Aşılama aşılama yaptıranlar beni aydınlatın lütfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gullu23

neredesin bebeğim :(((
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
210
0
46
38
Gaziantep
:18::18::18:haziran 2011 de aşılama yaptırıcam ama korkuyorum hangi işlemlerden geçiliyo canın acıyomu ilk denmede tutuyomu?:18::18::18:

valla bebişmi benim göbişime benmi bebeşimin göbişine konacam bilemiyorum artık

kolay bir işlem canım iğne oluyorsun 1 hafta falan
çatlatma iğnesini de vurup 2. gün eşinden alınan spermler yıkandıktan sonra sana enjekte ediliyor normal muayne gibi bir işlem ama şans düşük tabiii aşılamada %15-%20 inşlhhh sende bu dilimin içine girersin

valla iki kere yaptırdım tutmadı zaten inandırıcı gelmedi hiç bana kime sorduysamda tutmamış yani formalite icabı doktor tüp bebekten önce yapmak zorunda olduğu için....hiç bir sorun yokken kalamıyorsam aşılamadada kalamam çünkü aynı işlemi zaten eşimle yapıyorum ben:))aşılama sorunları olanlar için faydalı olabilir bence...tüp bebeğe geçtim ama ben yaptırmıyorum oda bana cok inanadırıcı gelmiyor herşey allahtan bence ,tanrı istemezse yaprak düşmezmiş derler ya!
mademki bir sorun yok neden hamile kalamıyorum,kalamıyorsam sorun ne birşey bulamıyor doktorlar anlamadım bu dokdorlar ne işe yarar sadece para mı herşey.....

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorm 1buçuk yıllık evliym 1yıldr bebek istyorz doktara başvrduk eşimle herşeymiz normal çıkktı bundan 2ay önce aşılama yaptrdm ama tutmadı herşeyy bencede allahtann allahım hepimize nasip eder işallahhhhh

:18::18::18:haziran 2011 de aşılama yaptırıcam ama korkuyorum hangi işlemlerden geçiliyo canın acıyomu ilk denmede tutuyomu?:18::18::18:

yok canım hiç acı duymuyorsun ben şubatta yaptırdım ama tutmadı normal muayene gibi eşinin spermini yıkayıp temizleyim sana bi kanul aracılığıyla enjekte ediolar hakkında hayırlısı olsun inşl

canım zor bir işlem değil..

benim 2 aşılama yaptırdım.. ilki tutmamıştı ama 2.si tuttu.. ama bebeğim 10 haftalıkken kalbi duruduğu için 11 şubatta kaybettim..

kürtajla aldılar. şu an tekrar aşılama startı verdim.. ilaçlara başladım..bir kez tuttuysa bir daha tutar.. Allahtan ümit kesilmez...bu ay tekrar aşılamam var..

%15 düşük ihtimal değil.. en azından %0 falan değil...

korkmana hıc gerek yok canım bende ıkı gun once yaptırdım ınan hıc bırsey hıssetmıyorsun bende cok korkuyordum doktorumben yalan soylemem acımayacak dedı harbıdende oyle oldu hayırlısı olsun ıns

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.aşılama yaptırdım geçen hafta çarşamba günü yaptırdım.klomen kullandım 5 günlük.sonrası doktorum bir çığlık attı harika yumurtalıklar dedi.hadi gel aşılama yapalım dedi.okey dedim.çatlatma iğnesi verdi 36 saat öncesinde.eşimin spermi yıkandı 2 saat öncesinde.onun spermlerinide çok beğendi.aşılama yapıldı.bakalım hayırlısı bekliyoruz umutla.doktorum 29 mayıs hastanesi doktoru mine hatipoğlu.bilgilerinizi ve dualarınızı bekliyorum

bende 13 haziranda aşılama yaptırdım.klomenle büyttük çok şükür ama ondan öncesinde klomenle hiç büyümemişti.daha sonra igne kullandım ilk kutuda 3 tane 10mm vardı ikinci kutuyu kullandm büyüyecekleri yerde ikiside erimiş.sonra tedaviye ara verdik ben glukofenle 8 kilo verdim tekrar klomenle başladık.6 haziranda kontrole gittim 2 tane yumurta ama yine 10 mm doktorum büyümemişler olmuyo hapla igne demişti ama sen yine perşembe günü gel dedi (9 haziran) gittim ama nasıl gittim eşimin zoruyla iyiykide gitmişim yumurtaların ikiside büyümüşler doktorum çok şaşırdı nasıl olurya dedi bunlar igneye bile cvp vermemişti bile dedi.13 hazirandada aşılama oldum ayın 21 i adet günüm çatlatma ignesi oldugum için eger tutmadıysa adet olurum.inş tutmuştur.rabbim herkesin yardımcısı olsun. rabbim nasip et

