Canim adet gunun degisebilir asilamada eger catlatma ignesi fln kullandiysan ovulasyon gununu degistirir igne o yuzden oyleidr..
Uzulme birdahaki sefere olur insAllah hersey gonlunce olsun asilamadan sonra kacinci gununde adet oldun ?
İnan üzülmedim zaten sinir oldum çünkü aşılama öncesi de 4 kez yumurta takibinde çatlatma iğnesi olmuştum ama hiç günü şaşmamıştı, bu sefer 4 gün geçti aşılamadan sonra 17. Günde adet oldum. Bu cumartesi de 2. Aşılama yapılacak bakalım hayırlısı artık eğer buda tutmazsa doktorum 3-4 ay beklicez dinlendirecem seni dedi. Kendi haline kal stresten ve sıkıntıdan uzaklaş çünkü görünürde hiç bir problem olmadığı gibi herşey çokta güzel ama gel gör ki 2 yıldır olmuyo canım...
Canim demek ki yumurtalarin asilama anindahazir degildi daha sonra catlamis olmasi lazim cunki catladiktan 14 gun sonra adet oluyorsun..
Herseyde vardir bir hayir uzulme nasip kismet hersey..
Dinlen biraz tatil yap gez dolas kafan dagilsin bende de pco var ama 2 yildir olmuyor.
Senin stresten uzak durman lazim olacak insAllah bir gun anne olacaksin sende uzulme.
Benim bugun asilamadan sonraki 16. gunum doktor 15 gun sonra olmazsa hamile oldugu icin demisti test yapiyorum 2 gundur cok silik cikiyo acaba ilacin etkisindenmidir ki ?
Ha oldum ha olcam diye bakiyorum yok bisey korkuyorumda olucam diye ne tuhaf biseymis ne zormus bu isler valla ya
Canim demek ki yumurtalarin asilama anindahazir degildi daha sonra catlamis olmasi lazim cunki catladiktan 14 gun sonra adet oluyorsun..
Herseyde vardir bir hayir uzulme nasip kismet hersey..
Dinlen biraz tatil yap gez dolas kafan dagilsin bende de pco var ama 2 yildir olmuyor.
Senin stresten uzak durman lazim olacak insAllah bir gun anne olacaksin sende uzulme.
Benim bugun asilamadan sonraki 16. gunum doktor 15 gun sonra olmazsa hamile oldugu icin demisti test yapiyorum 2 gundur cok silik cikiyo acaba ilacin etkisindenmidir ki ?
Ha oldum ha olcam diye bakiyorum yok bisey korkuyorumda olucam diye ne tuhaf biseymis ne zormus bu isler valla ya
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim , rahatım ama buaralar takmıyorum. Buarada silik bile çıksa bu hamile olduğunun göstergesi ben şimdiden tebrik ediyorum :)) bence kan testinide yaptırmalısın.
canım çok silik çıkıyorsa gebesin sen
fotosunu koysana testin
ilacın etkisi kalmaz şimdiye kadar bence hamilesinn
Aşılamadan önce kist tedavisi aşılama sonrasında da oluşan çatlamayan 3 cm büyüklüğünde kistim oldu. Bu kistlerle uğraştığım kadar hiç bişey beni bu kadar yormadı.Düşündükçe tersine gidiyo sanki.Kist için doğum kontrol haplarının sonraki aya engelleyici bir etkisi oluyomudur?yardımcı olun lütfen.Ara ara kullandım kistler için
Benimde 9. Günüm aynı şikayetler bendede var tıpkı adetliymişim gibi ve bel ağrısı fena
inşallah sadeec dua edebiliyorum elimden bişey gelmiyoCanim sogan suyunu hiç denedin mi rahmi temizleyici ozelligide var ayrica yumurtalik kistlerine de cok faydali..
Dogum kontrol haplarinin etkili oldugunu hiç sanmiyorum..
Sogan suyunu dene zarar gelmez denemekten..
Hem uzulme kist varken bile hamile kalabilirsin.. Allah istediyse sen bilemezsin onu..
Hayirlisiyla sende anne olursun insAllah..
Catlatma ignesinde yuruyemez olmustum nerdeyse, asilamadan sonra Ilk iki gun kalkamadim bu gun altinci gunum hala adet sancilari gibi sancilarim var.Bugun bulantm da cok oldu sinirlerim hormonlardan dibe vurdu.Hsg den bu yana acili geciyo.Herseye aglar oldum
inşallah sadeec dua edebiliyorum elimden bişey gelmiyo
11 ekimde aşılama oldum bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok yahuuuuuuuuu haktan hayırlısı olsun....birde bayanlar testi ne zaman yapıyoruz ben 14 gün sonra diye biliyorum ama ....:26:
Merhabamerhaba
Asilama ignesinden mi bahsediyorsungonal ıgnesı kullanıp hamıle kalan varmı
Ben bu ay basladim 5 gündür igne yapiyorum yarin kont.gidecem bakalim doktor ne diyecekevet canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?