Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü ben de bu tedaviye başlayacağım. Her gün doktoruma tedavi için gitmem gerekecek mi?

tedavini sekline göre degisir eger ilacla yumurta büyütülecekse hergün gitmiyosun ama igneyle büyüyecekse ve igneni kendin vuramiyosan gitmen gerek
tedaviden sonra 8 ile 11.günler arasi doktora gidiyosun yumurtanin boynuna bakiyolar ve tahmini 18- 20 mm olunca catlatma igneni vurup asilamayi yapiyolar

Slm arkadaşlar, o kadar çok şey yazıyorki hepsini okuyamadım, bir sorum olacak, aşılamanın tutma oranı erkekte sorun olduğunda mı daha fazla yoksa bayanda sorun olduğunda mı, şöyle söyleyim benim eşimin sperm sayısı düşük çıktı, bende herhangi bir sorun görünmüyor...

merhaba ben yeni üye oldum aşıla olduğnuz yazmışsın ben yeni başladım tahlilerimiz temiz çıktı devamı ne olacak ççok merak ediyorum acı veya sancı oluyormu kaçıncı denemende tutdu lütfen cevap teşekkür ederimCADIARZUCADIARZUCADIARZU

arkadaşlar ben 3 kere yaptırdım aşılama ama hiçbiri tutmadı overleri fazla uyarmaktan oluyo pkolar bide son aşılamadan sonra yüzümde lekeler oldu açık tenli bir bayanım. inş sizinkiler tutar umudunuzu kaybetmeyin...

slm arkadaslar bende asılama yaptırdım 24 nısan yarın dr rum konturole cagırdı ilk asılamamdı cok heycanlıyım hıc bır belırtım yok agrı falan allah yardımcımız olsun

renginn slm bende cok merak edıyorum benımde hıc sorun yok hersey cok normel cıktı butun testler yapıldı esımın sperm dusuk cıktı 15 aydır bebıs ıstıyoruz olmadı asılama karar verdık ilk 2 ay yumurlama takıbı yapıldı olmadı asılama karar aldık

slm arkadaşlar sizlere bir sorum olucak bilen varsa bana yardımcı olsun benim tektüpüm açık digeri kapalıymış buşartlar altında sizce bebegim olurmu 5yılık evliyim önce eşim tadavi görüyordu variküsel tedavisi bende şim bu çıktı neolur bana yardım

olur tabiki canım bir sürü bu şekilde olan arkadaş var bu sitede sen drunla konuş hani belki doğal yolla zorlayabilir ama aşılama yada tüp bebek kesin sonuç verir sanırım... varikosel ameliyatı olduysa eşin zaten 3 ay beklemek gerekiyo bildiğim kadarıyla o yüzden panik yapma içini ferah tut ve drunla konuşunn

olur tabiki canım bir sürü bu şekilde olan arkadaş var bu sitede sen drunla konuş hani belki doğal yolla zorlayabilir ama aşılama yada tüp bebek kesin sonuç verir sanırım... varikosel ameliyatı olduysa eşin zaten 3 ay beklemek gerekiyo bildiğim kadarıyla o yüzden panik yapma içini ferah tut ve drunla konuşunn

teşekürler bitanem ama eşimin ameliyat olalı 3 yıl oldu ama olmadı :uhm:banada kaç doktora gitimse hiç birşeyin yok dediler bitanemson gitim doktor yumurtamın birinin tıkalı oldu ve ameliyat sonrasıda açılmadıgını söyledi eşim enson gecen tahlil yaptırdı doktor çok güzel sonuç verdi iyi oldugunu söyledi ama hala birşey yok be canım çok korkuyorum artık olmuyacak diyeÇok üzgünüm çoook benneyaptımki

teşekürler bitanem ama eşimin ameliyat olalı 3 yıl oldu ama olmadı :uhm:banada kaç doktora gitimse hiç birşeyin yok dediler bitanemson gitim doktor yumurtamın birinin tıkalı oldu ve ameliyat sonrasıda açılmadıgını söyledi eşim enson gecen tahlil yaptırdı doktor çok güzel sonuç verdi iyi oldugunu söyledi ama hala birşey yok be canım çok korkuyorum artık olmuyacak diyeÇok üzgünüm çoook benneyaptımki

