Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah hepimize inşşşşşşşşşşşş güzel bebişler nasip eder. bu son aşamam yoksa tüp bebeğe yönlendırecekmiş doktor.

Slm kızlar ben 4,5 aylık oldum bile.bebişin cinsiyetide belli oldu Allahın izni ile bi kızımız olacak..darısı diğer anne adayı olmak için sabırsızlaşan arkadaşların başına inşallah..bizlerde sizin gibi senelerce uğraştık çabaladık bekledik.Allhım bizede bu güzel haberi tattırdı .Umarım sizlerde fazla beklemeden tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız..aşılama veya tüp bebek için uğraşan tüm arkadaşların Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah şu mübarek aylarda hayırlı haberlerle güldürsün yüzünüzü inşallah..Dualarımız sizlerle...Ne zor günler yaşadığınızı tahmin ediyorum çünkü bizde o yollarda geçtik.Ama emin olun hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk dk dan itibaren çekilen o sıkıntılar 1 sn içinde yok oluyo artık bambaşka umutlar peşine düşüyosunuz..Hepinize sağlıklı günler ve Hayırlı ramazanlar diliyorum.. SEVGİLERİMLE....

canım allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin minik kızını:ecrin_bebek:rabbim tüm isteyenlere versin (bana da inş) kasımda 10 yıl olucak evleneli rabbim inş daha fazla arattırmaz:Saruboceq:şu anda adetimin 2. günündeyim sabah dr gidicem.duruma göre iğnelere başlıycaz inş bu ay.allah hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan

canım allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin minik kızını:ecrin_bebek:rabbim tüm isteyenlere versin (bana da inş) kasımda 10 yıl olucak evleneli rabbim inş daha fazla arattırmaz:Saruboceq:şu anda adetimin 2. günündeyim sabah dr gidicem.duruma göre iğnelere başlıycaz inş bu ay.allah hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan

amin canım allah isteyen dileyen herkese versin inşallah dualarım sizlerle canım öptüm sositososito

allah sana tatırmış bacım darısı bize allah seni sevindirdigi gibi cümle olmayanlarıda sevindirsin içindede beni olmak üzere 5 yılık evliy,m ama hala bir çocugumuz yok seninki normal yolamı yoksa tüp bebek falanmı allah yavru salih evlat etsin

Yok canım2. aşılama dan sonra hamile kaldım ama aşılamadan mı yoksa aşılama sonrası 2 günde 1 ilişki önerdi ondan mı bilmem oldu işte..Kısmet heralde zamanı gelmiş bende 3 yıllık evliyim....2 senedir. çocuk istiyoduk..Darısı sizlere inşallah ben aşılama öncesi biçook metodla beraber uğraştım..Bitkisel kürler faln..artık hangisi iyi geldi bilemiyorum..Dualarım artık sizlerle...:Saruboceq:

gonal f için tedaviye cevap vermediği söyleniyo...bu sebepten dolayı purugon kullanılıyo.....allah kolaylık versin aşılama olsu tuttu diyen olmadı daha......sanırım aşılama boş iş....

bende aynen senin gibi düşünüyordum:) aşılamayı öylesine yaptırdık tüp bebek yaptırcaz nasıl olsa ama önce aşılamayı da deneyelim dedik ve ilk denememizde oldu:) çok şükür Allaha..şimdi kan değerlerinin artmasını filan bekliyoruz inşallah bundan sonrasıda iyi geçer...umutsuz olmayın..Allah yardımcınız olsun..inşallah güzel haberlerinizi alırız

ssk hastanesi %100 karşılıyo ama ssk ile anlaşmalı özel hastaneler fark payı alıyo o da hastane hastane değişiyo.. 150 ila 800 arası fiyatlar değişiyo..ilaç hariç..

herkes niye bu kadar umutsuz.heralde olucak.bu kadar kendiniizi neden yıpratıyosunuz?herşeyin çözümü vardır bu hayatta sıkmayın canınızı.

