Aynen ole ya nasip hersey bnde son dusunuyirum insllh bu sefer olir. Cok ilac alinca vucud norml canim kiloa alinmasida diyetmi yapiyisun yoksa doktr bsey dedimiEvet önemli o da baya sağlıklı bi rahmin yumurtaların olsa Bile onu dölleyecek sağlıklı sperm gerekiyor. Benim biraz daha uzun sürerse bu olmama işi direkt tüp bebeğe geçicem uğraşamam valla çok sıkıldım 20 kilo aldım tedavilerle takviyelerle bi de doktorlar kilo verin diyoalr e zayıftık kilo aldırdınız şimdide verin He oldu öyle kolaydı
Dikkat ediyorum zar zor kilo verip evlenmiştim zaten geri aldım hepsiniAynen ole ya nasip hersey bnde son dusunuyirum insllh bu sefer olir. Cok ilac alinca vucud norml canim kiloa alinmasida diyetmi yapiyisun yoksa doktr bsey dedimi
Bu ugraslarimizin sonu mutluluk olur insallh yaDikkat ediyorum zar zor kilo verip evlenmiştim zaten geri aldım hepsinidoktor kilo ver dedi bende önceki diyetisyen listelerimle devam ediyorum bu ilaçlarla vermek biraz zor ama yine de yavaş da olsa gidiyor
İnşallah canımBu ugraslarimizin sonu mutluluk olur insallh ya
Bilmiyorum ki canım değerler daha çok düşük olabilir artışa rağmen koyulaşma olmayabilir. Kan testi yaptır ordan daha sağlıklı sonuç alırsınAsilama 11_12_13.gunlerde idrar testi yaptim hep 2.cizgi silik pembe cikti koyulasmadi koyulasmamasi normal mi acaba
Asilamanin 7. Günü kasıklarımda adet agrısı var sanki oldum olcan gibi baska bi belirtimde yok ama adet tarihime cok var sizinde bu sekilde agrilariniz varmis kasikta batma gibi degil bildiginiz adet agrisi bu
Acaba sonradan buyuyen yumurtam olduda kistmi yapti benim ilk süpelendigim sey bu suan yani rahatsiz etmiyor beni cok ama adet agrisi gibi fazla siddetli bi agri degil cidden hormon ilaclari kullanmaktan bünyemde sasirdi artik benceCanım tuttuğum notlara baktım da benim 5. Gün adet sancısı gibi ağrım olmuş. 7. Gün pek belirtim yoktu
Bu ilk aşılaman mıydı?. Valla bilemiyorum kendimizi dinlemekten en ufak şeyi çözebiliyoruz artık. Ben not aldım geçen ay aşılamadan sonra bundan sonra o günlerde aynı şeyler olursa belirti saymamak içinAcaba sonradan buyuyen yumurtam olduda kistmi yapti benim ilk süpelendigim sey bu suan yani rahatsiz etmiyor beni cok ama adet agrisi gibi fazla siddetli bi agri degil cidden hormon ilaclari kullanmaktan bünyemde sasirdi artik bence
İlk iki asilamamdada adet agrisi yasamadim ben gaz ve kasikta doluluk vardi batma vardi sadece bundada onlar yok adet agrisi var 3. Asilamam bu benim ama buda tutmadi bnceBu ilk aşılaman mıydı?. Valla bilemiyorum kendimizi dinlemekten en ufak şeyi çözebiliyoruz artık. Ben not aldım geçen ay aşılamadan sonra bundan sonra o günlerde aynı şeyler olursa belirti saymamak için
Bence olumsuz düşünme kist olmaz neden olsun ki pozitif düşün
Gaz herkeste olur bence onu belirti saymayalım iğneden dolayı çok felaket bişey oİlk iki asilamamdada adet agrisi yasamadim ben gaz ve kasikta doluluk vardi batma vardi sadece bundada onlar yok adet agrisi var 3. Asilamam bu benim ama buda tutmadi bnce