merhaba arkadaşlar ben de temmuzda 2.aşılamamı yaptırcam umarım son olur da tutar ve de çektiğim sıkıntılar sona erer.Aşılama olan herkese bol şans diliyorum.İnşallah rabbim kucaklarımızı doldurur.Aminnnn

merhaba,biliyorumi bende ilk aşılamamı 14 gün önce yaptırdım, ama halen adet olmadım, senin ilk aşılamanda geçikme oldumu, bu arada inş. bu sefer senin tutar çünkü hep derlerki 2 aşılamada şans daha yüksekmiş

inş.tutmuştur, bende bu arada aşılama evresinde insanın neler çektiğini biliyorum, Allah her isteyene nasip etisin

aşılama yapacaklar,yaptıracaklar haydi buraya,ne yapalım, kısmette aşılama vb. şeylerde yapmak varmış ,nasip

canım benim adetim gecikmemişti hatta 1,2 gün öncede erken gelmişti ki normalde benim adetlerim çok düzenlidir.1.aşılamamda erken geldi yani senin 14 gün olmuş ama kalmış olabilirsin ki zaten öyleyse kanda baktırsan hemen öğrenebilirsin.Hayırlı haberlerini verirsin bize inşallah.

mrb arkadaslar bende uzun suredır takıpdeyım bıkac yere yazdım ama tam katılamadım :)bende 3yıllık evlıyım 24yasındaym eşimde 27 2yıl bebek ıstemedık 3,yılımıza girerken bi bebek sevdasıı sardıı hanıı derlerya herkes bidönem hayatının annelıge hazır hısseder kendını o dönemımıze gırdık sanırım 4ay kendılıgınden olmayınca doktora basvurduk önce benım adet düzensizligimden kaynaklandıgını düsünüyodm sorunun tek bende oldugunu sanıyorduk fakat 1yıl sonunda eşim kontrol oldu sperm sayısı azmıs doktoru direk tup bebek normal sartlarda olmaz demıs haftalarca agladım esım görmesn dıye balkonda mutfakda banyoda evden cıkdıgı heran gözlerr şişiyo ankaradayım mehmet erdem dıye bı doktor önerdıler sımdı özel muaynehanesıne gidiyoruz eşimle o doktorumuz bende nadir görunen yasıma göre olmaması gereken bısey varms yumurta sayım benımde azmıs ve bu durum 1sene daha bekletılse hıc kalmazmıs yanı menapoz gıbı bısey sanırım gene aynı döngu aglamakdan gözlerm sısdi simdi direk aşılama önerdı tutmassa tup bebege gecerız dırek dedı sanırm artık alısdım duruma yada yoruldum iyice adet sökdurucu verdı pazr sabahı bıtdı bugun 5,gun 10gun ıcınde olursun dedı doktorum sonrası yumurta buyutme pekı catlatma oldugu gunmu asılama oluyo arkadaslar nolur bı bılgı verın napacam ben aşılama nasıl oldukdan sonra nasıl hareket etcm normal hayatıma dvmmı etcm bı 10gun yatacksn kalkmıycksn dıyolar bılemedım ınanın saskınmm dermansızımm ...

canım hiç üzülme allah onun zamanını bilir ve ozaman verir.bende açıklanmayan infrelite vardı eşimin spermleri gayet normaldi ama 2 sene olmadı çocuğumuz önce hapla başladı doktorum 1 sene hapla ilişki önerdi sonra baktı ki olmuyo aşılama dedi.iğnelere başladım.çatlatma iğnesinden 24 saat sonra spermleri sana koymaları gerekiyo.ondan sonra 1 gün yat dinlen okadar. ben 3kere aşılama oldum çok şükür 3.aşılamamda tuttu şimdi 9 haftalık hamileyim...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ümidini asla yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…