Yok canım2. aşılama dan sonra hamile kaldım ama aşılamadan mı yoksa aşılama sonrası 2 günde 1 ilişki önerdi ondan mı bilmem oldu işte..Kısmet heralde zamanı gelmiş bende 3 yıllık evliyim....2 senedir. çocuk istiyoduk..Darısı sizlere inşallah ben aşılama öncesi biçook metodla beraber uğraştım..Bitkisel kürler faln..artık hangisi iyi geldi bilemiyorum..Dualarım artık sizlerle...:Saruboceq:

mehtapcım nasıl hazırlandın 2,aşılamaya bende gelecek ay yaptıracam bizlerden delillere sarılmak artık takdir allahtan bıktımartık herzaman aynı soruları duymaktandaha yokmu daha yokmu yine sen allaha şükür 2 senelikmişsin benimki 4 bitti eşim tedavi görüyordu oda şimdi iyi artık ama olmuyor kısmetya ama kimse onu bilmiyor :çok üzgünüm:bacım allah seninkinide hayırlı evlat etsin ana baba sözü dinleyen evlatlardan eylesin a.s.

Evet çevre baskısı gerçekten çok kötü haklısın herkez sorar... senin zaten canın sıkkın bide herkeze ayrı ayrı açıklama yapma durumu insanı daha da strese sokuyo.Bence kimseye açıklama yapma zaten mecburda değilsin düşünücez artık de kısmet de geçiştir kimseyi ilgilendirmez böyle şeyler sen kafana takma evet benim çok şükür kısa sürdü 2 sene ama o 2 sene her ay
idrar testinde tek çizgiyi görmek , yıkılmak tum umutları birar sarsıyor. Ama adet olduktan sonra yine her ay yeni umutlar bekliyor sizleri.en azından öyle bi şansınız var..Buna şükür demek lazım..eğer isterseniz sıkılmazsanız size başımdan geçen hikayemi ve bu hamilelik evresine gelene kadar yaşadıklarımı yazayım. Okuyun belki bi çoğunuza faydası olur...

Kızlar işte iki sene verdiğm mücadelemin sonunda muradıma erene kadar yaşadıklarım..
19-05-2009, saat 23:16 MEHTAP59 tarafından paylaşılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

Hepınızı candan kokulu kokulu ÖpÜyorum...sızlerde benım ne ÇektıĞımı ıyı bılıyosunuz daha Öncede yazmıŞtım... ÇoĞunuz benım gıbı Çocuk Özlemı Çektınız ve bazılarınızda hala Çekmeye devam edıyosunuz....ben muradıma erdım okadar mutluyumkı ÇektıĞım bunca sıkıntı..2 yıldır verdıĞım emek 2 gÜnde gıttı ınanın..darısı sızlere ınŞallah hamıle olan arkadaŞlarında saĞlıklı sıhatlı doĞumlar geÇırmelerını dılıyorum...sabır Çok Önemlı....evet Çok ama Çok zor beklemek. Bende bunu Çok ıyı bılıyorum ınancınızı kaybetmeyın . Bende bıle olduysa sızdede olur benım umutlarım tÜkenıyodu artık tÜp bebek dr.ları araŞtırmaya baŞlamıŞtık..ÇÜnkÜ herkez aŞılama zaman kaybı dıyolardı benı korkutuyolardı...sız ınanmayın ben pkoluyum problemım yumurtalarım dÖllenmek ıÇın gereken bÜyÜklÜĞe bı tÜrlÜ gelmıyordu yanı 19-20mm olması gerekıyomuŞya...klomenle yıladır denedım bende bı ıŞe yaramadı..gÜnde 1-2-3 en son 4 e Çıkardım hala bÜyÜmedı.aksıne kocamanda kıstım oldu bıara..neyse onu erıttık.yumoŞlar bÜyÜmÜyo 10- 11 mm de kalıyodu..2yıldır sadece 2 defa 19 mm ı gÖrdÜm . DÜŞÜnÜn oda aŞılamada...ben aŞılama ıÇın menogon+pregnly tedavısı gÖrdÜm ve yumurtalarım anca bÜyÜdÜ dr.umda bu fırsatı kaÇırmayalım aŞılama yapalım dedı ılk denemem bı facıaydı hatırlamak bıle ıstemıyorum.. Zatende tutmadı 2. De Şans bana gÜldÜ....eŞımde bende nasıl gırıpız hastayız dÜŞÜnÜn vede perhızde yok dr.son 1 gÜn kala sÖyledı...merak edenler vardı..aŞılama ıÇın sperm sonuÇlarını..bana enjekte edılenlerı yazıyorum...
-------------Sperm praporu (aŞılamada kullanılan)---------------------
hacım : 3,5
sayı : 95000000
hızlı ılerı hareketlı : %25
yavaŞ ılerı hareketlı : %75
----------- ıŞlem sonunda-------(enjekte edılen)
sayı : 60000000
hızlı ılerı hareketlı : %80
yavaŞ ılerı hareketlı : %20

