Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlatma ignesinde yuruyemez olmustum nerdeyse, asilamadan sonra Ilk iki gun kalkamadim bu gun altinci gunum hala adet sancilari gibi sancilarim var.Bugun bulantm da cok oldu sinirlerim hormonlardan dibe vurdu.Hsg den bu yana acili geciyo.Herseye aglar oldum

Benimde 9. Günüm aynı şikayetler bendede var tıpkı adetliymişim gibi ve bel ağrısı fena

11 ekimde aşılama oldum bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok yahuuuuuuuuu haktan hayırlısı olsun....birde bayanlar testi ne zaman yapıyoruz ben 14 gün sonra diye biliyorum ama ....:26:

14 ekimde asilama oldum ben de..
Cok kasiklarim agriyo egilince batiyo gibi oluyo..
Birde sindirim sistemim bozuldu resmen..
Allah herkesin yardimcisi olsun...
Pozitif dusunmek lazim.. Inanmak basarmanin yarisidir...

11 ekimde aşılama oldum bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok yahuuuuuuuuu haktan hayırlısı olsun....birde bayanlar testi ne zaman yapıyoruz ben 14 gün sonra diye biliyorum ama ....:26:

Evet canim 14 gun sonra adet olmazsan test yaptiriyorsun.. :)
Senin kasiklarin agrimiyo mu ?
Benim adete tam 10 gun var ama adet olacak gibi agrim var simdiden :26: :44:

Catlatma ignesinden sonra agrilarim oldu ama bu sefer oncekiler gibi agrili olmadi..
Asilama oldugu gun bi is yapmadim dinlendim sadece ertesi gun oglene kadar..
Kasik agrilarim ve adet sancisi gibi agrilar bende de var ben hsg cektirmeden asilama oldum :26:
Doktor tutmazsa 2. cide cekicez dedi orda bi problem olacagini sanmam fln dedi ameliyat fln oldunmu diye sordu yok dedim bende.
Hayirlisi olsun..
Gelicekler mi aceba bu ay

12 gün sonra kanda çıkıomuş ama benim tam adetime gelio zaten o yüzden beklicem

14 ekimde asilama oldum ben de..
Cok kasiklarim agriyo egilince batiyo gibi oluyo..
Birde sindirim sistemim bozuldu resmen..
Allah herkesin yardimcisi olsun...
Pozitif dusunmek lazim.. Inanmak basarmanin yarisidir...

Bende 8 ekimde oldum aynı ağrılar bendede var batmalar ve adet sancısı ağrıları ve hala devam ediyo bakalım neye alamet görcez ???

Bende 8 ekimde oldum aynı ağrılar bendede var batmalar ve adet sancısı ağrıları ve hala devam ediyo bakalım neye alamet görcez ???

Aynen egilince felan agriyo ya insAllah tutmustur Allahin izniyle...
Birde bana 15 gun boyunca kullanmam icin progesteron fitil verdi sana da verdi mi ?

Aynen egilince felan agriyo ya insAllah tutmustur Allahin izniyle...
Birde bana 15 gun boyunca kullanmam icin progesteron fitil verdi sana da verdi mi ?

Aynen banada progestan hap verdi kullanıyorum .Zaten çok az kaldı 3-4 güne belli olacak bakalım umarım güzel haberler verebiliriz.Ama kasıklarım hala ağrıdığı için adet ağrısı mı aşılama ağrısımı birtürlü anlayamıyorum.

Bu kadar sıkıntı çektikten sonra galiba adet olucam.Pembe akıntılar başladı.2 gündür ruh gibi oldum.İkinci için hazırmıyım bilmiyorum.Bu yumurtalar kist yaparsa zaten gene en başa dönücem yani 6 ay öncesine.Hiç bişeyim kolay olmadı hayatta buda öyle oldu.Çok büyük bi sınavmış

Arkadaslar meraba heyecandan butun forumlara yaziyorum. Bende 7ekumde asilama yaptim. Ilaci ictim 10 gun. Bugunden itiaren 5 gun sayixam. Belim cok agriyor akintim var bobreklerim bile agriyor. Beklemek zor. Rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin

Allah yardimcisi olsun Tum asilama olanlarin..
2 durumada hazirlikliyiz zaten..
Pozitife zaten dunden raziyiz da negatif olursa da moralinizi bozmayin herseyin hayirlisi insallah..
Benim belim, kasiklarim cok agriyo.. :44:
Birde sabahlari cok agriyo dün gece soldan saga donemedim bi aci saplandi sanki orayi desmisler gibi :26:
Asilamadan 1 gun sonra baslamisti hala devam ediyor ama regl olcak gibi agriyo dizlerime vurdu ta agrisi

kızlar ne yaptınız durumlarınız ne?bende bekliyorum leke geldi inşallah devamı gelmezde yerleşme kanaması olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…