bi aşılama denesen drların seni yönlerdirmesi lazım
sen git desene ben aşılama istiyorum diye beklemekle olmuyor biliyosun

bi aşılama denesen drların seni yönlerdirmesi lazım
sen git desene ben aşılama istiyorum diye beklemekle olmuyor biliyosun

bitanem daha 3 ay önce yaptırdık aşılamayı oda tutmadı ocak ayıydı ama olmadı zaten artık umudumda kalmadı bitanem:1no2::a015:

arkadaşlar merhaba önceden sık giriyordum ama ara verdiğim için pek takılmıyorum bir aydır
ben daha önce iki kez aşılama oldum biri hapla sonuncusu iğneyle sonuncuda kistlerim oluştu iğnenin yan etkisi iki dr a gittim biri doğum kontrol hapı kullan kistlerin erisin dedi diğeri ise kullanma onun etkisi az bırak kendiliğinden erisin belki bu aradada hamile kalabilirsin dedi banada mantıklı geldi ve kullanmadım soğan suyu filan içtim en son ikinci aşılamadan sonra iki gün erken hasta adet oldum martın 26 sında ve nisanın 25de tekrar adet olacaktım ve olmadım şimdi mayısın 8 ve hala adet görmedim yaklaşık 13 gün geçti arkadaşlar belki hamilesin diyorlar ama ben ininmak istemiyorum çünkü hephayal kırıkları beni test olmamaya zorluyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ayrıca kistlerim erimediği veya hormonlardan dolayı geçiktiğini filan düşünüyorum ben sizlerin başınıza böylebişey geldimi benim adet gecikmelerim olurdu fakat 3-5 gün filan bukadar çok değil

nurdan hanımmı aman Allah düşmanıma vermesin... ne çok kavga ettim onla ben ama sana şifa olur inşallah.. ben nezvat beye geçiş yaptım..

slm arkadaşlar sizlere bir sorum olucak bilen varsa bana yardımcı olsun benim tektüpüm açık digeri kapalıymış buşartlar altında sizce bebegim olurmu 5yılık evliyim önce eşim tadavi görüyordu variküsel tedavisi bende şim bu çıktı neolur bana yardım
acik tüpün oldugu taraftan yumurtlama olursa gebelik sansi elbette var..cok kisi tek tüple gebe kalabiliyo ama acik tarafta herhangi bir yapisiklik falan mi var sende 5 yil uzun bir süre..esinin durumu simdi iyiyse insallah gönlüne göre olur hersey

tekirdağ çerkezköydeyim ben özel çerkezköy hastanesine gidiyorum nurdan hanıma?sen tekirdağan neresindesin?

CANIM SENDE Mİ ÇERKEZKÖYDENSİN?kaydirigubbakcemile3 İNANMIYORUM..alkisalkisalkisBANA BURADA DA ARKADAŞ ÇIKTI ÇOK SEVİNDİM hihoyyytVALLAHİ.. NURDAN HANIMA BENDE 1 SENEYE YAKIN GİTTİM AMA KAVGA GÜRLTÜ AYRILDIKdelikafadulden BEN PEK MEMNUN KALMADIM EŞİM EN SONUNDA ONLA BAYA Bİ TARTIŞTI....:çok üzgünüm:YUMURTA GELİŞİMİNİ EN AZ 2 GÜNDE BİR ÇAĞIRIP TAKİP ETMESİ LAZIMDI BENİ TAKİP ETMEDİĞİ İÇİN YUMURTALARIMIN GELİŞİMİ DURMAYIP FAZLA BÜYÜMÜŞTÜ:a015: TEDAVİNİN SONUNDA ÇOCUK BEKLERKEN NURTOPU GİBİ 8 CM ÇAPINDA Bİ KİSTİM OLDU SAYESİNDE... :a015:NEYSE SARAYDAN SEVGİN BEY SAYESİNDE KİSTEN KURTULDUM ŞİMDİ NEVZAT BEYE GİDİYORUM.. PKO VARMIŞ BENDE.. NURDAN HANIM ANLAMADI..kafamçokkarıştı BOŞA OYALADI BİZİ.. ŞİMDİ 2. AŞILAMAMI OLDUM.. BU GÜN SON GÜNDÜ KIRMIZILAR HALA GELMEDİ AMA 3-4 GÜNDÜR KAHVERENGİ LEKELENMELERİM VAR UMARIM TUTMUŞTUR:sm_cool:...KORKUDAN TEST TE YAPAMADIM.....süprizzzzz

