Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın kan testi yapılacak ne olur duedin:Saruboceq::Saruboceq:
kafayı yiycem çok kötüyümmmmm duanızı bekliyorummmmmmmm bak işallah yarın müjdeli haberlerle dönerim
şimdiden başladı sorgular ne oldu demeler varmı yokmu sorular hele önümüzde bayram hangi birine haber anlatıcam bide buralarda dedi kodu çok olur bacılarım halini bilmeden konuşurlar allahtan kormasam ölümü bile düşünüyorum :çok üzgünüm: bayramı zehir edcekler
banasenağlamasenağlama
dualarım sizinle... bende dün yaptırdım aşılamayı...
canım umarım olur çok rahat ol ve mümkünse bu konuyu unutmaya çalış bu konuyu çok konuşma insan etkileniyor strese giriyor. benim ki olmadı dün adet oldum doktorum aslında hamile kalmanı bekliyodum herşey çok iyiydi ama olmaması şanssızlık dedi 1 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. doktorum bu arada kendiliğindende olablir dedi o yüzden hiç stres yapma böyle bi terslik yokmuş gibi devam et dedi tabi böyle bişey zor ama 1 ay sonra bakalım hayırlısı
canım umarım olur çok rahat ol ve mümkünse bu konuyu unutmaya çalış bu konuyu çok konuşma insan etkileniyor strese giriyor. benim ki olmadı dün adet oldum doktorum aslında hamile kalmanı bekliyodum herşey çok iyiydi ama olmaması şanssızlık dedi 1 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. doktorum bu arada kendiliğindende olablir dedi o yüzden hiç stres yapma böyle bi terslik yokmuş gibi devam et dedi tabi böyle bişey zor ama 1 ay sonra bakalım hayırlısı
kızlar birşey soracam bugün aşılamamın 15.günü diğer aşılamalarımda 15.gün adet tarihime denk geliyordu bu sefar adet tarihim yarın siz 15.gündemi adet oldunuz yoksa adet tarihinizdemi?