Aşılama aşılama yaptıranlar buraya bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende kasımda cekindim cnm..
utancımdan gitmemistim hicc..
simdide doktordan beri gelmiyom ((
yumurtalık takibim ins.hayırlı sonuclanır tatlım dua ett

hayırlısıolsun canımya inşallah tatlı tatlı bebişlerimiz olur hemde bu ay olur yani hayırlıysa eğer.kaçıncı günün bugün ilaçkullandınmı

hayırlısıolsun canımya inşallah tatlı tatlı bebişlerimiz olur hemde bu ay olur yani hayırlıysa eğer.kaçıncı günün bugün ilaçkullandınmı

evet klomen dün bitti yarın doktoruma gidicem 3 te hayırlısından insallah cnm yasıtız snaırım 90 lı mısın

antalya tatlım uzak degilmissin :)

aynen canım :) ya bide bugü adetim bitti hala kasık batmalarımoluyo bide tansiyonum düşüyo canım ya.adet olmasam hamileyim dizem bide göğüste iğnelenme oluyo hala.anlamadım gitti

aynen canım :) ya bide bugü adetim bitti hala kasık batmalarımoluyo bide tansiyonum düşüyo canım ya.adet olmasam hamileyim dizem bide göğüste iğnelenme oluyo hala.anlamadım gitti

tatlım üşütme kendine dikkat et gecer yarın insallah :26:

tatlım üşütme kendine dikkat et gecer yarın insallah :26:

bilmemki üşütmedenmi oluyo.hiç test te yapmadım.geçen gün tansiyonum 10 a 4 tü.bugün 5. günüm birden kesildi.off kafayı sıyırdımiyice

bilmemki üşütmedenmi oluyo.hiç test te yapmadım.geçen gün tansiyonum 10 a 4 tü.bugün 5. günüm birden kesildi.off kafayı sıyırdımiyice

tatlım kac gün sürüyoda senin?
ben 5.gün yıkanıyom zaten :26:

tatlım kac gün sürüyoda senin?
ben 5.gün yıkanıyom zaten :26:

7-8 gün sürüyo canım bide leke şeklinde bitiyodu.bu ilk 2 gün yoğun başladı bu sefer son 2 günde azaldı.acaba rahim filminden dolayımı böyle oldu.sende değişiklik olmuşmuydu canım

7-8 gün sürüyo canım bide leke şeklinde bitiyodu.bu ilk 2 gün yoğun başladı bu sefer son 2 günde azaldı.acaba rahim filminden dolayımı böyle oldu.sende değişiklik olmuşmuydu canım

ben normalde de az oluyorum adet ..
bilmem kiiiiiiiiiiii :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…