Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında eşimden kaynaklandı bu kadar uzun onu bu sperm tahlillerini yaptırması için ikna etmek baya bi zaman aldı bide ilki düşük çıkınca artık çok daha zor oldu ikna etmek ama baktıki olmuyo mecbur kaldı yaptırmaya ya işe kadın olmak zor biz o kadar iğne ilaç kürtaj şu bu onlar bu testi büyütüyolar

ya işallah ben pek umutlu deyilim ya korkuyorum aslında ama korkum aşılama değil 3 yıldır görmek istemediğim ama hep gördüğüm kırmızılar... işallah bayramda mutlu olursun bu bayram geçen bayram gibi olmaz ve 3 kişilik mutluluk olur :))))

inş canım herkes için inş. çok stresli bu konular çevre baskısı şu bu o kadar zorki bide bizimkini kimse bilmiyo artık baskılar arttı bebek için

aynen bizimde millet benim istemediğimi zanediyo ama napalım baskılar baskılar... çok stresli ya kurtulalım şu stresten artık bu gün hastanede bi kadın gördüm çok ağlıyodu hemde çok öyle üzüldümki yumurta oluşmamış ve yıklıdı resmen tedaviye cvp yok.insan bu haline bile şükrediyo ya

kızlar yarın kan testi yapılacak ne olur duedin:Saruboceq::Saruboceq:
kafayı yiycem çok kötüyümmmmm duanızı bekliyorummmmmmmm bak işallah yarın müjdeli haberlerle dönerim
şimdiden başladı sorgular ne oldu demeler varmı yokmu sorular hele önümüzde bayram hangi birine haber anlatıcam bide buralarda dedi kodu çok olur bacılarım halini bilmeden konuşurlar allahtan kormasam ölümü bile düşünüyorum :çok üzgünüm: bayramı zehir edcekler
banasenağlamasenağlama

kızlar yarın kan testi yapılacak ne olur duedin:Saruboceq::Saruboceq:
kafayı yiycem çok kötüyümmmmm duanızı bekliyorummmmmmmm bak işallah yarın müjdeli haberlerle dönerim
şimdiden başladı sorgular ne oldu demeler varmı yokmu sorular hele önümüzde bayram hangi birine haber anlatıcam bide buralarda dedi kodu çok olur bacılarım halini bilmeden konuşurlar allahtan kormasam ölümü bile düşünüyorum :çok üzgünüm: bayramı zehir edcekler
banasenağlamasenağlama

canım yapma ya valla gözlerim doldu valla bende çok bunaldım doğru söylüyosun ama ne yapalım heralde bi gün olur ya bende test için gün bekliyorum ama adet olacak gibiyim bunaldım bunaldım bunaldım

dualarım sizinle... bende dün yaptırdım aşılamayı...

canım umarım olur çok rahat ol ve mümkünse bu konuyu unutmaya çalış bu konuyu çok konuşma insan etkileniyor strese giriyor. benim ki olmadı dün adet oldum doktorum aslında hamile kalmanı bekliyodum herşey çok iyiydi ama olmaması şanssızlık dedi 1 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. doktorum bu arada kendiliğindende olablir dedi o yüzden hiç stres yapma böyle bi terslik yokmuş gibi devam et dedi tabi böyle bişey zor ama 1 ay sonra bakalım hayırlısı

canım umarım olur çok rahat ol ve mümkünse bu konuyu unutmaya çalış bu konuyu çok konuşma insan etkileniyor strese giriyor. benim ki olmadı dün adet oldum doktorum aslında hamile kalmanı bekliyodum herşey çok iyiydi ama olmaması şanssızlık dedi 1 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. doktorum bu arada kendiliğindende olablir dedi o yüzden hiç stres yapma böyle bi terslik yokmuş gibi devam et dedi tabi böyle bişey zor ama 1 ay sonra bakalım hayırlısı

ya çok üzüldüm.inşallah bir gün olacak.yani 1 ay ara verip ondan sonra tekrar deneyeceksiniz demi canım.doktor mu böyle istedi.sizin tercihiniz mi.neyse bakalım.herkese ii bayramlar.

Canım çok üzüldüm.üzülme Allah büyüktür bu ay olur :Saruboceq:kendiliğinden canım benim. ben kendimi çok dinliyorum içimde hiç ümit yok dr ümitli ama bende o ümit yok...neyse hayırlısı elbet bir gün bizlerde anne olacağız.öpüyorum seni opuyorumnanaktan

üzülmedim desem yalan olur hatta dün gece hiç uyumadım desem yeridir. ama 2 gündür hissediyodum adet olacağımı zaten her ay adet öncesi aşırı gergin olurum bide beklentimizn olmamama ihtimali iyice bunaltmıştı adet olunca biraz rahatldım grginliğim geçti ama üzüldü. ama sen sakın stres yapma nolur bugün doktora gittim o da stresin hormonları etkilediğini he zaman ümitli olmak gerektiğini söyledi yüzden untmaya çalış bişeylerle uğraş. biliyorum insan hep araştırmak istiyo ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi

kızlar birşey soracam bugün aşılamamın 15.günü diğer aşılamalarımda 15.gün adet tarihime denk geliyordu bu sefar adet tarihim yarın siz 15.gündemi adet oldunuz yoksa adet tarihinizdemi?

evet bende aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyor ya hep aklımda bakalım ben ne yapacağım 14 gün sonra adet olmazsan tahlil yaptır dedi doktor.tekrarediyorum işallah en yakın zamanda anne oluruz...

kızlar birşey soracam bugün aşılamamın 15.günü diğer aşılamalarımda 15.gün adet tarihime denk geliyordu bu sefar adet tarihim yarın siz 15.gündemi adet oldunuz yoksa adet tarihinizdemi?

benimde dün oldu aşılamam doktorum 14. gün olmazsan 16. gün mutlaka test yaptır dedi bende anlamadım normalde benim adet tarihime 18 gün falan var. umarım hamilesindir canım yarın test yaptır ilk aşılamanmı?

mrb canım sen aşilama oldunmu ben ilk aşılamamı pazar gunu oldum 2 yıllık evlıyım kıst tedavısı gordum 11 kutu dogum kontrol hapı kullandım ama kistım geçmedı bu ay klomen kullandım avıttrelle vurdurdum gobekten sonuç beklıyorum ama cok streslıyız eşimle şimdiden teşekkürler

mrb banamı soruyosun canım bilmiyorum ama;aşılamam dün yapıldı bende 3,5 yıldır evliyim benimde kistim vardı 6,5 cm çapında geçen hafta alındı.ben adetin 7.günü 4 gün glofen kullandım.

evet canım sna sordum ben burda yenıyım kımseylede konusamıyorum benım kıstım alınmıyo cunku vucudum kendı uretıyo doktor dogum yaparsan duzelır dıyo bızde bu şekılde tedavıye başladık şuan beklemedeyım işanlah senınde benımde tutar canım sen kacgun sonra test yapcan bana doktor 3 veya 4 unde test yaptır dedı ama 10 gun sonra bellı oldugu için ben daha erken yaptırcam yanı salı gunu bu arada cvp yazdıgın ıçın tesekkür ederim

rica ederim canım ben 14. gün adet olmazsam 16.gün tahlil yaptıracam.hayırlısı canım inş. bizde tüm isteyenlerde anne olur. kaç yumurtan oluştu klomenle?

Back
X