Benim ikisi femara hapla oldu +ovitrella catlatma ignesi. Bunu fostimon igneyle yaptik yaklasik 1050 doz kalcadan vurundum ama benim cok gec buyudu yumurtam sanki igne hic etki etmedi cunku ovulasyon testinde buyudugu zamanlarda buyudu bu kez normalde femara ile buyuseydi 6 gun once catlamis olurdu ben igne etki etmedi diye dusunuyorum ama etmiste olabilir kalcadan degilde gobekten bence daha saglikli gibi bence daha guzel buyur ama doktorunda bi bildigi vardir bu benim dusuncem tamamen olsa bana kalcadan ol demezdi bilmiyorum hic ve femara ile buyuttugumuzde kasikte batma oluyordu bu ignede ben bisey hissetmedim catlamc agrimda olmadi sagda sadece bi tane yumurtam vardi asilama olmadan once ic camasirimda seffaf yumurta aki kivaminda akinti vardi sadece silince peceteyede geldi doktor asilamadan sonra dedi agrin varmi bu kez yok agtim deyince ultrasonda. Bakti karnima sivisini goruyorum yumurtan catlamis dedi sadece ama sol kasimin tarafindan bakti. Yumurtam sagdaydi bilmiyorum icimimi rahatlatmak icin dedi. Bu konularda herseyi bilmekte iyi degil bence en iyisi arastirmamak ve bisey bilmemek cunku insan bildik ve ogrendikce doktorun yaptiklarinida sorgulamaya basliyorGaz herkeste olur bence onu belirti saymayalım iğneden dolayı çok felaket bişey o
Diğer ikisi de iğneyle mi oldu aşılaman? Ben bi kere aşılama yaptım bu ay doktor ne der bilmiyorum. Birde iğneyi sordum kalçadan yap dedi bugün biraz kasıklarımda hareketlilik var sanırım yeni büyümeye başladılar sizde de oldu mu iğneden sonra büyüdüğüne dair belirti
Bende farkettim ya normalde ilaçsız bile büyüdüğünde yumurtam hissederim ama bunu çok hissedemiyorum. Bu iğne kalçadan oluyormuş sanırım doktor öyle yazmış reçeteye. Belki böyle daha etkilidir. Pkolularda aşırı büyüme olmasın diye direkt göbekten yapmamış da olabilirler. O sağ sol olayını aslında biz çok anlamayabiliriz bi kaç kere bana da sağa bakıyorum deyince bende sola baktığını sanıyordum. İçini ferah tut bu sefer iğneyle büyütülen yumurtayla aşılama oldu daha sağlıklıdır de umarım da öyle olur.Benim ikisi femara hapla oldu +ovitrella catlatma ignesi. Bunu fostimon igneyle yaptik yaklasik 1050 doz kalcadan vurundum ama benim cok gec buyudu yumurtam sanki igne hic etki etmedi cunku ovulasyon testinde buyudugu zamanlarda buyudu bu kez normalde femara ile buyuseydi 6 gun once catlamis olurdu ben igne etki etmedi diye dusunuyorum ama etmiste olabilir kalcadan degilde gobekten bence daha saglikli gibi bence daha guzel buyur ama doktorunda bi bildigi vardir bu benim dusuncem tamamen olsa bana kalcadan ol demezdi bilmiyorum hic ve femara ile buyuttugumuzde kasikte batma oluyordu bu ignede ben bisey hissetmedim catlamc agrimda olmadi sagda sadece bi tane yumurtam vardi asilama olmadan once ic camasirimda seffaf yumurta aki kivaminda akinti vardi sadece silince peceteyede geldi doktor asilamadan sonra dedi agrin varmi bu kez yok agtim deyince ultrasonda. Bakti karnima sivisini goruyorum yumurtan catlamis dedi sadece ama sol kasimin tarafindan bakti. Yumurtam sagdaydi bilmiyorum icimimi rahatlatmak icin dedi. Bu konularda herseyi bilmekte iyi degil bence en iyisi arastirmamak ve bisey bilmemek cunku insan bildik ve ogrendikce doktorun yaptiklarinida sorgulamaya basliyor
Canim benim doktor zaten yumurtam yeterince buyudugu icin catlayip catlamadigini kontrol etmedi zaten 3 gun kendi kendine catlamasin diye ekstra igne yaptirdi adi cetritide .yeterince buyumuyunce bence cocuk olmuyor.normal dongumde 16 /17 oluyor.doktor 22 demisti.Bende farkettim ya normalde ilaçsız bile büyüdüğünde yumurtam hissederim ama bunu çok hissedemiyorum. Bu iğne kalçadan oluyormuş sanırım doktor öyle yazmış reçeteye. Belki böyle daha etkilidir. Pkolularda aşırı büyüme olmasın diye direkt göbekten yapmamış da olabilirler. O sağ sol olayını aslında biz çok anlamayabiliriz bi kaç kere bana da sağa bakıyorum deyince bende sola baktığını sanıyordum. İçini ferah tut bu sefer iğneyle büyütülen yumurtayla aşılama oldu daha sağlıklıdır de umarım da öyle olur.
