Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben asilama yaptiramadim yumurtalarim buyumemis bi ilac verdi duphoston diye bakalim hayirlisi

merhaba,
ben de bugün aşılama yaptırdım 22.02 de belli olacak.
benim gibi başka bekleyen var mı ?

arkaaşlar ben de aranıza yeni katıldım martta aşılama yaptıracam inş sizinkiler hayırlısıyla tutar . ilk ilaç adetten kaç gün önce veriliyor toplam kaç gün sürüyor kızlar bide sperm ne zmn naklediliyor bilgilendirirseniz sevinirim. bn de buradan yazacagım gelişmeleri

adetten sonra aşılama gününe kadar bana ilaç vermemişti yani bu yumurta rezervine göre değişiyor. eğer yumurtlaman iyiyse verilmiyor. sadece çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma gününden 36-40 saat arası aşılama yapılıyor. spermler aşılama günü alınıyor. alındıktan 2 saat sonra sana uygulanıyor. aşılamadan 12 gün sonrada kanda belli oluyor. umarım seninki de tutar. bende bu ay günümü bekliyorum. 1 hafta kaldı .

Sağol cnm ins seninki de tutar az kalmış mutlu haberi alırsın ins

Atkadaslar sonuçlarınız bugun belli olacaktı lütfen beni de bilgilendirin merak ediyorum

Bendw salı günü test yaptıracam nasip olursa. .

Yok 4-5 gün daha bekleyeceğim. Çünkü gecikebiliyor benim adet. Sen ne yaptın?
Bendw 26 ila 31 arasında oluyorum salı günü asilamanin 16. Günü salı Jan verecem yoksa jeli bırakacam jel dw geçiktiRe biliyo muş. .

Bendw 26 ila 31 arasında oluyorum salı günü asilamanin 16. Günü salı Jan verecem yoksa jeli bırakacam jel dw geçiktiRe biliyo muş. .
bana doktor 12 gün sonra kan testi yaptır dedi 16 gün olmuş senin ki neden bekliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…