ben deaynen bekeyenlerdenim 29kasımda yaptırdım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yapsam mı acaba
bu arda benimde ilk aşıamam kasıklarımda hep ağrı var belimede vuran bi ağrı üstelik göğüs ağrımda var özellikle sol göğsümde şişlik ve ağrı
bu arda benimde ilk aşıamam kasıklarımda hep ağrı var belimede vuran bi ağrı üstelik göğüs ağrımda var özellikle sol göğsümde şişlik ve ağrı
belirtiler aynı bendede vardı lütfen sakin ol kesin tutmuştur seninki. idrar sıklığı da olur gayet sakin ol başka şeyler düşün tutdumu yoksa tutmadımı diye asla düşünme stres en büyük etkenmiş.
arkadaşlar aşılama olduktan sonra eğerki döllenme meydana geldiyse 7. gün sonunda rahime tutunur ve gebelik hormonu olan bhcg 7. günden sonra salgılanmaya başlar ki gebelikle igili belirtiler sonrasında çıkmaya başlar o zamana kadar ki bütün şikayetleriniz kullandığınız hormon ilaçlarının ve aşılamanın meydan getirdiği etkilerdir. hele kullanmış olduğunuz çatlatma iğnesi bhcg içerikli olduğundan göğüslerinizin şişmesi sızlaması çooookkkk normaldir.
hiç bişeyi kafanıza takmamaya çalışın rahat olun allaha dayanın ve bol bol dua edin... allah bu bekleme sürecinde hepinizin yardımcısı olsun.....
Merhaba kizlar,
Ben burda yeniyim. Hangi kiliniklere gidiyorsunuz? Ben su an Fertijin klinigine gitmeyi dusunuyorum. Fertijin hakkinda bir bilginiz varmi acaba?
Aranizda Lenfosit Asisi yaptiranlar varmi?
Hadi hepinize Allah Yardimci olsun!!!
Tweet x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?