Aşılama aşılama yaptıranlar buraya bakarmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canm ben bes senelik evliym. 24 yasindayim. Dort yildan beri bebis istiyoruz. İlacla korunmadim. Esm ilac kullandi klonen dort sene ugrastk ama olmadi.. Sen nezamandan beri istyosunn

1 senedir ugrasıyoruz 2aydır klomen ıcıyorumm ((
umutlarım iyice tükeniyor,birazdan doktora gitcemm..
insallah hayırlısıyla olurr bebegimmm ((((

1 senedir ugrasıyoruz 2aydır klomen ıcıyorumm ((
umutlarım iyice tükeniyor,birazdan doktora gitcemm..
insallah hayırlısıyla olurr bebegimmm ((((

canımmm ne oldu ne dedi dr.bende bugün test yapim dedim ne olur ne olmaz.hamileykende adet gören oluyomuş ama tabiki tekçizgi neyse moralimi bozmucam çünküöbür aya aşılama olacam inşallahhh

canımmm ne oldu ne dedi dr.bende bugün test yapim dedim ne olur ne olmaz.hamileykende adet gören oluyomuş ama tabiki tekçizgi neyse moralimi bozmucam çünküöbür aya aşılama olacam inşallahhh

aşı verdi doktor gece 12de olcam (
persembe asılama yapılacak dualarınız esirgemeyin benden (
yumoslarım 17 mm olmus,doktorum sevindi.
insallah hayırlısıyla bebegim olurrr..
Nolurrr dua edin banaaaa arkadaslarrrr ((
coookkk korkuyorummmm.

aşı dediğin çatlatma iğnesimi.hadi bakalım canım rasgele inşallah.meryem suresini oku biliyosan.

Himm cok sevndim.. İnsallah bi seferde tutar canm.. Allahim sanada bizede tum isteyenlere nasip etsin insallah :)nerde yaptiriyosun asipamayi..

Himm cok sevndim.. İnsallah bi seferde tutar canm.. Allahim sanada bizede tum isteyenlere nasip etsin insallah :)nerde yaptiriyosun asipamayi..

insallah cnm baskent üniversitesi hastanesinde yapılcak yarın

Anladim tatlim insallah iyi gecer. çok merak ediyorum asilamadan sonra mutlaka yaz gelismeleri... Bende mersin unuversitesinde yaptiracam. Soylemistim evraklari verdimi aramalarini bekliyorum.. Sen evraklari verdikten sonra neler oldu anlatabilirmisin tatlim yaa :):2:

Son düzenleme:
yarın aşılama olucam,korkudan ölüyorummm..
Dualarınızı bekliyorum kızlar nolur duua edin bana ..

Canim en son yazimi sana yazdım. Bugün inşallah iyi geçer. Dualarım seninle :) cevabını bekliyorum tatlım :)
:18:

insallah tutar cnm ya,asılamam gayett güzel gectiiii
progestan verdi doktor, o ne için bilmiorum acıkcası
haftaya gene gel bikac test yapıcaz dedi.ne testi acaba ?:44:

:26:

Himm anladim insallah tutar fazla ayakta kalma... Surekli uzan.. Hic bilmiyorum bende int. Bak bakim anlarsn o zaman. Bide bende unuverstede yaptiracam evraklari verdm aricaz dediler ikihafta oldu bekliyoruz sen evraklari verdkten sonra ne oldu anlatabilirmisinn canm..

insallah tutar cnm ya,ben zaten her hafta ordayım.
Doktorum iğneyi yaptır diğer gün gel asılama yapalım dedi.
Evrak falan almadık vermedik.

bende aşılama yaptırdım 17 ocakta 400 tl dr a verdik 95 tl eşimin tahlili 20 tl de iğne ücreti İNŞALLAH hayırlı sonuçlar alırız. tutma olsılığı %15 diyor dr lar genel olarak.

canım bebişolursa tutunmasıiçn.inan hep dua ediyorum sana ve isteyen arkadaşlarımaa

bende aşılama yaptırdım 17 ocakta 400 tl dr a verdik 95 tl eşimin tahlili 20 tl de iğne ücreti İNŞALLAH hayırlı sonuçlar alırız. tutma olsılığı %15 diyor dr lar genel olarak.

inşallah hayırlısıyla tutar canım yaa buraya yaz gelişmeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…