Benimkide 20/02/ de belli olcak ilk aşılamammerhaba,
ben de bugün aşılama yaptırdım 22.02 de belli olacak.
benim gibi başka bekleyen var mı ?
Benimkide 20/02/ de belli olcak ilk aşılamam
inşallah canım keşke hemen belli oluversee ne varbenim de ilk aşılamam çok merakla bekliyoruminşallah tutar da hayırlı haberler alırız.
inşallah canım keşke hemen belli oluversee ne var
Progestérone kullaniyorum fitil olarak bide asidfolikaşılamadan sonra doktor herhangi birşey önerdi mi?
benim de 20/02'de belli olacak.Benimkide 20/02/ de belli olcak ilk aşılamam
Hadi bakalıim hayırlısıbenim de 20/02'de belli olacak.
arkaaşlar ben de aranıza yeni katıldım martta aşılama yaptıracam inş sizinkiler hayırlısıyla tutar . ilk ilaç adetten kaç gün önce veriliyor toplam kaç gün sürüyor kızlar bide sperm ne zmn naklediliyor bilgilendirirseniz sevinirim. bn de buradan yazacagım gelişmeleri
Sağol cnm ins seninki de tutar az kalmış mutlu haberi alırsın insadetten sonra aşılama gününe kadar bana ilaç vermemişti yani bu yumurta rezervine göre değişiyor. eğer yumurtlaman iyiyse verilmiyor. sadece çatlatma iğnesi veriyor. çatlatma gününden 36-40 saat arası aşılama yapılıyor. spermler aşılama günü alınıyor. alındıktan 2 saat sonra sana uygulanıyor. aşılamadan 12 gün sonrada kanda belli oluyor. umarım seninki de tutar. bende bu ay günümü bekliyorum. 1 hafta kaldı .
Canım ne yaptın test yapıyo musun bugün. .benim de 20/02'de belli olacak.
Yok 4-5 gün daha bekleyeceğim. Çünkü gecikebiliyor benim adet. Sen ne yaptın?Canım ne yaptın test yapıyo musun bugün. .
Bendw 26 ila 31 arasında oluyorum salı günü asilamanin 16. Günü salı Jan verecem yoksa jeli bırakacam jel dw geçiktiRe biliyo muş. .Yok 4-5 gün daha bekleyeceğim. Çünkü gecikebiliyor benim adet. Sen ne yaptın?
bana doktor 12 gün sonra kan testi yaptır dedi 16 gün olmuş senin ki neden bekliyorsun ?Bendw 26 ila 31 arasında oluyorum salı günü asilamanin 16. Günü salı Jan verecem yoksa jeli bırakacam jel dw geçiktiRe biliyo muş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?