Aşılama Aşilama yaptiran var miiii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BEnim aşılama anında bugün yani kanamam oldu az şekilde şuan da hafif leke geliyor normal mi acaba ağrım da çok oldu aşılama anında
Benimde çok agrım oldu aşılama anında kanamam da oldu dün lekelenme şeklinde ama duşa girmedim kanama olunca bugün kanama falan yok agrım da yok bi gaz krampları var halen

Benimde çok agrım oldu aşılama anında kanamam da oldu dün lekelenme şeklinde ama duşa girmedim kanama olunca bugün kanama falan yok agrım da yok bi gaz krampları var halen
Bir de çok kimyasal sabun, duş jeli o bölgeye kullanma canım. Gaz oluyo bende de hava girişi oluyo herhalde işlem sırasında. Bi de ben kendimi çok kasıyorum affedersin sanki zorlarsam bisey olcak diye tutuyomusum gazı da tuvaletimi de dr rahat olun dedi o nedenle bir kere acile kaldirdilar beni rahat ol canim belki sen de kasıyorsundur.

Yok canım ilk gün duş önermiyorlar yazın biraz zor ama ben almadım. Bugün çok çok ılık aldım. Aman sıcak alma çok ılık 2.gün.
Bende yeni aldım duş ılık suyla aldım bende dün doktor bana duş alabilirsin dedi ama kanama olunca ben almadım

Evet çok kasıyorum aşırı bende birde idrara sıkışık deyince iyice strese girdim tutamazsam die ilk aşılamaydı çok heycanlıydım stresliydim inşallah tutar hepimizinkide siz özelde mi yaptırdınız

Ahh ahh valla Allahım daha fazla ugrastirmasin ne diyim zor işler. Inşallah tutar da bir daha yaşamayız bunları. Ben 2. oldugu için daha rahattım bu sefer daha iyiyim o yüzden. Stres cok etkili diyorlar da yapiyo işte insan. Devlet benim de canım. Bir de hapla bir aşılamam oldu özelde dr canımı o kadar yakmıştı ki ondan devlettekinde ilkinde ben de çok kastım ama drum çok iyi hiç agrım acım olmadı. Özeller daha acımasız.

Evet bende özele gittim ilk normal yolla denedik yumurta büyütme ignesi ve çatlatma iğnesi verdi dünyanın parası gitti boştan yere eşimdede sıkıntı var eşimin detaylı testine bile bakmamıştım şimdi devletteyim çok memnunum hala denedik biz aşılamayı

36 saat aciba aşılamadan önceki gün çok agrım oldu çatladı die düşündüm aşılama günü hiç agrım yoktu
Benim öyle perşembe akşam 11.30 da vuruldum dün ağrım vardı bugün kasık ağrım yok işlem sırasında oldu sadece DOktorum bugün duş alma dedi akşam da progestana başlıcam fitil ya da ağız yoluyla eşimde sorun yok ileri hareketlilik %98 inşallah tutar çok zor uğraşması allah size de bana da nasip etsin
Bugün akşam ve yatsı arasına niyet edip 50 fatiha okuyanın duası kabul oluyormuş inşallah deneyelim

İnşallah tutar hepimizin ki Rabbim yardımcımız olsun 36 saat sonramı aşılama oldu çatlatma iğnesinden siz özelde mi yaptırıyorsunuz

Yıkandıktan sonra ileri hareketli %95 çıkmış bizdede

Aynen canım benimde 5 çatlatma 1 hapla aşılama oldu özelde. Biz de bi sıkıntı yok ben de pko var ileri boyutta değil ama olmadı.

36 saat aciba aşılamadan önceki gün çok agrım oldu çatladı die düşündüm aşılama günü hiç agrım yoktu
Ya onu ben de çok yapıyorum kendimi dinliyorum resmen ama hiç kuruntu yapma ilaçların yan etkileri de oluyor. Acaba diyip şüphe ve olumsuzluk yaratma canım onu ben de yapıyorum olcağı varsa da olmuyo stres çok önemli. Zamanında çatlamıştır o

Amin canım inşallah bizde de bisey yok ama nasip işte.

O korku var aciba genç mi kalındı aşılamaya die İnternette de hep iğneden 36 saat sonra diyor geri vardır doktorların bir bildiği diyorum sürekli bi düşünce içindeyim inşallah olur hayırlısıyla alırız inşallah bebekleri kucagımıza isteyen herkese versin Rabbim çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…