:18::18::18:haziran 2011 de aşılama yaptırıcam ama korkuyorum hangi işlemlerden geçiliyo canın acıyomu ilk denmede tutuyomu?:18::18::18:
:18::18::18:haziran 2011 de aşılama yaptırıcam ama korkuyorum hangi işlemlerden geçiliyo canın acıyomu ilk denmede tutuyomu?:18::18::18:
merhaba arkadaşlar ben de temmuzda 2.aşılamamı yaptırcam umarım son olur da tutar ve de çektiğim sıkıntılar sona erer.Aşılama olan herkese bol şans diliyorum.İnşallah rabbim kucaklarımızı doldurur.Aminnnn
bende 13 haziranda aşılama yaptırdım.klomenle büyttük çok şükür ama ondan öncesinde klomenle hiç büyümemişti.daha sonra igne kullandım ilk kutuda 3 tane 10mm vardı ikinci kutuyu kullandm büyüyecekleri yerde ikiside erimiş.sonra tedaviye ara verdik ben glukofenle 8 kilo verdim tekrar klomenle başladık.6 haziranda kontrole gittim 2 tane yumurta ama yine 10 mm doktorum büyümemişler olmuyo hapla igne demişti ama sen yine perşembe günü gel dedi (9 haziran) gittim ama nasıl gittim eşimin zoruyla iyiykide gitmişim yumurtaların ikiside büyümüşler doktorum çok şaşırdı nasıl olurya dedi bunlar igneye bile cvp vermemişti bile dedi.13 hazirandada aşılama oldum ayın 21 i adet günüm çatlatma ignesi oldugum için eger tutmadıysa adet olurum.inş tutmuştur.rabbim herkesin yardımcısı olsun. rabbim nasip et
merhaba,biliyorumi bende ilk aşılamamı 14 gün önce yaptırdım, ama halen adet olmadım, senin ilk aşılamanda geçikme oldumu, bu arada inş. bu sefer senin tutar çünkü hep derlerki 2 aşılamada şans daha yüksekmiş
mrb arkadaslar bende uzun suredır takıpdeyım bıkac yere yazdım ama tam katılamadım :)bende 3yıllık evlıyım 24yasındaym eşimde 27 2yıl bebek ıstemedık 3,yılımıza girerken bi bebek sevdasıı sardıı hanıı derlerya herkes bidönem hayatının annelıge hazır hısseder kendını o dönemımıze gırdık sanırım 4ay kendılıgınden olmayınca doktora basvurduk önce benım adet düzensizligimden kaynaklandıgını düsünüyodm sorunun tek bende oldugunu sanıyorduk fakat 1yıl sonunda eşim kontrol oldu sperm sayısı azmıs doktoru direk tup bebek normal sartlarda olmaz demıs haftalarca agladım esım görmesn dıye balkonda mutfakda banyoda evden cıkdıgı heran gözlerr şişiyo ankaradayım mehmet erdem dıye bı doktor önerdıler sımdı özel muaynehanesıne gidiyoruz eşimle o doktorumuz bende nadir görunen yasıma göre olmaması gereken bısey varms yumurta sayım benımde azmıs ve bu durum 1sene daha bekletılse hıc kalmazmıs yanı menapoz gıbı bısey sanırım gene aynı döngu aglamakdan gözlerm sısdi simdi direk aşılama önerdı tutmassa tup bebege gecerız dırek dedı sanırm artık alısdım duruma yada yoruldum iyice adet sökdurucu verdı pazr sabahı bıtdı bugun 5,gun 10gun ıcınde olursun dedı doktorum sonrası yumurta buyutme pekı catlatma oldugu gunmu asılama oluyo arkadaslar nolur bı bılgı verın napacam ben aşılama nasıl oldukdan sonra nasıl hareket etcm normal hayatıma dvmmı etcm bı 10gun yatacksn kalkmıycksn dıyolar bılemedım ınanın saskınmm dermansızımm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?