Ama bunlar gebelik belirtisi ne zamn bat Bnde aldım 45 kilo bn 3 defa klomen felan kullanınca 5 6 ay da 5 kilo felan aldımBen
Ben goguslerim dolgun uclar hassas adet olucak gibi bir his var bir de ust bacaklarim cekiliyor hafif bel agrisi var.
Gogus ucrarim bazi aylar yumurtlama donemindede boyle olmustu adete yakin normale donmustu bugun hcg idrar testi yaptim bariz tek cizgi bakalim beklicemAma bunlar gebelik belirtisi ne zamn bat Bnde aldım 45 kilo bn 3 defa klomen felan kullanınca 5 6 ay da 5 kilo felan aldım
14 veya 15 ocak 1 ocak asilamamAma bunlar gebelik belirtisi ne zamn bat Bnde aldım 45 kilo bn 3 defa klomen felan kullanınca 5 6 ay da 5 kilo felan aldım
Daha çok var ki negatif çıkması çok normal benimde 31 Aralık 29 unda gece çatlatma iğnesi vuruldum14 veya 15 ocak 1 ocak asilamam
Ins öyledir.benimde catlatma ignem 31 aralik.Daha çok var ki negatif çıkması çok normal benimde 31 Aralık 29 unda gece çatlatma iğnesi vuruldum
Nasıl ya normalde 2 gün önce yapıyolar şaşırdım aşılamadan sonra ilişki önerdi mi acabaIns öyledir.benimde catlatma ignem 31 aralik.
Evet onerdi asilama gunu ve ertesi boş sonra 2 gunde bir 1 haftaNasıl ya normalde 2 gün önce yapıyolar şaşırdım aşılamadan sonra ilişki önerdi mi acaba
Benim direk ertesi günü önerdi Bnde 2 günü değerlendirdim inşallah pozitif görürüzEvet onerdi asilama gunu ve ertesi boş sonra 2 gunde bir 1 hafta
Gorucez bakalim biraz daha beklemek gerek stres yapmadanBenim direk ertesi günü önerdi Bnde 2 günü değerlendirdim inşallah pozitif görürüz
Belirti olursa burada paylaşalım birbirimize destek oluruzGorucez bakalim biraz daha beklemek gerek stres yapmadan
Olur.bir sey sorucam hangi ilaclari kullaniyorsun ben folikasit 5mg ,coraspin, progestan fitil kullaniyorrum.ben kendim arada d3 k2 damlada kullandim genelde d vitaminim dusuk cikar testlerde.Belirti olursa burada paylaşalım birbirimize destek oluruz
Bana doktor imom ve d3 verdi bi de sabah akşam progestan fitil kullanıyorum ama ondan çok bıktımOlur.bir sey sorucam hangi ilaclari kullaniyorsun ben folikasit 5mg ,coraspin, progestan fitil kullaniyorrum.ben kendim arada d3 k2 damlada kullandim genelde d vitaminim dusuk cikar testlerde.
Benim bugun biraz sivilcem cikti yüzümde pek iyiye isaret degil adet öncesi çikar geneldeBana doktor imom ve d3 verdi bi de sabah akşam progestan fitil kullanıyorum ama ondan çok bıktım
arkadaşlar merhaba,Walla ben hiç bişi anlamadım aşılamadan 2. Gün önce iğne yapmıştım zaten aşılamasdan sonrada fitil verdi bide iğne verdi 1 hafta sonra yarım doz yap tutunması için dedi . Dün aradı doktor 8.1 negatif fitili bırak bikaç güne kanaman başlar dedi daha regl de olmadım
Benim de sivilcelerim ve regl ağrım var bi kaç güne gelir gelmezse öyle test yaparım pazartesi felan nasip artık senin ilk aşılamamıydıBenim bugun biraz sivilcem cikti yüzümde pek iyiye isaret degil adet öncesi çikar genelde
Merhaba regl olmadan bunun için doktora gitmelisin herkesimn süreci farklı ilerliyoarkadaşlar merhaba,
ben aşılama yaptırmak istiyorum bana gün olarak süreci anlatabılır mısınız kaç gün içinde yapılıyor bu işlem bizim eşimle mesleğinden dolayı gün sıkıntımız oluyor cunku
Sanırım yanlış zamanda yaptırdıkKızlar aranızda pozitif çıkan yok mu ya hepimiz mi negatifiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?