Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sanıyorum progesteron testinde değer yükseldikçe hamilelik oluyor anlamına geliyor ama yanlış yönlendirmeyeyim yinede benden istememişti dr um

merhaba ben uzun zamandır sizi okuyorum ama hiç yazmadım.ben temmuz 29 da ilk aşılamamı oldum hiç ümidim yoktu.eşimdede problem var,bende ise hem hipotroit hemde pco var.dün gittiğimde doktor hamilesin dedi ama yarın tekrar bekliyor eğer kan değeri ikiye katlandıysa kesin dedi.hiç pozitif çıkıpta sonradan problem çıkan varmı acaba.beni bilgilendirirseniz sevinirim.bence fazla canınızı sıkmayın emin olun inanılmaz ağrılar çektim akıntılarım çoğaldı,miğdem sürekli ekşidi,ama 14 gün yattım açıkçası.kendinize iyi bakın

bu arada aşılamanın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen bhcg 25 çıktı.pozitif ama çok düşük 50 üzeri olması gerekmiş.

arkadaşlar bugün aşılamamın 10.günü..az önce lavaboya gittiğimde bir iki damla kahverengi akıntı olduğunu gördüm:( sağ kasığımdada hafif bir ağrı var:(

aşılama yaptıran arkadaşlar söylermisiniz bu tutmadığının belirtisi mi regl mi olacağım:(

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptırcam 1 ay sonra bana dua edin inşallah tutar duaya cok ihtiyacım var eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce ve hala hareketli sperm az doktorumuız önerdi aşılamayı yardımınıza ihtiyacım var acil

merhaba ben uzun zamandır sizi okuyorum ama hiç yazmadım.ben temmuz 29 da ilk aşılamamı oldum hiç ümidim yoktu.eşimdede problem var,bende ise hem hipotroit hemde pco var.dün gittiğimde doktor hamilesin dedi ama yarın tekrar bekliyor eğer kan değeri ikiye katlandıysa kesin dedi.hiç pozitif çıkıpta sonradan problem çıkan varmı acaba.beni bilgilendirirseniz sevinirim.bence fazla canınızı sıkmayın emin olun inanılmaz ağrılar çektim akıntılarım çoğaldı,miğdem sürekli ekşidi,ama 14 gün yattım açıkçası.kendinize iyi bakın.bu arada 15.gün hcg değeri 24,8 17.gün ise 47,00 çıktı.lütfen cevap yazın tekrar düşebilirmi?

öncelikle "esinte" hoşgeldin.. bende senin gibi yeni katıldım ama uzun zamandır sadece okuyordum..
inşallah aşılman tutar canım.. burada kendini rahat hissedersin çünkü ben 1 aydır okuyorum..bende aşılama yaptırdım tutmadı ama içimdeki umut burdaki arkadaşların tecrübeleri ve desteği ile artıyor.. sende rahat ol..
sanırım ilk kez aşılama olcak senin.. bende ilk aşılama yapılcağında çok endişeliydim.. sadece rahat ol. ve inan.. bende tutmadı ama ben inanmıyordum... içimde bir sıkıntıyla gitmiştim.. vede o ay çok stres yaşadım ailevi sebeplerden dolayı.. ve sonuçta olmadı..kendine dikkat etmen gerekiyor.. sakin ve rahat olman senin için çok iyi.

sen aşılamanı nerde yaptırıyorsun? tarihi ne zaman? şimdi ilaç kullanıyormusun??? inşallah gönlüne göre olur..

arkadaşlar bugün aşılamamın 10.günü..az önce lavaboya gittiğimde bir iki damla kahverengi akıntı olduğunu gördüm:( sağ kasığımdada hafif bir ağrı var:(

aşılama yaptıran arkadaşlar söylermisiniz bu tutmadığının belirtisi mi regl mi olacağım:(

kahverengi akıntı 9. gününde bende olmuştu sonra kesildi.adet günüm geldiğimdede hafif ağrılarım olmuştu.korkma kırmızılar gelmedi şu an 4,5 aylık hamileyim inşallah seninkide öyle olur...

ben de geçen ayki aşılamadan sonra şişkinlik gaz falan vardı şimdi hiç biri yok geçen ay tutmadı ama umutlanmıştım şimdi umudum da yok 1 hafta nasıl bekliyeceğim gece sürekli rüyalar görüyorum yaa ne kadar çok etkilenmişim ve ne kadar çok sitiyorum bir taraftan da. adet olucam diye ödüm kopuyor çok dua ediyorum inşallah bu ay olur bu çilem de bu ay son olur. inşallah rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

selam arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.daha önce sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bazı bilgiler alıyordum.aşılama konusunda.bende ilk aşılamamı ağustosun üçünde yaptırdım ama sonuç hüsran.şuan adetimin 5.günü ve kanamam çok fazla oldu.iltihap şeklinde devam ediyor.umutlarım kırıldı.zaten yumurtalarımda geç büyümüştü.tutacağınada pek inanmıyordum ama yinede umutlarım vardı.şimdi kendimi çok mutsuz hissediyorum.

selam arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.daha önce sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bazı bilgiler alıyordum.aşılama konusunda.bende ilk aşılamamı ağustosun üçünde yaptırdım ama sonuç hüsran.şuan adetimin 5.günü ve kanamam çok fazla oldu.iltihap şeklinde devam ediyor.umutlarım kırıldı.zaten yumurtalarımda geç büyümüştü.tutacağınada pek inanmıyordum ama yinede umutlarım vardı.şimdi kendimi çok mutsuz hissediyorum.

canım geçen ay aşılamam benim de tutmamıştı ve benim de detim çok fazla olmuştu canını sıkma inşallah bir dahaki sefere olur. umutlu olmamız lazım

Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGıLERıMLE....

Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGİLERİMLE....

canım ne mutlu size .. rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.. kız olmasıda ayrıca hoşuma gitti.. benimde özlemim sağlıklı hayırlı bir kız evlat...seninkide hayırlı bir evlat olur inşallah..anneciğinin çektiği sıkıntıları bilip hiç üzmez inşallah... maşşallah ne güzel 4,5 ay geçmiş bile.. inşallah pıt diyede bir çırpıda doğuruverisin....
hayırlı sahurlar...

canım ne mutlu size .. rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.. kız olmasıda ayrıca hoşuma gitti.. benimde özlemim sağlıklı hayırlı bir kız evlat...seninkide hayırlı bir evlat olur inşallah..anneciğinin çektiği sıkıntıları bilip hiç üzmez inşallah... maşşallah ne güzel 4,5 ay geçmiş bile.. inşallah pıt diyede bir çırpıda doğuruverisin....
hayırlı sahurlar...

Sağol seynocuğum darısı siz güzellerin başına inşallah umudunuzu hiç bi zaman yitirmeyin diye yazdım.Benimde çoğu zaman artık omayacak galiba diye bunalıma girdiğim zamanlar olmu ama hiç ummadığım bi zamanda kzım bana merhaba geliyorum anneciğm dedi.bütün çekilenler bi anda sona erdi..Umudunuzu hiç bi an sakın söndürmeyin...DUALARIM SİZLERLE....,Saruboceq:

merhaba arkadaşlar aşılama tecrübemi paylaşmak istedim.Adetin 5 .günü doktora gittim flomen 75 ml iğnesiyle günde 1,5 başladık 30 temmuz cumadan 06 ağustos cumaya kadar iğneleri oldum ve 6 yumurtam büyüdü herşey oldukça yolundaydı sonrasında cuma günü doktara kontrole gittiğimde doktor sabah saatlerinde çatlatma iğnemi vurdu herşey çok iyi görünüyodu cumartesi günü eşimden sprm alındı eşim çok stresliydi spermleri bu güne kadar çok iyidi ama o gün bi aksilikle 7000 spem alıdı YANİ 7000 KULLANILABİLİR YIKANMIŞ TEMİZLENMİŞ HALİ doktor ehh dedi tüp için yeterliymiş ama aşılama için çok umut vermez gibiydi neyse (bu arada ikimizede monodoks antibiotik verdi o iyidi ama )aşılama yapıldı eve geldim yattım hiç kalkmadım kendimi dinlenmeye aldım
haftasonu olmasıda isabet oldu inanılmaz sancılarım başladı cumartesi geceden sonra pazar ve pazartesi ölüyorum sandım işe gidemedim salı günü biraz ağrım vardı cumaya anaca bitti doktara gittim neden dedim çok yumurtan var onlar çatlıyo o yüzden sancın oluyo dedi artık günümü bekliyorum bu arada son adetim 27 temmuz bide ben hep gecilirim daha çok var derken 20 ağustosta reğli oldum bütün hayallerim suya düştü çektiğim acılarda ayrıca 7 gün önce adet oldum ilk kez yaklaşık 18 yıldır adet oluyorm ilkez geriye geldi iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi BAYRAM sonrası tekrar denicem aşılama olmazsa en son tüp bebek ALLAH herkese en kısa vakitte kısmet eder inşallah

Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGİLERİMLE....

allah sana tatırmış bacım darısı bize allah seni sevindirdigi gibi cümle olmayanlarıda sevindirsin içindede beni olmak üzere 5 yılık evliy,m ama hala bir çocugumuz yok seninki normal yolamı yoksa tüp bebek falanmı allah yavru salih evlat etsin

ben de geçen ayki aşılamadan sonra şişkinlik gaz falan vardı şimdi hiç biri yok geçen ay tutmadı ama umutlanmıştım şimdi umudum da yok 1 hafta nasıl bekliyeceğim gece sürekli rüyalar görüyorum yaa ne kadar çok etkilenmişim ve ne kadar çok sitiyorum bir taraftan da. adet olucam diye ödüm kopuyor çok dua ediyorum inşallah bu ay olur bu çilem de bu ay son olur. inşallah rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

canını sıkma canını olur işallah sen nekadar cabalasanda iş olacagına varır bende yaptırdım benimkide tutmadı ikinciyi yaptırıcam ama allah dileyecek olacak olur işallah:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

canını sıkma canını olur işallah sen nekadar cabalasanda iş olacagına varır bende yaptırdım benimkide tutmadı ikinciyi yaptırıcam ama allah dileyecek olacak olur işallah:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

evet canım bakalım hayırlısı olsun beklemekteyim 2 gün kaldı tahlile tabi adet olmazsam :P:a015:

gonal f için tedaviye cevap vermediği söyleniyo...bu sebepten dolayı purugon kullanılıyo.....allah kolaylık versin aşılama olsu tuttu diyen olmadı daha......sanırım aşılama boş iş....

Back
X