-------Ayrıca bılmem ınanırmısınız ama bıtkısel uygulamalarım-------

1 - tetra yapraĞıyla sıcak suya buharına durma ve taharatlanma
2 - adetın 2.gÜnÜnde bal+tarÇın+ÇÖrek otu karıŞtırıp yedım
3 - soĞan kÜrÜ (2ay)
4 - sabah aÇ karnına keÇı bonuzu pekmezı eŞımle ıkımızde yedık.. AkŞamda kurusunu yedık...

----- Valla sızın anlayacaĞınız denemedık Şey kalmamıŞ... Şımdı bende yazdıklarıma bakıyomda kendıme gÜlÜyorum artık..ama napayım Çaresızlık herŞeyı yaptırıyo... Bu arada bende kansızlıkta vardı... Sabah aÇ karnına kan Şurubuda ıÇtım benım annemde kansızlık varmıŞ..oda kan Şurubundan sonra halıle kalmıŞ...
--------Artık hangısınden oldu bılmem sız karar verın olacaĞı varmıŞ zamanı gelmıŞ demek... HerŞey gÜzel allahımın elınde o vaktı saatını bılıyo-------------

--------Bu arada aŞılama tecrÜbelerım------------

1 - AŞılama sırasında kendınızı sıkmayın derın derın nefes alıp gÖzlerınızı kesınlıkle kapayıp dua edın..
2 - Dr.unuz zaten sızı yarım saat 45 dk yatırıır... Ama eĞer unutursa sız de ısrar edın ve yatmak ıstedıĞınızı sÖyleyın hemen kalkmayın...
3 - AŞılamadan sonra kendınızı hemen eve atın fazla gezmeyın evde poponuzun altına yastık koyun bıkaÇ saat daha evde Öyle ıstırahat edın...2gÜn boyunca ben sÜreklı dınlendım evden dıŞarı Çıkmadım..
4 - AŞılama sonrası ılıŞkı konusunda.... Ben hamıle kaldıĞım ay aŞılama +2 de cınsel bırlıktelık yaŞadım..bızım bayanlarda yanlıŞ bı ınanıŞ var nekadar Çok yaparsak tutuma ıhtımalı o kadar Çok artar sanıyoruz..yanlıŞ rahımde tutmuŞ dÖllenmıŞ tumurtayı bıle kaybetme dÜŞÜrme olasılıĞınız varmıŞ..az yapın Öz yapın :) hele adet olmaya yakın asla yapmayın. AŞılama sonrası gÜn aŞılrı ılıŞkı yanı 2 gÜnde 1 defa untmayın....

-------Kızlar yıllardır araŞtırdıĞım ve uyguladıĞım tecrÜbelerımı yazdım sızlere umarım sızın ıÇınde ıŞe yarar.. Sızler ıÇın daha nasıl faydalı olabılırım valla herŞeyımı yazdım dahada yazarım...elımden gelenı yaparım ben Çok uĞraŞtım neler ÇektıĞınızı ben Çok ıyı anlarım..ıstersenız Özeldende soru sorabılırsınız.....
----KullandıĞım ılaÇları yazsammı acaba dıye dÜŞÜndÜm ama onu dr.unuza sormadan denemeyın....bende guatır da vardı o yÜzden guatır hapı ıÇtım halada ıÇmeye devam edıcekmıŞım...ve pkoluların vazgeÇılmez Şeker hapı...ben zayıfım aslında 52 kıloydum. Dr.un asıstanı bıraz kılo ver deyınce Şok oldum..baŞta Şaka yapıyo sandım ama 3 kılo verdım 49 a dÜŞtÜm aŞılamanın tuttuĞu ay.. Bunlardan bı sonuÇ Çıkaran olursa hangısı acaba ? GÜzel allahım tarafından hangısı sebep edıldı bılmem.?..sız karar verın artık..bu arada sızde bana dua edınde saĞ salım bı aksılık yaŞamadan doĞurabıleyım...sızlerı Çok sevıyorum.hamılelerın duaları kabul olurmuŞ ya banada ettıler..Şımdı bende sıze edıyorum..dualarım sızlerle......

