- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
Kesinlikle çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun pazartesi ya da salı idrar testi yapsak acaba belli olur mu 12. 13. Gün çıkar mı idarardaOyy cok zor yarabbim bu sureci dusmanim yasasin istemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun pazartesi ya da salı idrar testi yapsak acaba belli olur mu 12. 13. Gün çıkar mı idarardaOyy cok zor yarabbim bu sureci dusmanim yasasin istemem
Gec dollenme olmamissa cikar diye dusunuyorum.Kesinlikle çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun pazartesi ya da salı idrar testi yapsak acaba belli olur mu 12. 13. Gün çıkar mı idararda
Test yaptiniz miİnsallah cok umutluyum bu ayhepimize umut olsun
12. günde mi yapıcaksın testi. Bana doktor 14. gün dedi ve benim de aşılama dahil 9. günümGece 12yi gectigi icin asilama gunu dahil 12.gunum
Hic cesaret edemiyorum kizlar boyle hic olmazsa umudum var![]()
Hayırlısı olsun inş tutar canım :) Benim aşılama günü dahil iki gün biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu ve hafif lekelenme yaşadım..Merhabalar bende dun ilk asilamami oldum ilk günler neler hissettiniz paylaşabilirseniz sevinirim![]()
Merhaba inşallah aşılamanız tutar. Aşılama da kendi içinde 2ye ayrılıyormuş sanırım çipli çipsiz diye size nasıl uygulandı bilginiz varsa beni de aydınlatır mısınız testlerimi tamamlayabilirsem bir daha ki ay bende yaptırmak istiyorumMerhabalar bende dun ilk asilamami oldum ilk günler neler hissettiniz paylaşabilirseniz sevinirim![]()
Insallah canim hepimizin tutar inşallahHayırlısı olsun inş tutar canım :) Benim aşılama günü dahil iki gün biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu ve hafif lekelenme yaşadım..
İnşallah canım çok sağolMerhaba inşallah aşılamanız tutar. Aşılama da kendi içinde 2ye ayrılıyormuş sanırım çipli çipsiz diye size nasıl uygulandı bilginiz varsa beni de aydınlatır mısınız testlerimi tamamlayabilirsem bir daha ki ay bende yaptırmak istiyorum
Evet oldu canım. Ben de ilk kez aşılama yaptırdım. Buraya yazdım çatlatma iğnesinden dolayı olabilir dediler. Aslında çok belirtilere kafanı takma rahat olmaya çalış. Ben de öyle yapmayı deniyorum. Çünkü belirtisi olanların bile sonuç olumsuz olabiliyor. Bende düşündüm tabi acaba tutmadı mı falan diye..Insallah canim hepimizin tutar inşallahBende dun asilamadan yaklaşık 3 4 saat sonra yani çok çok hafif bir kırmızı renginde akıntım oldu doktorum olabilir demişti diye cok önemsemedim ama suanda beyaz renkte akintim var bazen sarıya donuyor kokusuz sende akinto oldu mu?
Anladım teşekkür ederim bende bilmiyorum da öğrenmeye çalışıyorum işteİnşallah canım çok sağolbilmiyorum canim ilk defa duydum hatta benim su şekilde oldu adetimin 3. Günü gonalf kullanmaya başladım 75ml ile başladım, 2 günde bir kontrol ve kan testi ile tedavim devam etti 75 ml cok etki etmediği için 112.5 ml ile devam ettik adetimin 15. Günü ovrtrelle çatlama iğnesini vuruldum son kez 75ml dozdan 2 saat sonra 36 saat sonra da aşılama oldu bu şekilde
![]()
Yok çok kısa süren bir işlem ve canın hiç yanmıyor. Normal jinekolojik muayene gibi..Arkadaşlar anestezi ile mi oluyor aşılama
Teşşekkürler artık bu ay da aşılama yaptırırz heralde bu ay da olmadı onda bari olsaYok çok kısa süren bir işlem ve canın hiç yanmıyor. Normal jinekolojik muayene gibi..
Çok takmamaya çalışıyorum şu bir kaç gün çok iyi dinlenmeye calisiyorum sadece o kadar kaçıncı günün senin ?Evet oldu canım. Ben de ilk kez aşılama yaptırdım. Buraya yazdım çatlatma iğnesinden dolayı olabilir dediler. Aslında çok belirtilere kafanı takma rahat olmaya çalış. Ben de öyle yapmayı deniyorum. Çünkü belirtisi olanların bile sonuç olumsuz olabiliyor. Bende düşündüm tabi acaba tutmadı mı falan diye..
İnş canım :) benim de umudum o yönde :)Teşşekkürler artık bu ay da aşılama yaptırırz heralde bu ay da olmadı onda bari olsa
Yani ben anlamıyorum doktorun dediklerini fazlasıyla yapıyorum herseyi deniyorum olmuyorİnş canım :) benim de umudum o yönde :)