ben 2 kere yaptırdım tutmadı. Daha yeni yaptırdığın için 3-4 gün akıntın olabilir. Vajinadan hava girdiği için aşılama da aşırı gaz yapmıştı bende de. şu an için belirti arama en erken 10 güne belirti çıkar çıkarsa. hakkında hayırlısı olsunMerhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Bana progestan fitil verdi canimInsallah tutmustur ya bir de jel verdi doktor size de ver di mi acaba
Benimde öyle canım. Hatta gün geçtikçe daha da kötü olmaya başladı. Sağa sola dönerken bile çok ağrıyor ve tuvalete çıkmakta zorlaniyorum. Gaz ve şişkinlik oluyor. İyice sıkıntı vermeye başladı yani.Aramiz da az gün var mis benim de cumartesi yapildi insallah tutar karnimdan yumurta catlatma ignesi yapildi gecen hafta ici o gunden beri kaz sancisi kasik agrisi siskinlik hic gecmesi heleki asilama olan ilk gun ki agrilar cok tu bugun sukir allaha daha iyiyim jel yazmisti doktor onu daha kullanmadim korkuyorum size de vermis miydi
Verdi crinone jelInsallah tutmustur ya bir de jel verdi doktor size de ver di mi acaba
Merhabalar cumartesi gunu asilama yapildi bana sütlü kahve rengi renginde akintim geliyo bugun bu normal mi ilk asilamam o yuzden bilgim yok cok fazla gaz sancilarim da cok hala karnim şiş bunlar normal mi bi de bebek ne zaman tutunur bu akintilar tutunmanin belirtisi olabilir mi bilgisi olan varsa yardimci olsun tesekkurler
Bende 3. Asilamami oldum umidim yok hic soylediginiz gibi . Ablaniz saglikla kucagina alsin.Arkadaşlar aşılaması başarısız olanlar için yazmak istedim. Benim ablamda 3. Aşılamasında başarılı oldusakın umudunuzu kaybetmeyin ve aşılama olduktan sonra bol bol yatın, stres yapmayın
Sonuc ne insallah pozitiftirMerhaba benim de 12. Günüm yarin doktora gidicem kan tahlili vermeye, sanirim kullandimiz ilaclarin etkisi bunlar benim de cok karin agrim olmustu ilk gunler de ama simdi kalmadi ben de heyecanla bekliyorum insallah hayirli haberler aliriz
Insallah sizin pozitif cikarSonuc ne insallah pozitiftir
Kıyamam insallah tez zamanda pozitifi görürsünüz. Her nasip vaktine esir..Insallah sizin pozitif cikar
Oyle tabi hayirlisi artik napalim bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum sonra tekrardan denerizKıyamam insallah tez zamanda pozitifi görürsünüz. Her nasip vaktine esir..
Haklosın hem vücudun hem rufçhun dinlensin ama tavsiyemdir çörekotu bal tarcın kürünü dene bu boşlukta hem rahmi hazırlıyor hemde yumurtaların kalitesini artırıyor. Rabbim tez zamanda kavustursun hasretini cektiğimiz yavrularımıza insallahOyle tabi hayirlisi artik napalim bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum sonra tekrardan deneriz
Bol bol dinlen canım 1-2gün banyo yapma saglıklı beslen bol su iç avakado yiyebilirsin cok faydalı ve tansiyon problemin yoksa günde bir bardak doğal narsuyu tüket bildiklerim bunlar. Rabbim insallah sanada ve banada isteyen herkese saglıklı hayırlı bebişler nasip etsinKızlar merhaba rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben bugün aşılama oldum aşılama sonrası tavsiyeleriniz var mı
Çocuk tutunmasını sağlıyor diye biliyorum ama canım emim değilim bana da progestan verdi sabah akşamKızlar ben de dün 2.aşılamamı oldum. Progestan fitil ve duphaston hap verdi dr. 1. Aşılamada kullanmamıştım duphastonu. Ne işe yarıyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?