Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlac olarak kesinlikle karsılıyor canım yılda 3000 uniteye kadar asılama olarak bildigim kadarıyla19 da yeni yasa cıktı 2 ci cocugu olmayanlar için hatta basbakanın enaz3 cocuk lafına karsın oradan hatırlıyorum ayrıca bizim bu sitede bır arkadasımızda yaptı ama şahit degilim soyledigi kadarıyla bence bir arastırıntek şart İlac konusunda 2 yıl boyunca canlı dogumun olmıyacak artı üç sefer klomen tarzı ilaçlarla gebe kalamamışsan igne tedavisine gecebiliyorsun yani yılda 3000ünite ilaç alabiliyorsun zaten asılamada ilaç parası tutan asılama ücreti cihanpol gibi pahalı bir ozell dahi 700 alıyorsa devletin aldıgı ücreti düşünün
Canım yeni yasayı bimiyorum. Ben hiç klomen kullanmadım. Direk iğneyle başladık tedaviye ben de hiç bi sorun yok. Şimdi ikinci aşılamayı olup tüp bebek yaptırcz

Canım yeni yasayı bimiyorum. Ben hiç klomen kullanmadım. Direk iğneyle başladık tedaviye ben de hiç bi sorun yok. Şimdi ikinci aşılamayı olup tüp bebek yaptırcz
İnş tüpbebege gerek kalmadan oluverir canımm rabbiim kimsenin gucagını boş bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın yaşayan bilir çok zor 😔

Merhaba bayanlar, inşallah hepimizin aşılaması tutar. Ben daha yeni aşılama yaptırdım. Bazı yerlerde doktor işlemden sonra yarım saat yatırıldı yazanlar var. benim doktorum 1’2 dakika sonra kaldırdı. Sizin de öyle oldu mu? Daha önce burada yazan oldu mu bilmiyorum ama içim içimi yedi
Merhaba canim ben 1. Asilamami yaptirmistim tutmamisti ama benim doktorumda aynisini dedi kalkabilirsin diye ama ben yinede 15 dkk dinlendim

Canım adetın 3. Gunu muayene gıdıyosun doktor bakıyo asılamaya karar verırse ogun ıgne kullanmaya baslıyosun 7 gun belkı daha fazla ıgne vuruluyosun bellı bı gunde muayeneye cagırıyo doktor uygun gorurse cagırdıgı gunde asılama yapılıyo cok kısa bı ıslem canım sonrası beklıyosun
Mrb bende 2. Asilamami yaptiricam dr sadece 1 igne vuruyor neden siz bu kadar fazla igne vuruluyorsunuz?

Ayrıca nasıl benim istememe bakmıyor ben iğneli istiyorum diceksin hayır mı diyor :) bunları doktorun mu söyledi ilginç asilamanin tutma şansı %15 yani çok dusuk o yüzden 5 aşılamanin ne gereği var biraz araştır canım sen yeni yaptırdın sanırım ben 2 yıldır tedavi görüyorum 2 asilama yaptırdım bunu yeni duydum :)
Mrb benimde 2. Asilamam olucak ikisindede klomid kullandim ve son gun 1 asi vuruyor sadece.

Merhaba arkadaşlar 6 gün önce aşılama yaptırdım dün yani 5. Günü eşimle.kavga ettik ağladım bu tutmasını engeller mi

Merhaba arkadaşlar 6 gün önce aşılama yaptırdım dün yani 5. Günü eşimle.kavga ettik ağladım bu tutmasını engeller mi
Ya bu adamlar bu zamanı mı bekliyorlar kavga etmek için. İki aşılama yapıldı ikisinde de sinir krizi geçirtmişti bana. Takma canım kafana olacağı varsa olur zaten stres yapma sen.

Belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum...
Ben 2 yıldır gebe kalamıyorum ve 3 gün önce aşılma yaptırdım,
Doktor spermleri vajinana enjekte ettiğinde "bu spermler rahim ağzından ilerlemiyor" dedi, sonra "rahim ağzınız yan duruyor bunu düzelterek spermleri vermeye çalışacağım ama canınız yanacak" dedi tamam dedim. Sonra "hah bak şimdi spermler rahim ağzından geçmeyi başardı" dedi.
Ve en son "büyük ihtimal 2 yıldır olmama sebebiniz buydu normal ilişki yaşadığınızda demekki spermler rahim ağzından geçemiyormuş" dedi.

Tabiii hamile kalma ihtimalim max yüzde 20, fakat en azından 2 yılda ilk defa hamile kalamamamla ilgili aşılma yapılırken teşis koyulmuş oldu, biraz olsun kafam rahatladı.

Not: rahim filmi çektirdim, herşey normal gözüküyordu, yanlış anlaşılmasın rahmin ters durması gebeliğe engel değilmiş ve öyle olsa rahim filminde çıkarmış. fakat bu rahim tersliği değilde rahim ağzının yan durması söz konusu olduğu için rahim filminde teşis konulamıyor, çünkü rahme verilecek ilacın borusu buraya (rahim ağzına)konuluyor,ultrasonda falan görülecek birşey değilmiş,
fakat rahim ağzının yan durması, bazı 3 boyutu özel cihazlarda belli oluyormuş,

Bence 1 kerede olsa aşılama denenmeli 😊

Belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum...
Ben 2 yıldır gebe kalamıyorum ve 3 gün önce aşılma yaptırdım,
Doktor spermleri vajinana enjekte ettiğinde "bu spermler rahim ağzından ilerlemiyor" dedi, sonra "rahim ağzınız yan duruyor bunu düzelterek spermleri vermeye çalışacağım ama canınız yanacak" dedi tamam dedim. Sonra "hah bak şimdi spermler rahim ağzından geçmeyi başardı" dedi.
Ve en son "büyük ihtimal 2 yıldır olmama sebebiniz buydu normal ilişki yaşadığınızda demekki spermler rahim ağzından geçemiyormuş" dedi.

Tabiii hamile kalma ihtimalim max yüzde 20, fakat en azından 2 yılda ilk defa hamile kalamamamla ilgili aşılma yapılırken teşis koyulmuş oldu, biraz olsun kafam rahatladı.

Not: rahim filmi çektirdim, herşey normal gözüküyordu, yanlış anlaşılmasın rahmin ters durması gebeliğe engel değilmiş ve öyle olsa rahim filminde çıkarmış. fakat bu rahim tersliği değilde rahim ağzının yan durması söz konusu olduğu için rahim filminde teşis konulamıyor, çünkü rahme verilecek ilacın borusu buraya (rahim ağzına)konuluyor,ultrasonda falan görülecek birşey değilmiş,
fakat rahim ağzının yan durması, bazı 3 boyutu özel cihazlarda belli oluyormuş,

Bence 1 kerede olsa aşılama denenmeli 😊
Merhaba sonuç ne oldu acaba? Insallah olumludur.😊

Merhaba sonuç ne oldu acaba? Insallah olumludur.😊
Keşke canım olumlu olsaydı 😊 ama aşılmanın 12. Günü adet oldum.
Şimdi tekrar bekleme günlerindeyim, 3 gün önce yumurtlama oldu. Ama bu ay ilaç, iğne, aşılama v.s olmadı.
Siz de mi aşılma oldunuz?

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲

Selam kızlar,
Bugün ilk asilamam yapildi aslında kontrol için gitmiştim ama yumurtam kendiliğinden çatlamış,apar topar aşılamaya aldilar.. yani çatlama ignemi vurulmadim.
Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi,yumurtanin kendiliğinden çatlaması aşılama için iyi birşey mi kötü birşey mi ????
Merhaba sanırım hamilesiniz tüp bebekle mi aşılama ile mi hamilesiniz

Back
X