Ben kalçadan yaptırdım yarın ve öbürgün göbekten yaptırırım öyle daha etkiliymiş sanırımEvet gobektenti ozel klinik vardi yakinimda rda yaptiriyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kalçadan yaptırdım yarın ve öbürgün göbekten yaptırırım öyle daha etkiliymiş sanırımEvet gobektenti ozel klinik vardi yakinimda rda yaptiriyordum
Ah ah kesin cozumu olsa keskeNasıl yükseltebilirik![]()
Sen yinede doktoruna sor istersen en guzeli dogru olabi o soler cnku her doktorun yontemi farkli arkadasimizin dedigi gbiBen kalçadan yaptırdım yarın ve öbürgün göbekten yaptırırım öyle daha etkiliymiş sanırım
Yazdım ama cevap gelmedi daha bekliyorum bakalımSen yinede doktoruna sor istersen en guzeli dogru olabi o soler cnku her doktorun yontemi farkli arkadasimizin dedigi gbi
İnşallah bir an önce pozitif sonuç alırsınızAh ah kesin cozumu olsa keskebenm esimin sperm sayisida dusuktu ben keciboynuzunu kaymatip suyunu icirdim keciboynuzu ozu yedirdim e vitamini aldik ve polen bal propolis arisutu karisimyedirdim adam illallah etti ama mecbur
ise de yaradi
Sabah yazar canim icini ferah tut sen nerde yaptiricaksn nerede oturuyosunYazdım ama cevap gelmedi daha bekliyorum bakalım![]()
Yazdım ama cevap gelmedi daha bekliyorum
6 yilli 2 asilama sadece olumsuz subatta cipli asilama deneyecegiz son bakalm nasip ederse rabbbmİnşallah bir an önce pozitif sonuç alırsınızKaç yıllık evlisiniz daha önce hangi tedavileri gördünüz
Acilde yaptırdım canım devlet hastanesindeSabah yazar canim icini ferah tut sen nerde yaptiricaksn nerede oturuyosun
İnşallah nasip olur canım6 yilli 2 asilama sadece olumsuz subatta cipli asilama deneyecegiz son bakalm nasip ederse rabbbm![]()
Sizin sorun neydi canım kaçırdım orayı6 yilli 2 asilama sadece olumsuz subatta cipli asilama deneyecegiz son bakalm nasip ederse rabbbm![]()
Temiz işYok canim biz direk asilama yaptrdik
İnşallah düzelir o da canımEsimin sperm sayisi dusuk birde dedigim morfolojiek takviyelerle sperm yukselttik bakalm sra morfolojide
O yumurta buyitme falan doktorlarmi diyor yoksa kndimizde yalabiliyoruzmuTemiz işbana kalsa bende direkt aşılama yapardım eşim hep doğal olsun bekleyelim dedi bekledik de fos çıktı
![]()
Ben yumurtlama kitleri de kullandım evde. Ama doktorlar genelde 1 sene sonunda olmayınca vermek istiyorlar takip gerektiren bi durum ilaç iğne vs veriyorlar İlişki günlerini belirliyorlarO yumurta buyitme falan doktorlarmi diyor yoksa kndimizde yalabiliyoruzmu
AminInsallag canim hepimizinkiler duzelsnde bebislere kavusalim![]()
normal yoldan farki yok yani biz de sorun yoksa bile esimde sknti varsa yine olmaz ayni kapi onmlk olan eslern spermleriBen yumurtlama kitleri de kullandım evde. Ama doktorlar genelde 1 sene sonunda olmayınca vermek istiyorlar takip gerektiren bi durum ilaç iğne vs veriyorlar İlişki günlerini belirliyorlar
Evet önemli o da baya sağlıklı bi rahmin yumurtaların olsa Bile onu dölleyecek sağlıklı sperm gerekiyor. Benim biraz daha uzun sürerse bu olmama işi direkt tüp bebeğe geçicem uğraşamam valla çok sıkıldım 20 kilo aldım tedavilerle takviyelerle bi de doktorlar kilo verin diyoalr e zayıftık kilo aldırdınız şimdide verin He oldu öyle kolaydınormal yoldan farki yok yani biz de sorun yoksa bile esimde sknti varsa yine olmaz ayni kapi onmlk olan eslern spermleri