merhaba
tutma olasılığı konusunda birşey söylemek zor canım.ilk aşılaması tutanda var 4.aşılaması tutanda.allah ne zaman nasip ederse oluyor.
Ben doktora 350tl verdim.100tl de eşim tahlil için verdi.aşılama öncesi iğne tedavime de 260tl verdim.ben özele gidiyorum ama.devlette bu kadar olmayabilir
çok teşekkür ederim canım.tuttumu peki senin aşılama
canım aşılamaya mı karar verdiniz???nerde yaptırmayı düşünüyorsun...
evet tatlım ya bu ay öyle geçecek artıkda öbür aya düşünüyorum.hayırlısı artık.yapacak bişeyim kalmadı başka
henüz belli değil
kırşehir yakın bize orda düşünüyorum
hayırlısı olsun canım umarım...ben malatya da yaptırmıştım acaba orası mı dedim bide iyice araştır olur mu umarım emeklerin boşa çıkmaz...
inşallah canım ya dua at benimiçin çok ihtiyacım var buna.sen kaç kere denemiştin canım aşılamayı
sağol canım Allah razı olsun.eşimekalsa aşılama bile istemiyoda ben dayanamıyorum.canım etmem mi adınla dua ediyorum bu ara namaz kılamıyorum ama ezan saatlerinde hep aklımdasın....kuzum biz hiç aşılama yaptırmadık doktor uğraş beydi o çok ısrar etti önce aşılama yaşın genç felan dedi ama eşim istemedi ve direk tüp bebek yaptırdık sende pko olduğu için şansın yüksek bizim ki sebepsiz infertiliteydi.
sağol canım Allah razı olsun.eşimekalsa aşılama bile istemiyoda ben dayanamıyorum.
ooff bu erkeklerin hepsi aynı mı ?
benimki de aşılama istemedi :/
ya ben stres yapıyom canım ya 2.5 yıloldu az değil.bekledikçe stresimçoğalıyo oda yan etki yapıyo iyice
bende 3 yıl oldu evleneli..
ilk 2 yıl istemedik borc vs. dedik.
1 yıldır da olmuyor. 2 aydır yumurtalık takibindeyim..
umutsuzlugumuz yıkıyor bizi zaten ya((((
bizde ilk 8 ay istemedik canım yaa nerden içtimo zıkkımhapları bilmiyom.sen daha yolun başında sayılırsın canım umudunu yitirme.ben bu ay rahim filmiçekindim gene olmadı.çokşükür bi sorun yok ama zamanı var işte
ha ben ilacla korunmadım cnm.dogal
rahim filmim temiz cıktı..
hormonlarım normal ..
insallah olur yaaa
maşallah 1 sene içinde herşeyi yapınmışın canımçokiyi etmişin.ben daha geçen ay çekindim rahim filmini düşün yani.ilk bi sene bişey kullanmadım dr a bile gitmedim doğru dürüst.herşey normalse zamana bırak tatlım doktorun dediğini yap ve dua et yapacağımız bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?