- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon testi neden yapıyosun ki Ovülasyon testleri sürekli böyle gösteriyor zaten vucuttaki hormondan dolayıBen bugun ovulasyon testi yaptim testin tarihi gecmis soyle bir sey cikti test bozulmus
Ovulasyon testi adetten once cift cizgi olanlarda gebelik oluyormus. Burdaki forumlarda da deneyen cok. Evde bi tek bundan varOvülasyon testi neden yapıyosun ki Ovülasyon testleri sürekli böyle gösteriyor zaten vucuttaki hormondan dolayı
O çift çizgi adete çok yakınken beta hcg 100 ü bulduğunda o kadar koyu çıkıyor yani aşılama yapanlar için geçerli değil biz normalden de çok çok erken öğreniyoruz 12. Gün bakarak zatenOvulasyon testi adetten once cift cizgi olanlarda gebelik oluyormus. Burdaki forumlarda da deneyen cok. Evde bi tek bundan varzaten bunun da tarihi gecmis
Aslinda gebelik testi yapmak istiyorm ama daha cok erken
Senin kacinci gunundu? Test yaptiracak misinO çift çizgi adete çok yakınken beta hcg 100 ü bulduğunda o kadar koyu çıkıyor yani aşılama yapanlar için geçerli değil biz normalden de çok çok erken öğreniyoruz 12. Gün bakarak zaten
Sizin kacinci gün asilamami yaptirdiniz.Senin kacinci gunundu? Test yaptiracak misin
Evet 2.asilamami yaptirdim. Bugun asilama gunu dahil 10.gunSizin kacinci gün asilamami yaptirdiniz.
Beklemek zor bende ayni asamadayim bugun 9.gunum test yapmak sitiyorum ama gunumu beklicegim cikan sonuc yaniltsin istemiyorum.Herhangi belirti yasiyormusunuz acaba?Evet 2.asilamami yaptirdim. Bugun asilama gunu dahil 10.gun
Canim ben cok belirti yasiyorum ama ilaclar yuzunden de olabilir o yuzden ayirt edemiyorumBeklemek zor bende ayni asamadayim bugun 9.gunum test yapmak sitiyorum ama gunumu beklicegim cikan sonuc yaniltsin istemiyorum.Herhangi belirti yasiyormusunuz acaba?
Ben bir ilac kullanmiyorum benimde 2 gundur goguslerim agirlasti hissediyorum belim agriyor ve bacaklarimi vuruyor kasiklarim ara ara kitleniyor goguslerim bugun cok siddetliydi tas gibiydiler ben bu yuzden doktorumla gorustum bugun kahverengi lekemde oldu doktorum bebegin tutunma ihtinali oldugunu 2 3 gun daha sabret dayan dedi kotu bisey degil cok iyi seyler bunlar merak etme dedi ama yatarak dinlenmemi soyledi persembe gunu gidip test vercez insAllahCanim ben cok belirti yasiyorum ama ilaclar yuzunden de olabilir o yuzden ayirt edemiyorum
Goguslerim cok aciyor, uclarina elleyemiyorum cok hassas , Kasiklarim cok agriyor
Dun egilip kalkarken hep bir sey yirtiliyormus gibi canim acidi sag ve sol taraf
Bugun bagirsaklarim bozuldu
Senin nasil
Ne guzel canim insallah tutunuyordur. Ben de herhangi bir kanama vs yok, gogus uclarim cok aciyor sadeceBen bir ilac kullanmiyorum benimde 2 gundur goguslerim agirlasti hissediyorum belim agriyor ve bacaklarimi vuruyor kasiklarim ara ara kitleniyor goguslerim bugun cok siddetliydi tas gibiydiler ben bu yuzden doktorumla gorustum bugun kahverengi lekemde oldu doktorum bebegin tutunma ihtinali oldugunu 2 3 gun daha sabret dayan dedi kotu bisey degil cok iyi seyler bunlar merak etme dedi ama yatarak dinlenmemi soyledi persembe gunu gidip test vercez insAllah
Bana progestani fitil olarak verdi o da akıp gidiyor anlamadım ağız yoluyla alınca etkisi çok oluyor diyorlar o sebep olmuş olabilirBen tuvaletten cikamiyorum kizlar bagirsaklarim fena bozuk sabahtan beri
Progestan hapi da yapiyor bunu
Evet ayni ilac hem fitil olarak hem hap olarak kullaniyor ama ben hep agizdan aldim etkisi daha iyi dedi doktor ama yan etkileri de cokBana progestani fitil olarak verdi o da akıp gidiyor anlamadım ağız yoluyla alınca etkisi çok oluyor diyorlar o sebep olmuş olabilir
Siz benden birkaç gün önce olmuştunuz test yaptınız mıEvet ayni ilac hem fitil olarak hem hap olarak kullaniyor ama ben hep agizdan aldim etkisi daha iyi dedi doktor ama yan etkileri de cok