--------KullandılıĞım ılaÇlar-----------
-glıfor
-menogon ıĞne(yumurta bÜyÜtme ıĞnesı)
-pregnly(Çatlatma ıĞnesı)
-levatron(guatırımda vardı oyÜzden kullandım)
-folık asıt
--------Uygulanan tedavı---------
-klomen(gerÇı bı ıŞe yaramadı bende)
-1. AŞılama denemesı (menagon + pregnly)
-2. AŞılama denemesı (menagon + pregnly) ve en sonunda baŞardık

Evet çevre baskısı gerçekten çok kötü haklısın herkez sorar... senin zaten canın sıkkın bide herkeze ayrı ayrı açıklama yapma durumu insanı daha da strese sokuyo.Bence kimseye açıklama yapma zaten mecburda değilsin düşünücez artık de kısmet de geçiştir kimseyi ilgilendirmez böyle şeyler sen kafana takma evet benim çok şükür kısa sürdü 2 sene ama o 2 sene her ay
idrar testinde tek çizgiyi görmek , yıkılmak tum umutları birar sarsıyor. Ama adet olduktan sonra yine her ay yeni umutlar bekliyor sizleri.en azından öyle bi şansınız var..Buna şükür demek lazım..eğer isterseniz sıkılmazsanız size başımdan geçen hikayemi ve bu hamilelik evresine gelene kadar yaşadıklarımı yazayım. Okuyun belki bi çoğunuza faydası olur...

allah senden razı olsun mehtapcım işallah bizde senin gibi :teytey: mutlu oluruz o çift cigiyi görerek yazdıkların için çok ama çok sagol hani denize düşen yılana sarılır hesabı herşey yapılıyor nedense onu yapıyoruz aslında belki yapmayız bizi bize bıraksalar ama o dedikodular yokmu herşeyi yaptırıyor insana doktor bize tüp bebeye gerek yokdedi eşimin sprim harekekliligi düşüktü oda şimdi şimdi düzeldi ama bazen tüp bebeyi bile düşünüyorum :olmaz:

Allah cümlemizden razı olsun evet en azından size bi umut olsun diye yazdım..bende eskiden bu sayfayı okur daha önce bebek tedavisi görüp aşılama ve tüp bebek tedavisiyle hamile kalanları görünce içimdeki umutsuzluk bi anda yok olur acaba bende onlar gibi bi gün hamile kalırmıyım diye güzel hayallere dalardım ve en sonunda hayallerim gerçek oldu..Sizlerde bi gün bu duyguyu tadacaksınız..sadece sabretmek ve söylenenlere aldırış etmemek gerek evet bunlar zor biliyorum.. ama anne olacağınız günleri düşleyip herşeyin geçeceğine inanın..Allah kolaylık versin..En yakın zamanda o çift çizgiyi görmenizi diliyorum..Ben test çubuğunu atmadım hatıra olarak hala saklıyorum...

Kızlar işte iki sene verdiğm mücadelemin sonunda muradıma erene kadar yaşadıklarım..
19-05-2009, saat 23:16 MEHTAP59 tarafından paylaşılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

