Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün yaptırdım. Yaklaşık 10-15 dk. sürdü. Ama baya ağrıdı. Biraz acı çektim doğrusu. Özellikle rahme spermler enjekte edilirken. Dr. 30 dk. yatsın dedi. Eve gittim 5-6 saat dizlerim yukarda yattım. Biraz kanama da oldu bende. Dr. u aradım içten gelen bir kan değil müdahale edildiği için rahim ağzından geliyor dedi. Hayırlısı bakalım. Bana gün vermedi. Adetin geçerse bir hafta sonra gel. Adet olursan ilk 3 gün içinde gel dedi sadece.
sagol arkadaşım gecen yaz ameliyat oldum doktor yumurtanın birine sıvını gitigini birinin gitmedigini söylemişti onun kapalı olmasıda küçükken 7 yaşlarındayken idrar yolarımdan ameliyat olmuştum oda gelişme cagında et kaynayıp kapamış ameliyat oldugum tarafdaki yumurtalıgımı daha dogrusu doktorun dedikleri kafama yatmıyorda ondan önce 3,4 doktora gitimse hiçbiride birşey yok dedi buda hemen ameliyata aldı rahim filmi falan cekilmede sonrada öyle dedi yani neye inanacagımı bilmiyorumkafamçokkarıştı Çok üzgünüm çoook cevabını bekliyorum bak elifatihefu
Selam kızlar bugün 15.gün ve hiç umudum yoktu hemde hiç. kan testi sonucu 9 çıktı. şoktayım. korkuyorum boş gebelik dış gebelik ağlamaktan yoruldum. ama hemşire sonradan gelişen yumurta çatlayıp döllenmiş olabilir gebelik yeni başlıyo olabilir ama kimyasalda olabilir dedi.
2 gün sonra adet olmassam tekrar kana bakılcakmış. ne yapcağımı şaşırdım. fikirlerinize ihtiyacım var
Aşılamanın 7. günü. Her dk. adet olacak gibiyim. Tırnaklar uzadı,wc sıklığı 3 kat arttı. Göğ.lerde büyüme, sık acıkma.
Benimle aynı belirtileri paylaşan varmı? Kafam karıştı
arkadaşlar bende aşılamatedavisindeyim fostimon kullanıyorum kullanan varsa bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekürler hepimize bolşans a.s.:teselli:
.
slm arkaaşlar bende aşılama yaptırdım bu ikinci denemem.şu an6, günümdeyim göğüslerim şişti ve acıyor başka da birşey yok ama sanırım daha erken.hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun hepinizin duacısıyım.:Saruboceq:
selam.
inşallah sonucun olumlu olur.her denemede insan parçalanıyo.
kızlar aşılamanız en geç kaçıncı günde oldu 12. gün yumurtalarım12,11,10 sizce normal mi acil lütfen
arkadaşım kişiden kişiye değişiyor. nisanda dr. adetin 5.i gününden itibaren 5 gün günde bi tane klomen kullandırmıştı.
Yumurta aşırı derecede büyümüştü 28 e 18 falan olmuştu bundan dolayı yarıma indirdi.
Yarım dozla 11. günde 18*12 gibi bişeydi herhalde. 13. gün yapıldı aşılama.
Sonuç bekliyorum bakalım adet olmama 5 gün var hayırlısı artık.
Nisanda ben bal-tarçın-çörekotu kullanmıştım amageçen ay çok az kullandım.