Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar kanamam olsu benim. Yerlesme kanamsi ne demek

Canim bazen dollenen yumurta rahime yerlestiginde bi kac damla kanama olur genelde yerlesmeye bagli olarak...
Bazi kisilerde olmaz ama...
Ama kanaman nasil oldu ? Adet kanamasindan farkli olup olmadigini anlarsin zaten..

Benim asilamadan sonra 8. gunum bugun tam 6 gun sonra belli olacak
Senin kacinci gunun canim ?
Hep dua ediyorum Allahim sabir versin zor bi surec

Benim leke givi tam kan gibi degil.ama korkuyorum iste. Keslirae eger sanah ilk isim test yaptirmak ne diyosunu bu arada hakkinizi helal edin . Allah razi olsun

Meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım,bende heyecandan bütün sayfaları okuyup bişeyler yazıyorum,bende iki hafta önce 2.aşılamamı oldum.bugün aşılamamın 15.gúnü.adetim de üç gün geçti.ama iki gün önce kan tahlili yaptirdim b hcg2.07 çıktı.bi kaç gün sonra tekrar yaptırcm.üç gündür de idrar testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor.kafam çok karışík.lütfen bi yorum yapın

Arkadaslar kanamam olsu benim. Yerlesme kanamsi ne demek

Yerleşme kanaması çok olmuyo ve pembemsi bi kanama oluyo bildiğim ama dr mutlaka sölemelisin bence. Çünkü benim aşılamadan önce yumurtalık takibinde adetim bittikten 10 gün sonra tekrar oldum kist oluşmuştu dikkate almak lazım

Yumurta buyutme ilacla oldu.butun bunlarin hepsi adetin3 gunu basladim 26 eylul oldum. 4 gunden itibiren yumurta ixin ilac .Sonra igne sonra asilama .3 gun yatis. Sonra progestron 10 gun. Sonra 5 gun bekle. 2. Gece iste.kanama olursa tutmadi olmaSa tuttu dedi. Leke gibi hani idrar lekesi gibi.ama karnimda kasiklarimda sanci var.o yuxden kafam karisti eger bu gec devami gelmezse test yapicam yarin sabh. Yoksa onume bakiyim

2. aşılamadan sonra tüp düşünmeye başladım.bu stresle yaşayamicam galiba.Ağrı sızı bi yana yaşadığım psikoloji çok ağır geldi.Bi sorun yoksa neden olmuyo.Eşimin ailesi o kadar çok üstümde stres yapıyoki aradıklarında konuşasım gelmiyor.Tüpte şans daha yüksektir eminim

Kafana çok takma diyolar da ağır bi stres.Son durum ne?

canım ya zaten çevremizdeki insanlar bizi mahvediyor rabbim hepsini nasıl bilirse öyle yapsın boşver rabbim büyük canım bizimde yüzümüz gülecek inşallah birgün

canım ben adet oldum bu sabah malesef aşılamam negatif teste bile gerek kalmadı normalde bugün 12.günümdü canım inşallah seninki tutmuştur

Bu ay olmazsa bir dahaki sefere olur inşAllah kızlar üzülmeyin her şer bilinende bir hayır varmış
Bir gün bizler de anne olucaz Allah'ın İzniyle..
Benim de regl sancısı gibi ağrılarım var karnımın içi yırtılıyoms gibi sanırım regl olcam ben de hayırlısı olsn napalım

inşallah seninki tutmuştur canım haklısın bunda da vardır bir hayır rabbim büyük

inşallah seninki tutmuştur canım haklısın bunda da vardır bir hayır rabbim büyük

Nasip kismet canim asilamadan once cok umudum vardi olur diye ama simdi bu agrilar korkutuyo hic bisey hissetmiyorum olmaz diye geciyor aklimdan hep
Hayirlisi olsun bu gunler de gececek elbet

bende dün yani 26 ekimde 2. aşılamayı oldum hakkımızda hayırlısı inş:)

Bende adet oldum malesef olmadı((
Normalde hiç geçmeyen adetim 4 gün geçti şaka gibi artık hiç ama hiç umutlanmıcam bu son olsun. Artık her şeyi akışına bırakıyorum haftaya 2. Aşılama bakalım ne olacak???

Yarın aşılama günüm. 2 çi aşılama . Ben ve eşim kimseye söylemedik çünkü kendi stresimiz bize yetiyor ekstradan kişileri tolere edemeyeceğiz. Ilkinde eşimin ailesi biliyordu sonrasında negatif çıkınca zaten bize de olmayacakmış gibi gelmişti doğru bilimişiz gibi düşüncesizce konuşmuşlardı. Eminimki kötülüğüne söylememiş olabilirler ama çok hassas bir konu bu. Insan 3cü sahışların yorum yapmasını istemiyor.

Canim adet gunun degisebilir asilamada eger catlatma ignesi fln kullandiysan ovulasyon gununu degistirir igne o yuzden oyleidr..
Uzulme birdahaki sefere olur insAllah hersey gonlunce olsun asilamadan sonra kacinci gununde adet oldun ?

Canim kimseye bahsetme bu konuyu esinle senin aranda kalsin ben kimseye soylemedim.
Simdi sonucu bekliyorum.. Hemde asilamadan sonra pozitif dusunmelisin moralini bozma hersey guzel olacak..
Inanmalisin herseyden once..
Stres cok etkiler unutma bunu bugun olmazsa yarin ama olacak mutlaka olmamasi icin bir sebep yok artik

Canım çok teşekkür ederim ancak olumlu düşünemiyorum artık çünkü spermiyograma göre ıvf yaptırmamız daha uygun olurmuş. Boşu boşuna hormon tedavisi + zaman kaybı+ psikolojik yıkım keşke aşılamaya başlamadan önce bizim yumoşlara bakarken erkeklerinde spermiyogramına her seferinde tekrar baksalar (( çok üzgünüm çok ....

Ben de zaman kaybı diye düşünürdüm ama ince düşündüğün zaman öyle değil canım..
Her şer bildiğinde bir hayır vardır sen göremezsin Allahtan istiyorsun verecek birgün O kullarına ananın merhametinden daha fazla merhamet edendir.
Şimdi olmuyorsa ilerde olur belki 1 ay belki 2 au hiç belli olmaz :)
Hayırlısı olsun neden kendini harab ediyorsun bırak oluruna gez eğlen psikolojini düzelt.
Herşeyde bi hayır vardır Allah yar ve yardımcın olsun İnan sadece olacağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…