Aşılama Aşilama yaptiran var miiii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sen10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
208
100
103
35
Merhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler

Kimsenin bilgisi yok galiba

15 Mart'ta aşılama oldum ve hamileyim. İnşaallah siz de bu güzel haberi alırsınız. Yalnız aşılama yaptırdığımlnız hastane size bilgi vermeliydi yaşayacağınız normal veya normal olmayan durumlar için. Hemşireler bana herşeyi anlatmislardi. Aşılama sonrasi birkaç gün kahverengi akıntı olabilir, normal denmişti ama ben progesteron vajinal fitil kullanıyordum.
Aşılamanın pozitif olup olmadığını ancak 13-14 gün sonra öğrenebilirsiniz. Ben aşılamadan 13 gün sonra idrar testinde öğrenmiştim hamile oldugumu, so Ra da kan testinde iki gunde bir baktirarak düzenli artış olup olmadığına bakıldı.
Aldığınız hormon ilaclari vs sebebiyle karında şişkinlik, sıcak basmasi, gosguslerde hassasiyet olabiliyor. Ben goguslerimin acısından yüz üstü bile yatamiyordum. Şimdilik aklıma geleer bunlar. Hayırlısı olsun inşaallah

merhaba, aşılamayı tercih nedeniniz nedir acaba? bizde amh ve ileri harekette sorun var, bu durumda aşılama çalışmıyor gibi şeyler okudum forumda emin olamadım :)

Cok tesekkur ederim hakkiniz helal edin , banada jel verdiler 15 gun kullancan dedi doktor ama baska bsy soylemedi yazdiklarinizin hepsini yasiyorum menopozlu kadinlar gibi oldum ama bunlarin normal oldunu duymak icini rahatlatti 12 gun sonra kontrole cagirdi insallah tutunmustur hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

merhaba, aşılamayı tercih nedeniniz nedir acaba? bizde amh ve ileri harekette sorun var, bu durumda aşılama çalışmıyor gibi şeyler okudum forumda emin olamadım :)
Benimki 7 yıllık bir süreç. Özetle benim amh değerim 1,2 idi, yumurta rezervim düşük. eşimde problem yok. Bir kurtajim var maalesef, genetik testte pihtilasma cikti. Geçen sene rahimde yapisiklik sebebiyle histereskopi oldum. Mart'ta asilamam yapıldı, hamile olduğumu ogrendigimden beri hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum.

Estağfurullah helal olsun tabii ki.
Kullandiginiz vajinal jel de kahverengi akıntıya sebep olabiliyor. Ama Allah korusun kanama olursa doktorunuzu bilgilendirin. Ben test gününe yakın hep adet olacakmis gibi karın ağrısı yaşadım hatta tutmadığını düşünerek adet olacağım zannetmiştim. O günler çok stresliydim cunku Corona vakaları yeni baslamisti ve eve kapanmistik. İnşaallah Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Teşekkür ederim, şimdiden allah anneli babalı büyütsün

Bend geçen hafta oldum aşılama canım öyle bir olmadı şu anda bekelemdeyim inşallah bebeklerimiz bize tutunmustur

Merhaba bende 6 gün önce aşılama oldum canım. 2. Aşılamam. Ilkinde kimyasal gebelik oldu malesef. İnşallah bu sefer normal olur. Benimde çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor. Yürürken oturup kalkarken. Akıntı olmadı bende. Bir an önce gelse şu test günü

Insallah tutmustur ya bir de jel verdi doktor size de ver di mi acaba

Aramiz da az gün var mis benim de cumartesi yapildi insallah tutar karnimdan yumurta catlatma ignesi yapildi gecen hafta ici o gunden beri kaz sancisi kasik agrisi siskinlik hic gecmesi heleki asilama olan ilk gun ki agrilar cok tu bugun sukir allaha daha iyiyim jel yazmisti doktor onu daha kullanmadim korkuyorum size de vermis miydi

Amin insallah rabbim verilwn emeklerin karsilini almayi hepimize nasip etsin

Biz de sebepsiz kisirlik var canim ikimiz de de hic bir sorun yok ama hamile de kalamiyorum 6 yillik evliyim son 2 yildir bebek dusunmeye basladik dogal yollarla kalamayinca asilama yi denedik

Arkadaşlar aşılaması başarısız olanlar için yazmak istedim. Benim ablamda 3. Aşılamasında başarılı oldu sakın umudunuzu kaybetmeyin ve aşılama olduktan sonra bol bol yatın, stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…