- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
İnşallah canım yükselir yarın kan vercem tekraryaa hadi inşallah ama var gibi gibi :) :) :) :) Merakla bekliyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yükselir yarın kan vercem tekraryaa hadi inşallah ama var gibi gibi :) :) :) :) Merakla bekliyorum canım
İnşallah canımm. Benim de testte çıktı ama bakalım hayırlısıİnşallah canım yükselir yarın kan vercem tekrar
Ay çok sevindim at sana testini senin kaçıncı gündüİnşallah canımm. Benim de testte çıktı ama bakalım hayırlısı
11. Gün sabah yapmıştım gittim verdim 0.5 çıktı ama dönerken tekrar aldım test bakayım diye akşamüstü çıktı sonucum .Bu testim ama Bilemedim doğru mu ?Ay çok sevindim at sana testini senin kaçıncı gündü
Bu çok dağılmış az damlat canım 2-3 damla. Var ikinci çizgiyi ben de gördüm ama tekrarla . Çatlatmanın mı 11.günü kanın nasıl 0,5 çıktı11. Gün sabah yapmıştım gittim verdim 0.5 çıktı ama dönerken tekrar aldım test bakayım diye akşamüstü çıktı sonucum .Bu testim ama Bilemedim doğru mu ?![]()
Başka yapmadım canımm yarin kan testi vereceğim zaten . 14. Gün 15 kasimda aşılama olmuştum.Bu çok dağılmış az damlat canım 2-3 damla. Var ikinci çizgiyi ben de gördüm ama tekrarla . Çatlatmanın mı 11.günü kanın nasıl 0,5 çıktıbi daha yap testi bi daha at
İlk kanda sonra idrarda yükseliyor. Ya kan verdiğin yerde bi sıkıntı var ya testte. İİnşallah bebişin seninledir. Ben de hala şaşkınım o kadar düşük değer nasıl testte çıkabildiBaşka yapmadım canımm yarin kan testi vereceğim zaten . 14. Gün 15 kasimda aşılama olmuştum.
İnan ben de bilmiyorum ama bu marka bazen yanlış sonuç verebiliyor ki iğnemin de 13. Günüydü . İnşallahhh benimledir güzel haberler alırım .İlk kanda sonra idrarda yükseliyor. Ya kan verdiğin yerde bi sıkıntı var ya testte. İİnşallah bebişin seninledir. Ben de hala şaşkınım o kadar düşük değer nasıl testte çıkabildiBu testler bizimle alay ediyor resmen
![]()
Başka bi marka al canım bakalım ne çıkacak ben de yarın tekrar kan vercem umarım doktor tekrar ister kan . Kendi doktorum değil yaİnan ben de bilmiyorum ama bu marka bazen yanlış sonuç verebiliyor ki iğnemin de 13. Günüydü . İnşallahhh benimledir güzel haberler alırım .Teşekkür ederim
![]()
canım naptın verdinmi4,6 çıktı canım yarın tekrar kan vercem
Şimdi verdim canım 3 buçuk Ta çıkar dedilercanım naptın verdinmi
sen aşılama falanmı yaptırmıştın peki canım ben bu postu çok takip etmemiştim şans eseri seni gördüm. Önceden başka bi posttaydık senleŞimdi verdim canım 3 buçuk Ta çıkar dedilerinşallah yükselir değerim dünde testim silik çıktı bugün yapmadım
Sağolasın canım Allah razı olsunHayırlısı canım kafana takma hep düşünme aç bi film izle 3.5a kadar ağır iş yapma kendini yorma. Kendim gibi merkalnadım valla heycanla bekliyorum hayırlı haberini inşallah
Devlet hastahanesi derken normal hastanemi yoksa egitim arastirma hastahanelerimi yapiyo bunuBen geçen sene devlette yaptırdım sadece sperm yıkama için özel hastaneye 400 vermiştim hepsini özelde yapıncada 650 700 alıyorlardı
Yanlışın var canım o tup bebekte idi şuan ondada ikinci çocugun olmıycak aşılamada 3 kez ilacla denenmesine ragmen gebe kalınamamışsa devlet karsılıyor belirli bir ünite dozuÇocuğun olmuycak
Yok canım doktorum söyledi ben Kasım da aşılama oldum. Çocuğu olanları karşılamıyor dediYanlışın var canım o tup bebekte idi şuan ondada ikinci çocugun olmıycak aşılamada 3 kez ilacla denenmesine ragmen gebe kalınamamışsa devlet karsılıyor belirli bir ünite dozu
Merhaba 2.evliliklerde karsiliyor diye biliyorum.ayni esten cocugu olanlari karsilamiyor.Yok canım doktorum söyledi ben Kasım da aşılama oldum. Çocuğu olanları karşılamıyor dedi
İlac olarak kesinlikle karsılıyor canım yılda 3000 uniteye kadar asılama olarak bildigim kadarıyla19 da yeni yasa cıktı 2 ci cocugu olmayanlar için hatta basbakanın enaz3 cocuk lafına karsın oradan hatırlıyorum ayrıca bizim bu sitede bır arkadasımızda yaptı ama şahit degilim soyledigi kadarıyla bence bir arastırıntek şart İlac konusunda 2 yıl boyunca canlı dogumun olmıyacak artı üç sefer klomen tarzı ilaçlarla gebe kalamamışsan igne tedavisine gecebiliyorsun yani yılda 3000ünite ilaç alabiliyorsun zaten asılamada ilaç parası tutan asılama ücreti cihanpol gibi pahalı bir ozell dahi 700 alıyorsa devletin aldıgı ücreti düşününYok canım doktorum söyledi ben Kasım da aşılama oldum. Çocuğu olanları karşılamıyor dedi
2. Evlilik olayını bilmiyorum canım.Merhaba 2.evliliklerde karsiliyor diye biliyorum.ayni esten cocugu olanlari karsilamiyor.