• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni gün olmuşuz canim nasil gidiyor 🤗
Yaaa beraber gün sayalım o zamannnnn 🌸 arada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi

Yaaa beraber gün sayalım o zamannnnn 🌸 arada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi
Sayalim tabi🤗🤗🤗Bnna ilac vermediler fitil vesiari.bide neden tekrar ovitrelle dedi bana hic denmedide

Benmde ara ara adet olucakmisim gbi kasik bel agrim oluyor ama daha var adetime de sonucumada☺☺

Fitil ve iğne bebek oluşursa tutunsun diyeymiş bende sordum özellikle iğneyi öyle dediler
Ilk asilamamda progestan verilmisdi bi folik asit smdi doktir degsimi var herkes farklinsistemde calisiyo ya ondan sanirim yada tutumursa bebisim insllh ozaman da verebilir belki🤗

Bende ilk defa aşılama için doktora gittim. Bugun ignelere başladık. Haftaya perşembe ilk kontrolume gitcem. 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. 3 kere düşük yaptım. Allahim yar ve yardımcımız olsun. İnşallah güzel haberlerle geliriz buraya
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum

Arkadaşlar merhaba ben de 4 seneden fazladır evliyim 2 senedir bebek istiyoruz eşimde hiç bi problem yok benim de sadece. Sol tüpüm kapalıydı onu da açtırdık cuma günü aşılamam olcak Allah nasip ederse bugün çatlatma iğnesi vurdurcm tavsiyeniz var mı acaba doktor rahim duvarı ince biraz demişti nar tüketiyorum 3 gündür tavsiyelerinize ihtiyacım var henüz hiç gebe kalamadım ilk aşılamam olduğu İçin sadece araştırdığım kadar biliyorum
İncir tüket avakado tüket bende 4 yılı aşkın evliyim canım Rabbim hepimize nasip etsin bende 21 inde aşılamam oldu

Herkese merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım beklemedeyim çok stresli bi dönem inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız bugün aşılamamın 7. Günü zaman geçmiyor🥺 sizin var mı belirtileriniz kaçıncı gündesiniz ?

Benm cok kasik ve bel agrim oluyor genelde tabi sonucu blmiyorum daha 9 . Gunumdeyim insallah tutmustr hepimizin bebisleri😍

Benm cok kasik ve bel agrim oluyor genelde tabi sonucu blmiyorum daha 9 . Gunumdeyim insallah tutmustr hepimizin bebisleri😍
İnşallah canım😍 benimde bi kaç gün önce belim çok ağrıdı kasık ağrısı da arada oluyordu bugün hiçbir belirtim yok😒

Back
X