Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ilk aşılama yapıldı doktor çok güzel geçtiğini söyledi yumurtalar çatlamış dedi beklediğimden çok iyi dedi
hadi hayirli olsun canim, insallah allahin izniyle tutar. simdi önümüzdeki günleri bol bol dinlenerek gecirmeye calis. doktorlar genelde günlük hayatiniza geri dönebilirsiniz kendinizi kisitlamayin diyorlar ama ben 1.asilamamda hic dinlemedim, dinlenmedigim gibi gece 12.00 kadar ayaktaydim. sonra 2.asilamamda 3 gün evde dinlendim. sonrada kendime oldugunda dikkat etmeye calistim. ins güzel haberlerini paylasirsin bizimle

Amin canım Allah razı olsun
Evet canım biliyorum daha önce bir ön kontrole de gideceğim görüşmek için :)

Amin canım Allah razı olsun
Evet canım biliyorum daha önce bir ön kontrole de gideceğim görüşmek için :)
amin sendende allah razi olsun canim. hayirlisi olsun insallah hakkinda. igne tedavisi uygulatirsa doktorun bana yazabilirsin. 2.asilamamdan elimde kalan ignelerim olmustu.

Benim de ilk asilamam tutmadi ve 2 gun gecikmeyle adet oldum. Ikinci asilamayi denicem bu ay. Benim sol tupum alindi ,insallah bu kez sagdan gelisir yumurtam. Ben de ilk asilamamda hic dinlenemedim umarim bu kez dinlenirim ve tutar. Yalniz gecen sefer de sadece femara kullandim simdi de sadece femara kullanacakmisim. Igne daha etkiliyse igne istesem olmuyor mu doktordan?

Bende ilk asilama da iğne istedim vermedi doktor bende hep iğne daha mı etkili diye düşünüyorum ama doktor sende iğne ile baslayamayiz dedi neden bilmiyorum

Yok canim ben menogon 75 kullandim. 2 yunurtam oldu bugunde asilamami oldum. Dedigin igneyi hic duymadim
Yaa hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız aramızda birşey yok benim iki gündür sürekli kasiklarim da seyirme gibi bir şey oluyor arada ve gazim oluyor hep sende nasıl değişimler olacak yaz olur mu

Yazarim tabi oyle yaptim kactim yok bizde insallah baskalarina umut oluruz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Ayyy inşallah yaa kaç aydır bebiş istiyordunuz
14 aydir canim.
Durumumuz sebebi aciklanamayan infertilite..
Esimin degerleri cok iyi benim hormon testleri cok iyi tupler acik ama olmadi.
Bugun ilk asilamami oldum . Tutmazsa ocakta izne ayrilip direk tup bebek yaptiracagim.
Doktorum cok iyi alakali. Insallah gerek kalmaz

Inşallah gerek kalmaz bu ay olumlu olur kaç yaşındasınız ve daha önce hiç gebelik olmadi mi

merhaba, bende geçtiğimiz cumartesi mikroçipli aşılama yaptırdım. iyi olan spremleri ayıklamak için kullanılan bir yöntem , Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Hayirli olsun arkadasim insalllah olumlu sonuc alirsin. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin.
Benim de bugun asilamamin 10. Gunu evde idrar testi yaptim ancak negatif. Belki erkendi ama icimde pek iyi hisler yok. Allahtan tabi umut kesilmez bakalim. Olmazsa artik tup bebek

arkadaslar bende yasadiklarimi paylasmak isterim. 2016 senesinde esimde ve bende bir problem gorulmedigi icin sadece catlama ignesi oldum ama bi ise yaramadi.. daha sonra 1 sene ara verdim ve 2017 kasim ayinda asilama yaptrdim.. bu arada dr.lar kesinlikle asilamanin esimin degerlerine gore tutmayacagini direk tup bebege gtmemi onerdiler. ama ben hayir denemek istiyorum dedim. cok umutlanmisdm ama oda tutmadi. cunku esimin morfolojosi 2 idi yani yapısı cok bozukdu ve hareketide cok azdi. o sirada esimin son sperm sonucu elimize gectiginde Allahin isi morfoloji 6 ya cikmisdi. duzelmesi zor olan bisi oldugu icin sasrmisdik. ama yinede tutmadi.. aradan birsene gecti 1 sene dinlenmek istedim. bu kasim ayinda tekrar degerlere baktiracakdikki hamile oldugumu ogrendim.. umudunuzu kaybetmeyin ben hicbirzaman anne olamiycami zannediyordm artik. baya pskolojim bozulmusdu bosuna yasadigimi dusunuyodum 4 senedir bunun hayalini kuruyoruz. Allah ol dedi ve oldu.. cewap gelirse dewaminida yazarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…