Aşılama Asilama yaptiranlar 20 haziran 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biz de ara vermicez ama bu ay cok yoruldum biraz belki uc bes gunluk tatil yapariz kafamiz dagilsin
Esimi de nasilsa ikna ettim tup bebege, artik kafamiz net ve rahat
Allahim herkesin gonlune gore versin
Bu sureçte eşlerin de yipranma durumu var cok sukur biz bu sinavi birbirimize daha cok baglanarak atlattik herkesin evinde huzur bereket olsun insallah
banada doktorum tüp önerdi bende tanıdık vasıtasıyla bir doktor buldum cuma günü ön görüşmeye gidicem bakalım ama eşim tüp için erken diyo daha genciz diyo eşimi ikna etmede zorlanıcam gibi duruyor

banada doktorum tüp önerdi bende tanıdık vasıtasıyla bir doktor buldum cuma günü ön görüşmeye gidicem bakalım ama eşim tüp için erken diyo daha genciz diyo eşimi ikna etmede zorlanıcam gibi duruyor
Benimki de kabullenememisti bir turlu ama artik cok yorulduk ikimizde cok sukur ikna oldu simdi doktor arastiriyor

Benimki erken diyor anlamadım gitti ben çok istiyorum çok üzülüyorum napıcam bilmiyorıö eşimde nasıl ikna edicem
Aslinda ikna icin ben bir sey yapmadim. Sanirim artik o da cok yoruldu. Ben yasimiz ilerliyor 2 yil bekledik daha ne kadar bekleyecegiz belli degil sadece dedim. Kendiliginden kabul etti

Aslinda ikna icin ben bir sey yapmadim. Sanirim artik o da cok yoruldu. Ben yasimiz ilerliyor 2 yil bekledik daha ne kadar bekleyecegiz belli degil sadece dedim. Kendiliginden kabul etti
5. Yılıma girdim bu yıl 2. Aşılamayı daha yeni yaptırdık anlıcan siz erken bile davranmissinniz ben eşimi hiç ikna edemedim sonunda bıraktım ve kendi beni götürdü hiç haberim yokken randevu aldı umursamiyo ilgilenmiyo gibi görünüyorlar ama bizden daha çok araştırıyorlar arkadaşım 🤗

Bugün kasık ağrılarım iyice arttı. Ağrım olmasa bir umut diyordum. 3. Aşılamayla ben de vakit kaybetmek istemiyorum. Antalya’da olanlar doktor öneriniz var mı

Bugün kasık ağrılarım iyice arttı. Ağrım olmasa bir umut diyordum. 3. Aşılamayla ben de vakit kaybetmek istemiyorum. Antalya’da olanlar doktor öneriniz var mı
Ben bugün 14. Gundeyim çatlatma ignesinin 15 . Günü korkumtan kan veremedim bugün yine birkaç gün bekleyip olmazsam adet öle vereyim diyorum biraz kasık agrisi oldu ama akıntı falan hicbisey yok sizde var mı akinti

Ben bugün 14. Gundeyim çatlatma ignesinin 15 . Günü korkumtan kan veremedim bugün yine birkaç gün bekleyip olmazsam adet öle vereyim diyorum biraz kasık agrisi oldu ama akıntı falan hicbisey yok sizde var mı akinti
Antalya'da bi tüp bebek merkezinden bahsediyorlardı adını bilmiyorum ama misafirhanesi vs olduğunu okudum dışardan gelenler için forumlardan bakabilirsiniz insalh olumlu olur bu ay da hiç gerek kalmaz

Ben de bugün başka Dr a gittim ultrasondan baktı gebelik yok dedi hormon testlerini yaptırdım. prolaktin önceki testimde biraz yüksek geldi bana 21di, sınır 25miş. şimdi aslan pençesi otu çayına başladım belki ondan olmuyordur, neyse yarın ikinci aşılamaya başlıyorum tüp bebek ten önce yine denemeye karar verdim. Herkesin gönlüne göre olsun