Hepİnİzİ candan kokulu kokulu ÖpÜyorum...sİzlerde benİm ne ÇektİĞİmİ İyİ bİlİyosunuz daha Öncede yazmıŞtım... ÇoĞunuz benİm gİbİ Çocuk Özlemİ Çektİnİz ve bazılarınızda hala Çekmeye devam edİyosunuz....ben muradıma erdİm okadar mutluyumkİ ÇektİĞİm bunca sıkıntı..2 yıldır verdİĞİm emek 2 gÜnde gİttİ İnanın..darısı sİzlere İnŞallah hamİle olan arkadaŞlarında saĞlıklı sıhatlİ doĞumlar geÇİrmelerİnİ dİlİyorum...sabır Çok Önemlİ....evet Çok ama Çok zor beklemek. Bende bunu Çok İyİ bİlİyorum İnancınızı kaybetmeyİn . Bende bİle olduysa sİzdede olur benİm umutlarım tÜkenİyodu artık tÜp bebek dr.ları araŞtırmaya baŞlamıŞtık..ÇÜnkÜ herkez aŞılama zaman kaybı dİyolardı benİ korkutuyolardı...sİz İnanmayın ben pkoluyum problemİm yumurtalarım dÖllenmek İÇİn gereken bÜyÜklÜĞe bİ tÜrlÜ gelmİyordu yanİ 19-20mm olması gerekİyomuŞya...klomenle yıladır denedİm bende bİ İŞe yaramadı..gÜnde 1-2-3 en son 4 e Çıkardım hala bÜyÜmedİ.aksİne kocamanda kİstİm oldu bİara..neyse onu erİttİk.yumoŞlar bÜyÜmÜyo 10- 11 mm de kalıyodu..2yıldır sadece 2 defa 19 mm İ gÖrdÜm . DÜŞÜnÜn oda aŞılamada...ben aŞılama İÇİn menogon+pregnly tedavİsİ gÖrdÜm ve yumurtalarım anca bÜyÜdÜ dr.umda bu fırsatı kaÇırmayalım aŞılama yapalım dedİ İlk denemem bİ facİaydı hatırlamak bİle İstemİyorum.. Zatende tutmadı 2. De Şans bana gÜldÜ....eŞİmde bende nasıl gırİpİz hastayız dÜŞÜnÜn vede perhİzde yok dr.son 1 gÜn kala sÖyledİ...merak edenler vardı..aŞılama İÇİn sperm sonuÇlarını..bana enjekte edİlenlerİ yazıyorum...
-------------Sperm praporu (aŞılamada kullanılan)---------------------
hacİm : 3,5
sayı : 95000000
hızlı İlerİ hareketlİ : %25
yavaŞ İlerİ hareketlİ : %75
----------- İŞlem sonunda-------(enjekte edİlen)
sayı : 60000000
hızlı İlerİ hareketlİ : %80
yavaŞ İlerİ hareketlİ : %20

-------Ayrıca bİlmem İnanırmısınız ama bİtkİsel uygulamalarım-------

1 - tetra yapraĞıyla sıcak suya buharına durma ve taharatlanma
2 - adetİn 2.gÜnÜnde bal+tarÇın+ÇÖrek otu karıŞtırıp yedİm
3 - soĞan kÜrÜ (2ay)
4 - sabah aÇ karnına keÇİ bonuzu pekmezİ eŞİmle İkİmİzde yedİk.. AkŞamda kurusunu yedİk...

----- Valla sİzİn anlayacaĞınız denemedİk Şey kalmamıŞ... Şİmdİ bende yazdıklarıma bakıyomda kendİme gÜlÜyorum artık..ama napayım Çaresİzlİk herŞeyİ yaptırıyo... Bu arada bende kansızlıkta vardı... Sabah aÇ karnına kan Şurubuda İÇtİm benİm annemde kansızlık varmıŞ..oda kan Şurubundan sonra halİle kalmıŞ...
--------Artık hangİsİnden oldu bİlmem sİz karar verİn olacaĞı varmıŞ zamanı gelmİŞ demek... HerŞey gÜzel allahımın elİnde o vaktİ saatİnİ bİlİyo-------------

