Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuçlarımız iyi inş tutarda hamile kalırız bu ay :) hangi şehirdesin ve sana ne dedi doktor 14 gün sonra test yap mı dedi?
İnşallah Gaziantep yetim 14.gün kan testi dedi ama ovülasyon testi vardı oku yapıyorum gittikçe koyulaşma olur diye hiç koyulaşma felan da yok hiç bir gebelik belirtisi yok gebelik testi sipariş verdim gelirse yapacağım zaten çok üzüldüm şimdi temizlik yapıyorum dip köşe Sen hangi şehirdesin

İnşallah Gaziantep yetim 14.gün kan testi dedi ama ovülasyon testi vardı oku yapıyorum gittikçe koyulaşma olur diye hiç koyulaşma felan da yok hiç bir gebelik belirtisi yok gebelik testi sipariş verdim gelirse yapacağım zaten çok üzüldüm şimdi temizlik yapıyorum dip köşe Sen hangi şehirdesin
Ben de İstanbul'dayım. güzel haberlerini bekliyorum.

Yani acaba direk tüp bebek yaptırsak daha iyi olmaz mi ben ümidimi kaybettim
Aşılama %10 ve %15 arası başarı şansı.. Tüp bebekte sanırım %40 civarında başarı oranı daha fazla. Tabi ki sen bilirsin. Ben de aşılama yapmadan tüp bebek yaptırsam mı diye düşünmüştüm. Ama şansımı denemek istedim. Eğer bu ay tutmazsa ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.

Aşılama %10 ve %15 arası başarı şansı.. Tüp bebekte sanırım %40 civarında başarı oranı daha fazla. Tabi ki sen bilirsin. Ben de aşılama yapmadan tüp bebek yaptırsam mı diye düşünmüştüm. Ama şansımı denemek istedim. Eğer bu ay tutmazsa ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.
Evet aslımda aşılama da yaptırabilirim ölçümle tüp bebek olmazsa daha çok yıkılırım

Anladım canım. peki ayın 10 da test yapacak mısın? yoksa doktora mı gideceksin? Ben de acaba tam 14. gün yapsam mı yoksa adet gününün geçmesini mi beklesem diye düşünüyorum.
[/QUOT
Benim bu 2. Aşılamam. 1. Aşılamamda tam 14 gün sonra adet olmuştum. Bugün 9. Gün. Hiçbir belirtim yok. Eğer 14 günü geçerse evde kendim test yapmayı düşünüyorum 😔

Back
X