Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana doktor 12 gün sonra kan testi yaptır dedi 16 gün olmuş senin ki neden bekliyorsun ?
Canım salı günü 16. Gün oluyor ..bugün 12. Gün ..2 hafta sonra yaptır demişlerdi bana o yüzden salı yi bekliyorum. .sşimdi bugün yaptirip çıkmazsa aklında acaba erken mi yaptım diye sorular olacak o yüzden salı yapacam ..

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kafamda şüphelerin kalmasındansa beklerim yaparım daha iyi. Doktor da bana bir hafta sonra yap dedi.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kafamda şüphelerin kalmasındansa beklerim yaparım daha iyi. Doktor da bana bir hafta sonra yap dedi.
Evet çook mantıklı bir düşünce ..senin kaçıncı gün olacak test yapacağın gün. .

Merhaba kızlar ben geçen hafta Cuma günü ilk asilamami oldum tek yumurtam olustu esiminde sperm sonucu 50 milyon ve hepsi hareketli çıktı dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama ikincisi diğerinden çok daha açık renkti sizde sonuç ne olur

ayy hadı ınsallah hayırlısı olsun hakkınızda

İnşallah canım allahım isteyen dileyen cumlemize nasip etsin okuduğum herkeze dua ediyorum ben 9 yıldır bekliyorum inşallah yanıltmaz beni sonuç bazıları catlatma ignesinden dolayida bhcg yükselişi o yuzden çıkarmış o şekilde siz hiç duydunuz mu

Canım çatlatma iğnesi nin o etkisi var..12 günde etkisi geçiyor iğnenin diye biliyorum.

İnşallah ama aklımdan hiç cikmiyo ama tuttu bence öyle hissediyorum inşallah hepimizinki tutmuştur
Inşallah canım inşallah tutmuştur. ..zor ama zamanını beklemek en güzeli hakkımızda hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…