Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba geçmiş olsun benimde hiç bilgim yok akşamdan beri burdaki konuları okuyorum bende dün hsg çekildim
Merhaba inşallah bebis olur devlet hastanesinde asilama olacak tim ayın 18de dün tes yaptırdım covid olmuşum onun için bu ay olmucak asilama doktor u ancak pazartesi araya bilirim size doktormu 6ay dinlendirdi vucudunuzu yoksa sizmi
merhaba geçmiş olsun benimde hiç bilgim yok akşamdan beri burdaki konuları okuyorum bende dün hsg çekildim
hiçbir sorun yok dedi doktorum önümüzdeki ay gel aşılama yapalım dedi açıkçası ben beklemediğimden salak gibi kaldım birşeyde soramadım hsg den sonra genelde doğal yolla kalınıyrmuş hamile kafam karış
allahım tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende şubatta başlıcam tedaviye inşallahSana da geçmiş olsun inşallah bebisin olur bnde çektirdim hsg kalınıyor ama zor ama aşılama iyi izlandiriyor çabuk hamile kalasın diye asilama istedi bn ikisenelik evligim olmadı ilk asilamada kimyasal oldu gebelik Bende gelicek ay olucam ikinci asilamayi covid bittimi
Amin canım inşallah nerde tedavi oluyon cnmallahım tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende şubatta başlıcam tedaviye inşallah
antalya vitale Murat DorukAmin canım inşallah nerde tedavi oluyon cnm
burda da devlet hastanesine gitmek istiyorum ben eşim hiç istemiyor anlamsız şekildeİstanbul da olsaydın burda hastane var devlet çok iyi ilgileniyor
Benimkide aynı ama burası çok büyük hastane asilama tüp bebek devlet karşılıyorburda da devlet hastanesine gitmek istiyorum ben eşim hiç istemiyor anlamsız şekilde
Tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin insallah isteyen herkeseYinede iyi oranında güzel
Benimkide aynı ama burası çok büyük hastane asilama tüp bebek devlet karşılıyor
Amin amin inşallahTez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin insallah isteyen herkese
Ben de hsg çekildim Kasım'da ama olmadı bence aşılama denemelisinmerhaba geçmiş olsun benimde hiç bilgim yok akşamdan beri burdaki konuları okuyorum bende dün hsg çekildim
hiçbir sorun yok dedi doktorum önümüzdeki ay gel aşılama yapalım dedi açıkçası ben beklemediğimden salak gibi kaldım birşeyde soramadım hsg den sonra genelde doğal yolla kalınıyrmuş hamile kafam karıştı
Bn de İstanbul esenyurtta oturuyorm devlette aşılama yaptrcaktm ama yapmiyolarmis nerde yaptirabilirm acaba bana da yardımcı olabilir misnzantalya vitale Murat Doruk
Bende iStanbul da oturuyorum. Eğer bir bilgi alırsanız paylaşabilir misinizBn de İstanbul esenyurtta oturuyorm devlette aşılama yaptrcaktm ama yapmiyolarmis nerde yaptirabilirm acaba bana da yardımcı olabilir misnz
İstanbul Zeytinburnu da Süleymaniye semiya sakir hastanesi var çok büyük hastane oraya git şener bey var hersey oraya ayet pişman olmazsinBn de İstanbul esenyurtta oturuyorm devlette aşılama yaptrcaktm ama yapmiyolarmis nerde yaptirabilirm acaba bana da yardımcı olabilir misnz
Sizden ne gibi testler istediler acabaaKızlar devlet hastanelerinin infertelite bölümü oluyor aşılama yapıyorlar. Ben de ayın 19 unda aşılama yaptırdım Ümraniye devlette. Bugün 6. Günüm. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Küçük çekmecede kanuni Sultan Süleyman hastanesi çok iyi diyolar ama henüz bñde gitmedm zeytin burnunda suleymaniye semiye saki hastanesi de çok iyi diyolar küçük çekmecede gitmeyi düşünüyorumBende iStanbul da oturuyorum. Eğer bir bilgi alırsanız paylaşabilir misiniz
Reglin 3. Günü gidiyorsun doktor seni yönlendiriyor. Tedaviye başlamadan rahim filmi ve bazı kan tahlilleri yapıp hormonlarına bakıyorlar. Bunlar takribi bi ayı buluyor zaten. Tekrar reglin 3. Günü gidiyorsun aşılamaya başlıyorlar bazı evraklar istiyorlar onları da tamamlıyorsunSizden ne gibi testler istediler acabaa