Ben de pek bilmiyorum canım Bir kaç yere kafama göre gittim doğal yolla olur dediler ama olmadı 3 yıl olacak temmuz da aşılama yaptırmak istiyorum hayrlısı bakalım
Mrb CNım. Bende Pendikteyim. Evleneli 3 sene oldu. Geçen yıl temmuzda hamile kaldım doğal yoldan ama 9 haftalık kürtaj oldum gelişimi durdu. 9 aydır yok yine olmuo. Pendik Marmara Araştırma ya gittik bazı testler istediler eşim ve benden. 1 temmuzda gittik adet Olumca gel aşılama yapalım dediler. Tüp bebek yapmadan 2 aşılama şartı varmıs çünkü. benim adetim 17temmuzda ama 15 temmuzdan sonra aşılama yapmıyorlar mıs bayram sonunda başlıcak lar mıs. Arkadas 2 aşılama yaptırdı tutmadı sonra tüpe geçtiler ilk denemede hamile kaldı maşallah

Mrb CNım. Bende Pendikteyim. Evleneli 3 sene oldu. Geçen yıl temmuzda hamile kaldım doğal yoldan ama 9 haftalık kürtaj oldum gelişimi durdu. 9 aydır yok yine olmuo. Pendik Marmara Araştırma ya gittik bazı testler istediler eşim ve benden. 1 temmuzda gittik adet Olumca gel aşılama yapalım dediler. Tüp bebek yapmadan 2 aşılama şartı varmıs çünkü. benim adetim 17temmuzda ama 15 temmuzdan sonra aşılama yapmıyorlar mıs bayram sonunda başlıcak lar mıs. Arkadas 2 aşılama yaptırdı tutmadı sonra tüpe geçtiler ilk denemede hamile kaldı maşallah
Ne guzel darisi basima insallah

Evet herseyin bir sebebi var gercekten ben de sey demeye basladim artik demek ki kendiliginden dollense en iyileri dollenmicekmis😂😂 boyle en iyileri secilcek nasilsa😂
Valla onu bende düşünüom. Eşimde morfoloji 0 mış. Kürtaj oldugum bebekte acaba morfoloji yüzünden mi gelişmedi. Yine hamile kalsam Allah korusun yine kürtaj olur muyum die. Aynen bunda en iyileri secilio muş. Belki bizim de bundan olcak

Valla onu bende düşünüom. Eşimde morfoloji 0 mış. Kürtaj oldugum bebekte acaba morfoloji yüzünden mi gelişmedi. Yine hamile kalsam Allah korusun yine kürtaj olur muyum die. Aynen bunda en iyileri secilio muş. Belki bizim de bundan olcak
Herseyin en iyisi en hayirlisi olsun insallah
simdi de hangi doktora yapicagimi bulsam rahatlicam bir suru doktor ve merkez var nereye gitsem bilmiyorum:KK43::KK43:

Benim 12. Günüm. Benim akıntım normalde aşırı olmaz ve şeffaf ya da beyaz renk gibi olurdu. 2 gündür koyu renkli bir akıntım var. Böyle çok açık kahverengi çok aşırı değil ama. Bugün kasık ağrım çok arttı. Sizde nasıl belirtiler var

Ayni zamanda asilama olmusuz.Hic belirti yasamiyormusun
[/QUOTE]
Aslında çok belirtim yok kasigima ağrı saplaniyor arada başka bişey yok akintimda yok bakalım adet olmam lazım bugün yarin sizde var mı bı degisiklik

Benim 12. Günüm. Benim akıntım normalde aşırı olmaz ve şeffaf ya da beyaz renk gibi olurdu. 2 gündür koyu renkli bir akıntım var. Böyle çok açık kahverengi çok aşırı değil ama. Bugün kasık ağrım çok arttı. Sizde nasıl belirtiler var
Açık kahverengiyse yerleşme olabilir mi acaba belki kasık ağrısı da o yuzdendir.benim bı tek kasık agrisi oluyo aradaa Baska bı degisiklik yok

Back
X