Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlarr
aşılamam olalı bir hafta oldu sabah saat 5 gibi kalktım ve idrar testi yaptım
osaatte aklıma geldi iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra direk tek çizgiyi görünce yattım
sabah 7gibi kalktım ve ikinci çizgiyi gördüm silikti ama belliydi
şimdiii

sizce bu ikinci çizginin gölgesimi bekledigi için ????
çatlatma ignesinin etkisimi????

hi böyle yapanınız oldumu
umutlanmadım ama bu iki sebepten böyle çıktıgı düşünüyorum

canım doktorum çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkabileceğini kesin sonucun aşılamadan 15 gün sonra kanda yapılan testle belli olacağını söylemişti ama bu umutlanmaman anlamına gelmez bence 1 hafta daha bekle

slm kızlarr
aşılamam olalı bir hafta oldu sabah saat 5 gibi kalktım ve idrar testi yaptım
osaatte aklıma geldi iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra direk tek çizgiyi görünce yattım
sabah 7gibi kalktım ve ikinci çizgiyi gördüm silikti ama belliydi
şimdiii

sizce bu ikinci çizginin gölgesimi bekledigi için ????
çatlatma ignesinin etkisimi????

hi böyle yapanınız oldumu
umutlanmadım ama bu iki sebepten böyle çıktıgı düşünüyorum

merhaba zambak.benim ilk hamileliğimi öğrendiğimde böyle olmuştu.kendim evde test yaptım.ilk önce negatif çıkmıştı.sonra saatler sonra baktığımda ikinci çizgiyi gördüm.sonra gittim kanda baktırdım sonuç pozitif.ama benim aşılama değildi bu arada.

bende 12 kasımda yaptırdım aşılama,19 unda progestan 26 sında gebelik testi yapıcam ama nedense hiç umutlu değilim belkide yaşadığım hayal kırıklıklarından kendimi üzmemek için heveslenmek istemiyorum

kızlar bende 13 kasımda aşılama yaptırdım 28 kasımda test yaptırcam

kız aramızda bir gün varmış ben bayram arefesi sonuçu alıcam kız sen ayın 28 nasıl edecksin bayram hem kanda çıkar idrarda çıkmaz erken oldugu için bence sende bayramdan bir gün önce yaptır işallah cümle bacılarım içindede biz çift bayram yaşarız:Saruboceq:Şeniz

bende 12 kasımda yaptırdım aşılama,19 unda progestan 26 sında gebelik testi yapıcam ama nedense hiç umutlu değilim belkide yaşadığım hayal kırıklıklarından kendimi üzmemek için heveslenmek istemiyorum

kız aynı gün yaptırmışız işallah olur bacım :Saruboceq::Saruboceq: bende senin düşündügün gibi düşünedeyim bu progestan ne oluyo benden öyle birşey istemedide :uhm:

kız aramızda bir gün varmış ben bayram arefesi sonuçu alıcam kız sen ayın 28 nasıl edecksin bayram hem kanda çıkar idrarda çıkmaz erken oldugu için bence sende bayramdan bir gün önce yaptır işallah cümle bacılarım içindede biz çift bayram yaşarız:Saruboceq:Şeniz

canım aslında test yaptırmayada korkuyorum ya negatifse en azından şimdi umut var o zaman kesin bitti yok yani

mrh ben de aşılama istiorum nasıl yapılıo.tşkrler

merhaba.adetliyken doktora gidiyorsunuz.adetin 3,günü bir hap veriyorlar.hapı 5 gün içiyorsunuz.bu arada sizin durumunuza göre doktor muayene çağrıyor.ultrosonla takip ediyor.sonra çatlatma iğnesi veriyor.iğneyi yaptırdıktan 2 gün sonrada aşılama yapılıyor.aşılamanın yapılacağı gün ilk önce eşin sperm veriyor tabi.bu işlemde 2 saat kadar sürüyor.aşılama çok kısa sürüyor.2dk falan.sonrasınada biraz yatırıyorlar seni 1 saate yakın.

Kızlar Çok korkuyorum ben
aŞılama yaptıracam ama canım yanacak dıye ÖdÜm patlıyor
aĞrılı bır ıŞlemmı bu
bırde Çatlatma ıĞnesı dıyorsunuz ya nasıl vurulacaz onu

mrb kızlar aşılamanın 10 günü evde test yaptım gece tek çizgi çıktı ama sabah kaltımki ikinci çizgi silikti acaba bu dogrumu başından böyle olat gecen varmı
ne olu r cevap bekliyorummmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar,
bende pazar aşılama yaptırdım.bugün daha gün,30 kasımda progesteron testi, 8 aralıkta hamilelik testi yapacağım..hayırlısı..

size sormak istediğim birşey var...sizlere aşılamada ne kadar sperm enjekte edildi....bizimkisi düşük (4.5 milyon),sınıra yakın olduğu için şansımızı deneyelim dedi doktor.
sizlere de bu kadar düşükle aşılama yapıldı mı? bu kadar düşükle hamile kalan duydunuz mu?

doğru haklısın..aşılama biraz şans işi..olacağı varsa olur....ama sen yine de ümidini kaybetme...

:Saruboceq:inşallah hamilesindir sema inşallah bizlerede Allah nasip eder anneliği... banada çarşamba günü aşılama yapılacak adetin 4.günü 6,5 cm lik kist alındı.7.günü kontrole gittim 7 yumurta oluşmuş ben çok istedim bu ayın boş geçmemesini ve akşam glofene başladım bu 4. günüm bu gün dra gittim ve 5 tanesi çok iyi boyutlarda çarşamba günüde aşılama için saat verildi bakalım ne olacak yaa :((((( bu yumurta sayısı iyimi? ben hiç anlamadım bu ilk aşılama... offffff offfff 3 yıllık özlem bitsin artık.senağlama

canım iyi tabi ama çok yumurtanda olmasın drlar çok yumurta olunca çoğul gebelik riski olduğu için aşılamayı iptal ediyolar

canım evet ama ben ısrar ettim bilmiyorum iyimi ettim ya kafam alak bullak.senin msjlarını okudum umarım ve inşallah hamilesindir. bakalım ne olacak ama bu gün iptal ederiz falan demedi sanırım ısrarlarım etkili oldu.ne gibi sakıncısı var ben pek anlamadım bu işlerden yaaa.

Back
X