Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay çok sevindim at sana testini senin kaçıncı gündü
11. Gün sabah yapmıştım gittim verdim 0.5 çıktı ama dönerken tekrar aldım test bakayım diye akşamüstü çıktı sonucum .Bu testim ama Bilemedim doğru mu ? 😒

Eklentiler

• 38F7FD7A-AC11-408A-8C22-C20D5ECD9734.webp
    38F7FD7A-AC11-408A-8C22-C20D5ECD9734.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
  • B71539A6-D7B2-439A-9595-03077E800822.webp
    B71539A6-D7B2-439A-9595-03077E800822.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 53
11. Gün sabah yapmıştım gittim verdim 0.5 çıktı ama dönerken tekrar aldım test bakayım diye akşamüstü çıktı sonucum .Bu testim ama Bilemedim doğru mu ? 😒
Bu çok dağılmış az damlat canım 2-3 damla. Var ikinci çizgiyi ben de gördüm ama tekrarla . Çatlatmanın mı 11.günü kanın nasıl 0,5 çıktı 😳 bi daha yap testi bi daha at

Başka yapmadım canımm yarin kan testi vereceğim zaten . 14. Gün 15 kasimda aşılama olmuştum.
İlk kanda sonra idrarda yükseliyor. Ya kan verdiğin yerde bi sıkıntı var ya testte. İİnşallah bebişin seninledir. Ben de hala şaşkınım o kadar düşük değer nasıl testte çıkabildi🤷🏻‍♀️ Bu testler bizimle alay ediyor resmen 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

İlk kanda sonra idrarda yükseliyor. Ya kan verdiğin yerde bi sıkıntı var ya testte. İİnşallah bebişin seninledir. Ben de hala şaşkınım o kadar düşük değer nasıl testte çıkabildi🤷🏻‍♀️ Bu testler bizimle alay ediyor resmen 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
İnan ben de bilmiyorum ama bu marka bazen yanlış sonuç verebiliyor ki iğnemin de 13. Günüydü . İnşallahhh benimledir güzel haberler alırım .🤲🏻Teşekkür ederim 🤗

İnan ben de bilmiyorum ama bu marka bazen yanlış sonuç verebiliyor ki iğnemin de 13. Günüydü . İnşallahhh benimledir güzel haberler alırım .🤲🏻Teşekkür ederim 🤗
Başka bi marka al canım bakalım ne çıkacak ben de yarın tekrar kan vercem umarım doktor tekrar ister kan . Kendi doktorum değil ya

Hayırlısı canım kafana takma hep düşünme aç bi film izle 3.5a kadar ağır iş yapma kendini yorma. Kendim gibi merkalnadım valla heycanla bekliyorum hayırlı haberini inşallah

Hayırlısı canım kafana takma hep düşünme aç bi film izle 3.5a kadar ağır iş yapma kendini yorma. Kendim gibi merkalnadım valla heycanla bekliyorum hayırlı haberini inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun 😘😘 gece sabaha kadar hiç uyuyamadım mide bulantısından. Stres mideme vurdu sanırım

Yok canım doktorum söyledi ben Kasım da aşılama oldum. Çocuğu olanları karşılamıyor dedi
İlac olarak kesinlikle karsılıyor canım yılda 3000 uniteye kadar asılama olarak bildigim kadarıyla19 da yeni yasa cıktı 2 ci cocugu olmayanlar için hatta basbakanın enaz3 cocuk lafına karsın oradan hatırlıyorum ayrıca bizim bu sitede bır arkadasımızda yaptı ama şahit degilim soyledigi kadarıyla bence bir arastırıntek şart İlac konusunda 2 yıl boyunca canlı dogumun olmıyacak artı üç sefer klomen tarzı ilaçlarla gebe kalamamışsan igne tedavisine gecebiliyorsun yani yılda 3000ünite ilaç alabiliyorsun zaten asılamada ilaç parası tutan asılama ücreti cihanpol gibi pahalı bir ozell dahi 700 alıyorsa devletin aldıgı ücreti düşünün

Back
X