Histereskopi ile güzel sonuç alanlar var. Umarım sağlıklı gebelik elde edersinizBende 1 dusuk 1 kimyasal oldu devami gelmedi sebepsiz evet hafif t rahim var ama engel degik dediler belki histeroskopi olurum bende bazen 26 24 gunde bir oluyorum
Ben subat ayinda cipli asilama olacagim beklemedeyim❤❤ins yumoslarinizda istediginiz buyukluge gelmistrYeniden tedaviye başladınız mı kızlar ben başladım yarın kontrolüm var inş yumurtalar büyümüştür
Boyutunu söylemedi ama 5 gün letu kullanmıştım 3 günlük iğne verdi cumartesi tekrar gideceğim aşılama ya da normal mi olur bişey demedi bende sormadımBen subat ayinda cipli asilama olacagim beklemedeyim❤❤ins yumoslarinizda istediginiz buyukluge gelmistr
Adet görene kadar umut var12.gun idrar testinde hayalet cizgi gordum.ama bu test daha öncede yaniltmisti beni.sivilcelenmeye devam ediyorum
Gttiginde sorarsin canim zatn istedigi boyuta gelince catlatma igensini verir snrasndada asilama insallh hersey guzl olurBoyutunu söylemedi ama 5 gün letu kullanmıştım 3 günlük iğne verdi cumartesi tekrar gideceğim aşılama ya da normal mi olur bişey demedi bende sormadım
Bi kaç tane var dedi ama boyutunu söylemedi istediği boyutta değil diye heralde ilk defa iğne kullandım bakalım inş işe yarar. Siz iğne kullandınız mı eczacı kalçadan yapıldığını söyledi acilde yaptırdım sanırım göbekten olanları da varmışGttiginde sorarsin canim zatn istedigi boyuta gelince catlatma igensini verir snrasndada asilama insallh hersey guzl olur
Canim ben ilk asilamam da igne kullaandm ama kalcadam degldi gobektendi hep gobekten olunuyo iyisi o diye biliyorm kalcadan yapan yaptran gormedm . Doktorunuza bi danisin isterseniz o soluyor genelde gobekten oldugunuBi kaç tane var dedi ama boyutunu söylemedi istediği boyutta değil diye heralde ilk defa iğne kullandım bakalım inş işe yarar. Siz iğne kullandınız mı eczacı kalçadan yapıldığını söyledi acilde yaptırdım sanırım göbekten olanları da varmış
Gecen ayki asilamam da 5 gun letu kullandim snrasnda catlatma ignesi oldumBi kaç tane var dedi ama boyutunu söylemedi istediği boyutta değil diye heralde ilk defa iğne kullandım bakalım inş işe yarar. Siz iğne kullandınız mı eczacı kalçadan yapıldığını söyledi acilde yaptırdım sanırım göbekten olanları da varmış
Bugün kalçadan yaptırdım ama hazır iğne değil bu tozu sıvısı ayrı çatlatma iğnesi gibi olsa yapardım ben normal enjeksiyon iğnesi kalınlığında göbeğime yapamam onuCanim ben ilk asilamam da igne kullaandm ama kalcadam degldi gobektendi hep gobekten olunuyo iyisi o diye biliyorm kalcadan yapan yaptran gormedm . Doktorunuza bi danisin isterseniz o soluyor genelde gobekten oldugunu
Bu 3. Aşılaman mı olacak canım? Kaç yıllık evlisin sorun neydi sizinGecen ayki asilamam da 5 gun letu kullandim snrasnda catlatma ignesi oldum
Evet canim insallah subat ayinda 3 olucak bu sefer cipli deneyecgiz . 6 yillik evliyim esimin morfolojisi 3Bu 3. Aşılaman mı olacak canım? Kaç yıllık evlisin sorun neydi sizin
Alla alla degisk bse ozamn . Kndinmi yapiyosn bn hic kendim yapamadm kucukler dahi olsaBugün kalçadan yaptırdım ama hazır iğne değil bu tozu sıvısı ayrı çatlatma iğnesi gibi olsa yapardım ben normal enjeksiyon iğnesi kalınlığında göbeğime yapamam onu
Ben aralikta oldum ama malesefAralikta asilama olup pozitifi goren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?