Insallah canim neden olmasin. Nasipte varsa zaten olacaktir.İnşallah tutmuştur bu sıralar asilama ile tutan insanlari cok duyuyorum hatta gittiğim doktor da yaptırmış hepsi tabi hepsi nasip insallah bizim kiler de tutar
İnşallah siz mikrocip yöntemi ile mi yaptırdınız asilamayıInsallah canim neden olmasin. Nasipte varsa zaten olacaktir.
Mikrocip diye bir sey bilmiyorum ben o nedir? Sadece asilama diye konustuk hep doktorumla.İnşallah siz mikrocip yöntemi ile mi yaptırdınız asilamayı
Mikrocip li asilama da tutma oranı daha yüksek mis bi ileri düzeyi gibi bişey sanirim özel demi oldunuz siz devlette yokmuş sanırım benim asilama özel de olacak normal asilama dan biraz daha maliyet liMikrocip diye bir sey bilmiyorum ben o nedir? Sadece asilama diye konustuk hep doktorumla.
Mikrocip duymadim hic canim. Arastirayim bi. Evet ozelde oldu. 1.000 tlye mal oldu toplam.Mikrocip li asilama da tutma oranı daha yüksek mis bi ileri düzeyi gibi bişey sanirim özel demi oldunuz siz devlette yokmuş sanırım benim asilama özel de olacak normal asilama dan biraz daha maliyet li
Araştırın belkide herkesi o yöntemle yapıyorlardır o yüzden sormamislar dır inşallah tutar da bidaha bunlarla uğraşmak zorunda kalmayızM
Mikrocip duymadim hic canim. Arastirayim bi. Evet ozelde oldu. 1.000 tlye mal oldu toplam.
Insallah canim amin. Insallah hepimiz bebis sahibi oluruz da hasretimiz biter.Araştırın belkide herkesi o yöntemle yapıyorlardır o yüzden sormamislar dır inşallah tutar da bidaha bunlarla uğraşmak zorunda kalmayız
AminnnInsallah canim amin. Insallah hepimiz bebis sahibi oluruz da hasretimiz biter.
Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi merak ettimKizlar bu arada iğnenin 11. Asılamanın 10.gunu. idrar testi yaptim hayalet cizgi cikti. Dun yaptigimda hic yoktu. Insallah tutmustur da gun gectikce koyulasir. Baska test yapan var mi aramizda :)
Merhaba. 11.gun kan testi 1.20 cikti fakat asilamanin 16.gunu ve hala adet olmadim. Iki kez kahverengi lekelenme oldu, gelen giden yok. Adet oldugumda mutlaka yazarim.Merhaba sonucunuzu öğrendiniz mi merak ettim
amin canim insallah canim, benim olumlu oldu 2.asilamam. cok sükür rabbime, hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. sorun olursa yazabilirsinAllah razı olsun ilgilenip yazdığın için . Çok teşekkür ederim . Rabbim senin de kucağını doldursun en yakın zamanda ve en hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım o kadar sevindim ki şu an aşılama için hastahane deyim gerçekten içimde kıpırtı oluşmasına sebep oldun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahkizlar merhabalar, hepinize umut olmaz icin yaziyorum. icinizi ferah tutun, moralinizi bozmayin. herseyin hayirlisi hepimiz icin.
benim 2.asilamam cok sükür olumlu cvp verdi. sizde ümidinizi kayip etmeyin ve moralinizi yüksek tutun. bol dinlenin, ceviz, hurma, süt ürünleri yemeye özen gösterin.
insallah allahim hepimizin kucagini hayirli zamanda doldurur.
Gözün aydın canım çok sevindim :)kizlar merhabalar, hepinize umut olmaz icin yaziyorum. icinizi ferah tutun, moralinizi bozmayin. herseyin hayirlisi hepimiz icin.
benim 2.asilamam cok sükür olumlu cvp verdi. sizde ümidinizi kayip etmeyin ve moralinizi yüksek tutun. bol dinlenin, ceviz, hurma, süt ürünleri yemeye özen gösterin.
insallah allahim hepimizin kucagini hayirli zamanda doldurur.
saol canim allah razi olsun. darisi insallah sizlerin basina!!Gözün aydın canım çok sevindim :)
ne ilaç iğneler kullandın yazabilir misin
aminnn canim, allah razi olsun. darisi sizin basiniza insallah en hayirli zamanda. umarim asilaman güzel gecmistir ve hayirlisiyla tutar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. nasildi? ilk asilamanmiydi?Hayırlı olsun canım o kadar sevindim ki şu an aşılama için hastahane deyim gerçekten içimde kıpırtı oluşmasına sebep oldun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim :)saol canim allah razi olsun. darisi insallah sizlerin basina!!
1.asilamamda letu kullandim, arti catlatma ignesi. 3 yumurtam olusmustu ama 1.asilamam tutmadi.
2.asilamamda ilac degilde igne kullandim, "fostimon" ignenin ismi ve bir yumurtam olusmustu. yine catlatma ignesi kullandim ve 1 gün sonra asilamami oldum, yumurta yeterince gelistigi icin.
benimde suanda cok yeni, henuz regl gecmedi. insallah hersey yolunda gider, aminn!
sen daha önce asilama yaptirdinmi canim?
aminn canim benim allah razi olsun, insallah seninde asilaman tutar ve bebegini kucagina alirsin!Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim :)
Bu ay ilk defa yaptıracağız canım maaş yatsın öyle randevu alalım dedik para lazım olur diye :)
Evet ilk aşılama yapıldı doktor çok güzel geçtiğini söyledi yumurtalar çatlamış dedi beklediğimden çok iyi dediaminnn canim, allah razi olsun. darisi sizin basiniza insallah en hayirli zamanda. umarim asilaman güzel gecmistir ve hayirlisiyla tutar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. nasildi? ilk asilamanmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?