Arkadaşlar aşılama yapılırken canınız acıdı mı? Nasıl oluyor.

canin hic acimiyor bende 2 sefer yaptirdim ama tutmadi simdide tup bebek denemek stiyorum ama kismet tabi Allah isteyen her aileye bicir bicir bebekler nasip etsin (hemde cifter cifter:D)

Arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 15 aydır korunmuyorum ve hala gebe kalamadım.Bu ay(24 Nisan) 2. aşılamamı yaptırdım.Büyük ihtimalle tutmaz diyordum.Geçtiğimiz Cuma BCG 6.7 çıktı tam hamilesin diyemeyiz dedi dr.Pazartersi yine yaptırdım 9.21 çıktı yine bişey demedi.Çarşamba tekrar yaptıracam.Ama internette baktığım kadarıyla dış gebelikte olabilirmiş.Bilgisi olan varsa ne olur cevap yazsın.Şimdiden teşekkürler:1rolleyes:

arkadaşlar selam ben de 4 yıllık evliyim 2. aşılamamı yaptırdım inşallah tutar diyorum beklemek çok zor sıkıntılı allahım hakkımızda hayırlısını versin

OLDU EN SONUNDA OLDU BıM BAM BOM... RÜYALARIM GERÇEK OLDU BıM BAM BOM.....DUYDUK DUYMADIK DEMESıN HıÇ KıMSE:içelim: ıŞTE ıLAN EDıYORUM HERKESE... HA HA HA ÇOK ŞÜKÜR DOSTLAR BENıMDE ARTIK ıÇıMDE BıR BEBıŞıM VAR..... KIZLAR HAMıŞııııııııııııııııııM alkisalkisalkis:CüvCüv:

KIZLAR 2. AŞILAMAM TUTTU BUGÜN HEM ıDRAR HEMDE KANTESTı YAPTIRDIM BEN BıLE HALEN ıNANAMIYORUM AMA DOKTORDA SÖYLEDı... RESMEN HAMıLEYıM....ÇOK ŞÜKÜR.. YıNE OLMAYACAK DıYE ÇOK KORKTUM AMA BU KEZ OLDU HERKESE ÜMıT OLSUN DıYE YAZIYORUM BAŞIMDAN GEÇENLERı AŞILAMA ÇOK DÜŞÜK ıHTıMAL DıYENLERE DE KAPAK OLSUN ÜMıDıNıZı YıTıRMEYıN ıNANMAKTAN UMUT ETMEKTENDE KORKMAYIN SAKIN.BEN 3 YILLIK EVLıYıM 2YILDIR TEDAVı GÖRıYODUM.BENıM HASTALIĞIM POLıKıSTıK OVER...
--------KULLANDILIĞIM ıLAÇLAR-----------
-GLıFOR
-MENOGON ıĞNE(YUMURTA BÜYÜTME ıĞNESı)
-PREGNLY(ÇATLATMA ıĞNESı)
-LEVATRON(GUATIRIMDA VARDI OYÜZDEN KULLANDIM)
-FOLıK ASıT
--------UYGULANAN TEDAVı---------
-KLOMEN(GERÇı Bı ıŞE YARAMADI BENDE)
-1. AŞILAMA DENEMESı (MENAGON + PREGNLY)
-2. AŞILAMA DENEMESı (MENAGON + PREGNLY) VE EN SONUNDA BAŞARDIK

Back
X