Aşılama Aşılama yaptıranlar 2021 Aralık bakar mısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasıl yükseltebilirik🥺
Ah ah kesin cozumu olsa keske 😔benm esimin sperm sayisida dusuktu ben keciboynuzunu kaymatip suyunu icirdim keciboynuzu ozu yedirdim e vitamini aldik ve polen bal propolis arisutu karisimyedirdim adam illallah etti ama mecbur😊😊ise de yaradi

Ben kalçadan yaptırdım yarın ve öbürgün göbekten yaptırırım öyle daha etkiliymiş sanırım
Sen yinede doktoruna sor istersen en guzeli dogru olabi o soler cnku her doktorun yontemi farkli arkadasimizin dedigi gbi

Ah ah kesin cozumu olsa keske 😔benm esimin sperm sayisida dusuktu ben keciboynuzunu kaymatip suyunu icirdim keciboynuzu ozu yedirdim e vitamini aldik ve polen bal propolis arisutu karisimyedirdim adam illallah etti ama mecbur😊😊ise de yaradi
İnşallah bir an önce pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻 Kaç yıllık evlisiniz daha önce hangi tedavileri gördünüz

İnşallah bir an önce pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻 Kaç yıllık evlisiniz daha önce hangi tedavileri gördünüz
6 yilli 2 asilama sadece olumsuz subatta cipli asilama deneyecegiz son bakalm nasip ederse rabbbm🤗

O yumurta buyitme falan doktorlarmi diyor yoksa kndimizde yalabiliyoruzmu
Ben yumurtlama kitleri de kullandım evde. Ama doktorlar genelde 1 sene sonunda olmayınca vermek istiyorlar takip gerektiren bi durum ilaç iğne vs veriyorlar İlişki günlerini belirliyorlar

Ben yumurtlama kitleri de kullandım evde. Ama doktorlar genelde 1 sene sonunda olmayınca vermek istiyorlar takip gerektiren bi durum ilaç iğne vs veriyorlar İlişki günlerini belirliyorlar
normal yoldan farki yok yani biz de sorun yoksa bile esimde sknti varsa yine olmaz ayni kapi onmlk olan eslern spermleri

normal yoldan farki yok yani biz de sorun yoksa bile esimde sknti varsa yine olmaz ayni kapi onmlk olan eslern spermleri
Evet önemli o da baya sağlıklı bi rahmin yumurtaların olsa Bile onu dölleyecek sağlıklı sperm gerekiyor. Benim biraz daha uzun sürerse bu olmama işi direkt tüp bebeğe geçicem uğraşamam valla çok sıkıldım 20 kilo aldım tedavilerle takviyelerle bi de doktorlar kilo verin diyoalr e zayıftık kilo aldırdınız şimdide verin He oldu öyle kolaydı😒

Back
X