Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mikrocip diye bir sey bilmiyorum ben o nedir? Sadece asilama diye konustuk hep doktorumla.
Mikrocip li asilama da tutma oranı daha yüksek mis bi ileri düzeyi gibi bişey sanirim özel demi oldunuz siz devlette yokmuş sanırım benim asilama özel de olacak normal asilama dan biraz daha maliyet li

M
Mikrocip li asilama da tutma oranı daha yüksek mis bi ileri düzeyi gibi bişey sanirim özel demi oldunuz siz devlette yokmuş sanırım benim asilama özel de olacak normal asilama dan biraz daha maliyet li
Mikrocip duymadim hic canim. Arastirayim bi. Evet ozelde oldu. 1.000 tlye mal oldu toplam.

Kizlar bu arada iğnenin 11. Asılamanın 10.gunu. idrar testi yaptim hayalet cizgi cikti. Dun yaptigimda hic yoktu. Insallah tutmustur da gun gectikce koyulasir. Baska test yapan var mi aramizda :)

Allah razı olsun ilgilenip yazdığın için . Çok teşekkür ederim . Rabbim senin de kucağını doldursun en yakın zamanda ve en hayırlısıyla
amin canim insallah canim, benim olumlu oldu 2.asilamam. cok sükür rabbime, hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. sorun olursa yazabilirsin

kizlar merhabalar, hepinize umut olmaz icin yaziyorum. icinizi ferah tutun, moralinizi bozmayin. herseyin hayirlisi hepimiz icin.
benim 2.asilamam cok sükür olumlu cvp verdi. sizde ümidinizi kayip etmeyin ve moralinizi yüksek tutun. bol dinlenin, ceviz, hurma, süt ürünleri yemeye özen gösterin.

insallah allahim hepimizin kucagini hayirli zamanda doldurur.

Hayırlı olsun canım o kadar sevindim ki şu an aşılama için hastahane deyim gerçekten içimde kıpırtı oluşmasına sebep oldun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim :)
ne ilaç iğneler kullandın yazabilir misin

Gözün aydın canım çok sevindim :)
ne ilaç iğneler kullandın yazabilir misin
saol canim allah razi olsun. darisi insallah sizlerin basina!!
1.asilamamda letu kullandim, arti catlatma ignesi. 3 yumurtam olusmustu ama 1.asilamam tutmadi.
2.asilamamda ilac degilde igne kullandim, "fostimon" ignenin ismi ve bir yumurtam olusmustu. yine catlatma ignesi kullandim ve 1 gün sonra asilamami oldum, yumurta yeterince gelistigi icin.
benimde suanda cok yeni, henuz regl gecmedi. insallah hersey yolunda gider, aminn!
sen daha önce asilama yaptirdinmi canim?

Hayırlı olsun canım o kadar sevindim ki şu an aşılama için hastahane deyim gerçekten içimde kıpırtı oluşmasına sebep oldun. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
aminnn canim, allah razi olsun. darisi sizin basiniza insallah en hayirli zamanda. umarim asilaman güzel gecmistir ve hayirlisiyla tutar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. nasildi? ilk asilamanmiydi?

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim :)
Bu ay ilk defa yaptıracağız canım maaş yatsın öyle randevu alalım dedik para lazım olur diye :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim :)
Bu ay ilk defa yaptıracağız canım maaş yatsın öyle randevu alalım dedik para lazım olur diye :)
aminn canim benim allah razi olsun, insallah seninde asilaman tutar ve bebegini kucagina alirsin!
tedavi sürecini biliyorsun dimi? regl. 2.günü doktora gitsen iyi edersin, cünki 2. veya 3.günü tedaviye baslaniyor. sonra prosedür uygulaniyor. sormak istedigin birsey olursa bana sor elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

aminnn canim, allah razi olsun. darisi sizin basiniza insallah en hayirli zamanda. umarim asilaman güzel gecmistir ve hayirlisiyla tutar. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. nasildi? ilk asilamanmiydi?
Evet ilk aşılama yapıldı doktor çok güzel geçtiğini söyledi yumurtalar çatlamış dedi beklediğimden çok iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…