--------Bu arada aŞılama tecrÜbelerİm------------

1 - AŞılama sırasında kendİnİzİ sıkmayın derİn derİn nefes alıp gÖzlerİnİzİ kesİnlİkle kapayıp dua edİn..
2 - Dr.unuz zaten sİzİ yarım saat 45 dk yatırıır... Ama eĞer unutursa sİz de ısrar edİn ve yatmak İstedİĞİnİzİ sÖyleyİn hemen kalkmayın...
3 - AŞılamadan sonra kendİnİzİ hemen eve atın fazla gezmeyİn evde poponuzun altına yastık koyun bİkaÇ saat daha evde Öyle ıstİrahat edİn...2gÜn boyunca ben sÜreklİ dİnlendİm evden dıŞarı Çıkmadım..
4 - AŞılama sonrası İlİŞkİ konusunda.... Ben hamİle kaldıĞım ay aŞılama +2 de cİnsel bİrlİktelİk yaŞadım..bİzİm bayanlarda yanlıŞ bİ İnanıŞ var nekadar Çok yaparsak tutuma İhtİmalİ o kadar Çok artar sanıyoruz..yanlıŞ rahİmde tutmuŞ dÖllenmİŞ tumurtayı bİle kaybetme dÜŞÜrme olasılıĞınız varmıŞ..az yapın Öz yapın :) hele adet olmaya yakın asla yapmayın. AŞılama sonrası gÜn aŞılrı İlİŞkİ yanİ 2 gÜnde 1 defa untmayın....

-------Kızlar yıllardır araŞtırdıĞım ve uyguladıĞım tecrÜbelerİmİ yazdım sİzlere umarım sİzİn İÇİnde İŞe yarar.. Sİzler İÇİn daha nasıl faydalı olabİlİrİm valla herŞeyİmİ yazdım dahada yazarım...elİmden gelenİ yaparım ben Çok uĞraŞtım neler ÇektİĞİnİzİ ben Çok İyİ anlarım..İstersenİz Özeldende soru sorabİlİrsİnİz.....
----KullandıĞım İlaÇları yazsammı acaba dİye dÜŞÜndÜm ama onu dr.unuza sormadan denemeyİn....bende guatır da vardı o yÜzden guatır hapı İÇtİm halada İÇmeye devam edİcekmİŞİm...ve pkoluların vazgeÇİlmez Şeker hapı...ben zayıfım aslında 52 kİloydum. Dr.un asİstanı bİraz kİlo ver deyİnce Şok oldum..baŞta Şaka yapıyo sandım ama 3 kİlo verdİm 49 a dÜŞtÜm aŞılamanın tuttuĞu ay.. Bunlardan bİ sonuÇ Çıkaran olursa hangİsİ acaba ? GÜzel allahım tarafından hangİsİ sebep edİldİ bİlmem.?..sİz karar verİn artık..bu arada sİzde bana dua edİnde saĞ salİm bİ aksİlİk yaŞamadan doĞurabİleyİm...sİzlerİ Çok sevİyorum.hamİlelerİn duaları kabul olurmuŞ ya banada ettİler..Şİmdİ bende sİze edİyorum..dualarım sİzlerle......

--------KullandılıĞım İlaÇlar-----------
-glİfor
-menogon İĞne(yumurta bÜyÜtme İĞnesİ)
-pregnly(Çatlatma İĞnesİ)
-levatron(guatırımda vardı oyÜzden kullandım)
-folİk asİt
--------Uygulanan tedavİ---------
-klomen(gerÇİ bİ İŞe yaramadı bende)
-1. AŞılama denemesİ (menagon + pregnly)
-2. AŞılama denemesİ (menagon + pregnly) ve en sonunda baŞardık

çok teşekkür ederim bilgilerin için şu mübarek günlerde ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almanı nasip etsin yüce RABBİM benimde ilk aşılamam tutmadı maalesef eylül yada ekimde 2. aşılamam olacak ben 1. aşılamamda gonalf 450 ml lik 2 kutu ilaç kullandım ve pregly ve yumurtalar çok güzel büyüdü 5-6 tane yumurta vardı istenilen boyutta ama olmadı inşallah yeni denemelerde benim ve benim gibi olan tüm aşılama yaptıracak arkadaşların yüzü güler ve güzel haberlerimizi paylaşırız burdan ALLAH hakkımızda hayırlısını versin elbet günün birinde hepimizin yüzü gülecek sadece biraz sabır kızlar zor olsada sabredip beklememiz gerekiyor

