15 Mart'ta aşılama oldum ve hamileyim. İnşaallah siz de bu güzel haberi alırsınız. Yalnız aşılama yaptırdığımlnız hastane size bilgi vermeliydi yaşayacağınız normal veya normal olmayan durumlar için. Hemşireler bana herşeyi anlatmislardi. Aşılama sonrasi birkaç gün kahverengi akıntı olabilir, normal denmişti ama ben progesteron vajinal fitil kullanıyordum.
Aşılamanın pozitif olup olmadığını ancak 13-14 gün sonra öğrenebilirsiniz. Ben aşılamadan 13 gün sonra idrar testinde öğrenmiştim hamile oldugumu, so Ra da kan testinde iki gunde bir baktirarak düzenli artış olup olmadığına bakıldı.
Aldığınız hormon ilaclari vs sebebiyle karında şişkinlik, sıcak basmasi, gosguslerde hassasiyet olabiliyor. Ben goguslerimin acısından yüz üstü bile yatamiyordum. Şimdilik aklıma geleer bunlar. Hayırlısı olsun inşaallah
15 Mart'ta aşılama oldum ve hamileyim. İnşaallah siz de bu güzel haberi alırsınız. Yalnız aşılama yaptırdığımlnız hastane size bilgi vermeliydi yaşayacağınız normal veya normal olmayan durumlar için. Hemşireler bana herşeyi anlatmislardi. Aşılama sonrasi birkaç gün kahverengi akıntı olabilir, normal denmişti ama ben progesteron vajinal fitil kullanıyordum.
Aşılamanın pozitif olup olmadığını ancak 13-14 gün sonra öğrenebilirsiniz. Ben aşılamadan 13 gün sonra idrar testinde öğrenmiştim hamile oldugumu, so Ra da kan testinde iki gunde bir baktirarak düzenli artış olup olmadığına bakıldı.
Aldığınız hormon ilaclari vs sebebiyle karında şişkinlik, sıcak basmasi, gosguslerde hassasiyet olabiliyor. Ben goguslerimin acısından yüz üstü bile yatamiyordum. Şimdilik aklıma geleer bunlar. Hayırlısı olsun inşaallah
Benimki 7 yıllık bir süreç. Özetle benim amh değerim 1,2 idi, yumurta rezervim düşük. eşimde problem yok. Bir kurtajim var maalesef, genetik testte pihtilasma cikti. Geçen sene rahimde yapisiklik sebebiyle histereskopi oldum. Mart'ta asilamam yapıldı, hamile olduğumu ogrendigimden beri hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum.merhaba, aşılamayı tercih nedeniniz nedir acaba? bizde amh ve ileri harekette sorun var, bu durumda aşılama çalışmıyor gibi şeyler okudum forumda emin olamadım :)
Estağfurullah helal olsun tabii ki.Cok tesekkur ederim hakkiniz helal edin , banada jel verdiler 15 gun kullancan dedi doktor ama baska bsy soylemedi yazdiklarinizin hepsini yasiyorum menopozlu kadinlar gibi oldum ama bunlarin normal oldunu duymak icini rahatlatti 12 gun sonra kontrole cagirdi insallah tutunmustur hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Benimki 7 yıllık bir süreç. Özetle benim amh değerim 1,2 idi, yumurta rezervim düşük. eşimde problem yok. Bir kurtajim var maalesef, genetik testte pihtilasma cikti. Geçen sene rahimde yapisiklik sebebiyle histereskopi oldum. Mart'ta asilamam yapıldı, hamile olduğumu ogrendigimden beri hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum.
Bend geçen hafta oldum aşılama canım öyle bir olmadı şu anda bekelemdeyim inşallah bebeklerimiz bize tutunmusturMerhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Allah razı olsun, Rabbim bekleyen herkese hayırlısı ile kavuştursun inşaallahTeşekkür ederim, şimdiden allah anneli babalı büyütsün
Bend geçen hafta oldum aşılama canım öyle bir olmadı şu anda bekelemdeyim inşallah bebeklerimiz bize tutunmustur ❤
Merhaba bende 6 gün önce aşılama oldum canım. 2. Aşılamam. Ilkinde kimyasal gebelik oldu malesef. İnşallah bu sefer normal olur. Benimde çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor. Yürürken oturup kalkarken. Akıntı olmadı bende. Bir an önce gelse şu test günü
Estağfurullah helal olsun tabii ki.
Kullandiginiz vajinal jel de kahverengi akıntıya sebep olabiliyor. Ama Allah korusun kanama olursa doktorunuzu bilgilendirin. Ben test gününe yakın hep adet olacakmis gibi karın ağrısı yaşadım hatta tutmadığını düşünerek adet olacağım zannetmiştim. O günler çok stresliydim cunku Corona vakaları yeni baslamisti ve eve kapanmistik. İnşaallah Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Biz de sebepsiz kisirlik var canim ikimiz de de hic bir sorun yok ama hamile de kalamiyorum 6 yillik evliyim son 2 yildir bebek dusunmeye basladik dogal yollarla kalamayinca asilama yi denedikmerhaba, aşılamayı tercih nedeniniz nedir acaba? bizde amh ve ileri harekette sorun var, bu durumda aşılama çalışmıyor gibi şeyler okudum forumda emin olamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?