Catlatma ignesinde yuruyemez olmustum nerdeyse, asilamadan sonra Ilk iki gun kalkamadim bu gun altinci gunum hala adet sancilari gibi sancilarim var.Bugun bulantm da cok oldu sinirlerim hormonlardan dibe vurdu.Hsg den bu yana acili geciyo.Herseye aglar oldum
11 ekimde aşılama oldum bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok yahuuuuuuuuu haktan hayırlısı olsun....birde bayanlar testi ne zaman yapıyoruz ben 14 gün sonra diye biliyorum ama ....:26:
Catlatma ignesinde yuruyemez olmustum nerdeyse, asilamadan sonra Ilk iki gun kalkamadim bu gun altinci gunum hala adet sancilari gibi sancilarim var.Bugun bulantm da cok oldu sinirlerim hormonlardan dibe vurdu.Hsg den bu yana acili geciyo.Herseye aglar oldum
11 ekimde aşılama oldum bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok yahuuuuuuuuu haktan hayırlısı olsun....birde bayanlar testi ne zaman yapıyoruz ben 14 gün sonra diye biliyorum ama ....:26:
14 ekimde asilama oldum ben de..
Cok kasiklarim agriyo egilince batiyo gibi oluyo..
Birde sindirim sistemim bozuldu resmen..
Allah herkesin yardimcisi olsun...
Pozitif dusunmek lazim.. Inanmak basarmanin yarisidir...
Bende 8 ekimde oldum aynı ağrılar bendede var batmalar ve adet sancısı ağrıları ve hala devam ediyo bakalım neye alamet görcez ???
12 gün sonra kanda çıkıomuş ama benim tam adetime gelio zaten o yüzden beklicem
Aynen egilince felan agriyo ya insAllah tutmustur Allahin izniyle...
Birde bana 15 gun boyunca kullanmam icin progesteron fitil verdi sana da verdi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?