rapor için lazım olur tabi insallah gerek kalmadan olur
![]()
Yok canım ben Aydın'da yaşıyorum böyle bişe duymadım ben unide yaptırdım rapor için 2 tane istersen 3 aşılama deneyebilirsin peki rapor çıkarıyor mu yaptığı bütün asilamalaraCanim devlet hastanesi senin istemene bakmiyorki benim ilki klomenliydi bunuda klomenli yapti devlette 3 klomenli 2 igneli yapiyor sonra tup bebek yapiyor bana sana bundan sonra igneli yapariz dedi insallah bh tutarsa gerek kalmaz
Klomenli aşılama nasıl ilerledi rica etsem bilgi aktarabilirmisiniz? İğneyi sadece tek doz mu aldınız?Canim devlet hastanesi senin istemene bakmiyorki benim ilki klomenliydi bunuda klomenli yapti devlette 3 klomenli 2 igneli yapiyor sonra tup bebek yapiyor bana sana bundan sonra igneli yapariz dedi insallah bh tutarsa gerek kalmaz
Ayrıca nasıl benim istememe bakmıyor ben iğneli istiyorum diceksin hayır mı diyor :) bunları doktorun mu söyledi ilginç asilamanin tutma şansı %15 yani çok dusuk o yüzden 5 aşılamanin ne gereği var biraz araştır canım sen yeni yaptırdın sanırım ben 2 yıldır tedavi görüyorum 2 asilama yaptırdım bunu yeni duydum :)Canim devlet hastanesi senin istemene bakmiyorki benim ilki klomenliydi bunuda klomenli yapti devlette 3 klomenli 2 igneli yapiyor sonra tup bebek yapiyor bana sana bundan sonra igneli yapariz dedi insallah bh tutarsa gerek kalmaz
Klomen iğne değil canım hap ben iğneyi tek doz vurmustum ikisindede 75 vurmustum ilk asilamamda 4 gün vuruldum 2. Aşılamada 5 gün yada 6 gün vurulmuştumKlomenli aşılama nasıl ilerledi rica etsem bilgi aktarabilirmisiniz? İğneyi sadece tek doz mu aldınız?
Klomen+iğne şeklinde oluyo ya canım onu sormak istemiştim.İğne ne zaman kaç doz vuruluyo diye. Bide benim eşimin sonuçlarıda çok dengesiz çıkıyo. Bi bakıyosun normale yakın bi bakıyosun çok düşük naparlar aşılama günüde böyle olursa?Klomen iğne değil canım hap ben iğneyi tek doz vurmustum ikisindede 75 vurmustum ilk asilamamda 4 gün vuruldum 2. Aşılamada 5 gün yada 6 gün vurulmuştum
Aynı yerdemi yaptiriyorsunuz testi düşük sayımız kaç hızınız kaç benimde eşim de sorun sayı ve hız sınıra yakın hepKlomen+iğne şeklinde oluyo ya canım onu sormak istemiştim.İğne ne zaman kaç doz vuruluyo diye. Bide benim eşimin sonuçlarıda çok dengesiz çıkıyo. Bi bakıyosun normale yakın bi bakıyosun çok düşük naparlar aşılama günüde böyle olursa?
Farklı zamanlarda 3 kez yaptırdık.Son sonucunda ileri hareketli %1 yerinde hareketli %15 sınıra yakın bile değil bizimki..Aynı yerdemi yaptiriyorsunuz testi düşük sayımız kaç hızınız kaç benimde eşim de sorun sayı ve hız sınıra yakın hep
Buna doktorun karar vericek canım sayiniz 5 milyonun aşağısındaysa yapmaz zaten aşılama bilgi vermedimi size kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ne zamandır ugrasiyirsun eğer şartların uygunsa tüp bebek raporu çıkarabilirsinizFarklı zamanlarda 3 kez yaptırdık.Son sonucunda ileri hareketli %1 yerinde hareketli %15 sınıra yakın bile değil bizimki..
Bu sayı dediğiniz sonuçtaki hangi değer ?Buna doktorun karar vericek canım sayiniz 5 milyonun aşağısındaysa yapmaz zaten aşılama bilgi vermedimi size kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ne zamandır ugrasiyirsun eğer şartların uygunsa tüp bebek raporu çıkarabilirsiniz
Canım ben Ankara Etlik Zübeyde hanımda tedavı göruyorum ve ortalama 2 bucuk senedır sureklı gıdıyorum 3 klomenlı 2 iğneli asılama sartı var 2017 subatta klomenle 1 asılama yaptırdım tutmadı 1 ay once gıttım iğneli istiyorum dedım oda sizin söylemenızle olmaz burası devlet hastanesı 3 klomenlı yapılacak dedı benım cok ısrar etmeme karsılık yazı yazdı bundan sonra klomenle tutmazsa iğneli yapılsın dedı ve 2 gun once aşılamam oldu bu klomenlı tutmazsa (inşallah tutar bundan sonra iğneli olacak)Ayrıca nasıl benim istememe bakmıyor ben iğneli istiyorum diceksin hayır mı diyor :) bunları doktorun mu söyledi ilginç asilamanin tutma şansı %15 yani çok dusuk o yüzden 5 aşılamanin ne gereği var biraz araştır canım sen yeni yaptırdın sanırım ben 2 yıldır tedavi görüyorum 2 asilama yaptırdım bunu yeni duydum :)
Canım adetın 2 gunu gittim klomen verdi gunde 2 tane 5 gun kullandım sonra 2 gun bekledım sonra ultrosan radevum vardı gıttım 3 tane yumurtam vardı 14mm 12,5 mm 7mm dedı bana git 2 gun sonra gel dedı sonra perşembe gunu gıttım yumurtalar 18,5 mm 18mm ve 12,5mm olmuş ve perşembe aksamı 23.30 da çatlatma iğnesi vuruldum cumartesi sabahta aşılama yapıldı bakalım nasıp ya devlet hastanesı çoğul gebelık olabılır dıye kağıt ımzalatıyor birdeKlomenli aşılama nasıl ilerledi rica etsem bilgi aktarabilirmisiniz? İğneyi sadece tek doz mu aldınız?
bana dedıkı 3 ılaçlı 1 iğnelide rapor cıkıyor dedı bana hemşire yada 3 aşılama ile eşinin yada senın sorunun oldugu belge bizde ne bende ne eşimde sorun yok o yuzden elimden bişey gelmıyorYok canım ben Aydın'da yaşıyorum böyle bişe duymadım ben unide yaptırdım rapor için 2 tane istersen 3 aşılama deneyebilirsin peki rapor çıkarıyor mu yaptığı bütün asilamalara
Canım internetten bak tüp bebek raporu şartlarına bu şekilde değil rabbim yardimcin olsun inşallahbana dedıkı 3 ılaçlı 1 iğnelide rapor cıkıyor dedı bana hemşire yada 3 aşılama ile eşinin yada senın sorunun oldugu belge bizde ne bende ne eşimde sorun yok o yuzden elimden bişey gelmıyor
Yıkama sonrası canlı spermBu sayı dediğiniz sonuçtaki hangi değer ?