Benimde aşılamadan sonra hep bi korkum olmuştu yumurtamın çatladığını hissetmiştim iğne yaptığım gece büyük ihtimalle de öyle olmuş çünkü 14 gün geriye gidince aşılama günü değil bi gün öncesi çatlamış zaten aşılamanın 11.Günü akıntım 13. Gün de kanamam başladı. Doktor kontrol etmedi çatlamış mı diye. Ben değiştirdim doktorumu içime sinmeyen şeyler vardı inşallah bununla daha güzel ilerlicez. Sende doktoruna güveniyorsan için rahat olsun. Aşılamadan önce mi muayene etti yumurta çatlamış dedi?
Bana yapılmadı o iğne ama çatlatma iğnesini yaptığım gece çatladığını düşünüyorum. Kontrol etmedi çünkü daha çatlamamıştır dedi daha yeni çatlayacak filan aşılamanın olduğu saatlerde çatlayacağını söyledi ama genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ben adet olduğum tarihten geriye gidince maalesef iğne günü çatlama olmuş gibi görünüyorCanim benim doktor zaten yumurtam yeterince buyudugu icin catlayip catlamadigini kontrol etmedi zaten 3 gun kendi kendine catlamasin diye ekstra igne yaptirdi adi cetritide .yeterince buyumuyunce bence cocuk olmuyor.normal dongumde 16 /17 oluyor.doktor 22 demisti.
Benimde bi önceki doktorum aşılama yaptırdığım işteCanim benim doktor zaten yumurtam yeterince buyudugu icin catlayip catlamadigini kontrol etmedi zaten 3 gun kendi kendine catlamasin diye ekstra igne yaptirdi adi cetritide .yeterince buyumuyunce bence cocuk olmuyor.normal dongumde 16 /17 oluyor.doktor 22 demisti.
Gerci 18 de yeterli oluyor herhalde.yumurta takibi yaptirmistim 16.75 demisti doktor yarin catlar demisti kimyasal olmustu o ay.Benimde bi önceki doktorum aşılama yaptırdığım işte18de çatlatma iğnesi yaptırdı. Sana 22de mi yaptırdı?
Benimde bugün gittim 18 ile 15 mm var dedi aşılama yapmıcam sana dedi eşinin tedavi görmesi lazım normal akışına bırak bi kaç ay olur hep böyle diyorlar ya olsa olurdu heraldeGerci 18 de yeterli oluyor herhalde.yumurta takibi yaptirmistim 16.75 demisti doktor yarin catlar demisti kimyasal olmustu o ay.
Yok asilamayi yapti sonra bakti ultrasondan hayirlisi olsun hakkimizda bakalim az kaldi zaten bana bu kez erken kan ver dedi pazrtesi cikar herseyBende farkettim ya normalde ilaçsız bile büyüdüğünde yumurtam hissederim ama bunu çok hissedemiyorum. Bu iğne kalçadan oluyormuş sanırım doktor öyle yazmış reçeteye. Belki böyle daha etkilidir. Pkolularda aşırı büyüme olmasın diye direkt göbekten yapmamış da olabilirler. O sağ sol olayını aslında biz çok anlamayabiliriz bi kaç kere bana da sağa bakıyorum deyince bende sola baktığını sanıyordum. İçini ferah tut bu sefer iğneyle büyütülen yumurtayla aşılama oldu daha sağlıklıdır de umarım da öyle olur.
Benimde aşılamadan sonra hep bi korkum olmuştu yumurtamın çatladığını hissetmiştim iğne yaptığım gece büyük ihtimalle de öyle olmuş çünkü 14 gün geriye gidince aşılama günü değil bi gün öncesi çatlamış zaten aşılamanın 11.Günü akıntım 13. Gün de kanamam başladı. Doktor kontrol etmedi çatlamış mı diye. Ben değiştirdim doktorumu içime sinmeyen şeyler vardı inşallah bununla daha güzel ilerlicez. Sende doktoruna güveniyorsan için rahat olsun. Aşılamadan önce mi muayene etti yumurta çatlamış dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?