Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba önceden sık giriyordum ama ara verdiğim için pek takılmıyorum bir aydır
ben daha önce iki kez aşılama oldum biri hapla sonuncusu iğneyle sonuncuda kistlerim oluştu iğnenin yan etkisi iki dr a gittim biri doğum kontrol hapı kullan kistlerin erisin dedi diğeri ise kullanma onun etkisi az bırak kendiliğinden erisin belki bu aradada hamile kalabilirsin dedi banada mantıklı geldi ve kullanmadım soğan suyu filan içtim en son ikinci aşılamadan sonra iki gün erken hasta adet oldum martın 26 sında ve nisanın 25de tekrar adet olacaktım ve olmadım şimdi mayısın 8 ve hala adet görmedim yaklaşık 13 gün geçti arkadaşlar belki hamilesin diyorlar ama ben ininmak istemiyorum çünkü hephayal kırıkları beni test olmamaya zorluyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ayrıca kistlerim erimediği veya hormonlardan dolayı geçiktiğini filan düşünüyorum ben sizlerin başınıza böylebişey geldimi benim adet gecikmelerim olurdu fakat 3-5 gün filan bukadar çok değil
Arkadaşlar aşılama yapılırken canınız acıdı mı? Nasıl oluyor.
slm arkadaşlar ben c.tesi ilk aşılamamı oldum 5 gün geçti test yaptırdm 21,95 çıktı ne anlama geliyor.yoksa erkenmi yaptm 10 gün var adetime yardımcı olursanız sevinrmCADIARZU
yarencim merhaba..bende bu ay ilk aşılamamı oldum 7 mayıs ta..sen ne zaman oldun aşılamanı..yaşadığın herhangi bi değişiklik varmı...benim yüzümde sivilceler çıktı ve karnım hala gaz bombası gibi..:)
canım çok erken yapmışsın testi zaten döllenme olunca 5-7 gün içinde rahme tutunuyo ve tutunduktan 10 gün sonra testte belli oluyo test sonucun ilaçlarla bağlı olabilir sabırlı ol bence adet tarihini bekle derim bende aşılamanın 8. günündeyim bir hafta daha bekliycez napalım moralini yüksek tut psikoloğum şöle diyo bana kendini hamileymiş gibi hisset ve ona göre davran yani beyin ona göre tepki veriyormuş tam tersi acaba hamilemiyim deilmiyim diye beyine olumsuz sinyaller yollarsan vücut bunu negatif algılıyomuş.bunu paylaşmak istedim arkadaşlar sonuçta hepimizin psikoloji etkileniyo ve gebelik için moral inanılmaz etkili biliyosunuz inşallah hepimiz hamileyimmmmmmm kelimesini kullanırız en kısa zamanda
acik tüpün oldugu taraftan yumurtlama olursa gebelik sansi elbette var..cok kisi tek tüple gebe kalabiliyo ama acik tarafta herhangi bir yapisiklik falan mi var sende 5 yil uzun bir süre..esinin durumu simdi iyiyse insallah gönlüne göre olur hersey
slm arkadaşım...bende bugun ılk aşılamamı yaptırdım.sana sormak ıstedıgım karnım gaz bobbası demıssın benımde aynen oyle bende korkuyordum neden acaba dıye senın bır bılgın varmı.senın 8 gun olmus asılama olalı ve hala gazım var dıyorsun benım bu sabah oldu asılama bu gazın bır sebebı olmamalı bılgın varsa ve paylaşırsan sevınırım.........hihoyyyt
korkma bitanem o daha 2veya 3 gün devam eder o aşılama sırası oluyormuş anlarsınya için dışına çıkıyor insanın bende daha 4 ay önce yaptırdım ama olmadısenağlama işallah seninki olur bitanem :CüvCüv::ecrin_bebek: mutlu haberlerini bekliyorum gamyoncuiremsu
haklısın canım inş tutar iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcımız olsn ikizlerimiz olsun inşallah isimleride hazır benimkilerinin teyzesi :teytey: FIRATEMRE, CEMRE nasıl canım![]()
slm arkadaşım...bende bugun ılk aşılamamı yaptırdım.sana sormak ıstedıgım karnım gaz bobbası demıssın benımde aynen oyle bende korkuyordum neden acaba dıye senın bır bılgın varmı.senın 8 gun olmus asılama olalı ve hala gazım var dıyorsun benım bu sabah oldu asılama bu gazın bır sebebı olmamalı bılgın varsa ve paylaşırsan sevınırım.........hihoyyyt