çok teşekkür ederim bilgilerin için şu mübarek günlerde ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almanı nasip etsin yüce RABBİM benimde ilk aşılamam tutmadı maalesef eylül yada ekimde 2. aşılamam olacak ben 1. aşılamamda gonalf 450 ml lik 2 kutu ilaç kullandım ve pregly ve yumurtalar çok güzel büyüdü 5-6 tane yumurta vardı istenilen boyutta ama olmadı inşallah yeni denemelerde benim ve benim gibi olan tüm aşılama yaptıracak arkadaşların yüzü güler ve güzel haberlerimizi paylaşırız burdan ALLAH hakkımızda hayırlısını versin elbet günün birinde hepimizin yüzü gülecek sadece biraz sabır kızlar zor olsada sabredip beklememiz gerekiyor

:olmaz:İLK AŞILAMASI TUTMAYAN BAYANLAR...LÜTFEN İLKİNDE ÜZÜLMEYİN... :umursamaz:İLK AŞILAMADA TUTMA ORANI BİRAZ DAHA AZ:bbo: EN FAZLA TUTMA ORANI İSE 2. AŞILAMA zemuszemusBUNU UNUTMAYIN VE İLKİNDE HEMEN PES ETMEYİN...:olmaz:HER MARKA İĞNE BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYO OLABİLİR BELKİ..DÜZENLİ TAKİP ÇOK ÖNEMLİ:kahve: DUALARIM SİZLERLE.. :Saruboceq:ANEMONE CANIM SENİNDE 2. TUTACAK İNŞALLAH hihoyyytYILMAK YOK YOLA DEVAM..ÖPTÜM...opuyorumnanaktan

:olmaz:İLK AŞILAMASI TUTMAYAN BAYANLAR...LÜTFEN İLKİNDE ÜZÜLMEYİN... :umursamaz:İLK AŞILAMADA TUTMA ORANI BİRAZ DAHA AZ:bbo: EN FAZLA TUTMA ORANI İSE 2. AŞILAMA zemuszemusBUNU UNUTMAYIN VE İLKİNDE HEMEN PES ETMEYİN...:olmaz:HER MARKA İĞNE BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYO OLABİLİR BELKİ..DÜZENLİ TAKİP ÇOK ÖNEMLİ:kahve: DUALARIM SİZLERLE.. :Saruboceq:ANEMONE CANIM SENİNDE 2. TUTACAK İNŞALLAH hihoyyytYILMAK YOK YOLA DEVAM..ÖPTÜM...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah tutar 2. sinde
pes etmem hiç bir zaman ama bazen umutsuzluğa düştüğümde oluyor hayırlısı olsun bekleyip sabretmekten başka birşey gelmez elbeta.s.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah tutar 2. Sinde
pes etmem hiç bir zaman ama bazen umutsuzluğa düştüğümde oluyor hayırlısı olsun bekleyip sabretmekten başka birşey gelmez elbeta.s.

derdi veren allah sabrınıda veriyo , dermanınıda caresini de yeterki yürekten inanın ve isteyin benim gibi.. şu an içinde olduğunuz çok zor bi durum evet farkındayım.. çok büyük özlemler taşıyosunuz içinizde bunuda biliyorum ..böyle bi durumda hiç bi teselli fayda etmiyo..bende bu durumu sizler gibi yaşadım.. çok şükür hamileyim ve umarım sağ salım doğurup kucağımada alırım..darısı sizlere inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş.güzel allahım isteyen , bekleyen , özleyen tüm herkese versin bu durumdan kimseyi mahrum bırakmasın inşallah..aşılama öncesi bitkilerle de şansınızı bi deneyin derim ben.özellikle tetra yaprağını tavsiye ediyorum..ama dikkat aşılamadan ve cinsel ilişkiden önce sakın sonra yapmayın allah muhafaza tutumuş bebeğide düşürmeyin..rahmin içinde yara intahap akıntı tıkanıklık vs ne varsa söküp temizliyomuş..bide soğan suyu evet iğrenç ama bende bu ve benzeri bi çok şeyide tedavi süresince beraber denedim..belkide bunların iyi geleceğini psikolojik olarak inandırdım kendime ve oldu..kısmet artık bilemiyorum...

Back
X