Canım salı günü 16. Gün oluyor ..bugün 12. Gün ..2 hafta sonra yaptır demişlerdi bana o yüzden salı yi bekliyorum. .sşimdi bugün yaptirip çıkmazsa aklında acaba erken mi yaptım diye sorular olacak o yüzden salı yapacam ..bana doktor 12 gün sonra kan testi yaptır dedi 16 gün olmuş senin ki neden bekliyorsun ?
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kafamda şüphelerin kalmasındansa beklerim yaparım daha iyi. Doktor da bana bir hafta sonra yap dedi.Canım salı günü 16. Gün oluyor ..bugün 12. Gün ..2 hafta sonra yaptır demişlerdi bana o yüzden salı yi bekliyorum. .sşimdi bugün yaptirip çıkmazsa aklında acaba erken mi yaptım diye sorular olacak o yüzden salı yapacam ..
Evet çook mantıklı bir düşünce ..senin kaçıncı gün olacak test yapacağın gün. .Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kafamda şüphelerin kalmasındansa beklerim yaparım daha iyi. Doktor da bana bir hafta sonra yap dedi.
Bugün 14, çarşamba ya da perşembe yapayım diyorum, 18.-19. gün olacak.Evet çook mantıklı bir düşünce ..senin kaçıncı gün olacak test yapacağın gün. .
Hım anladım canım hadi bakalım güzel haberler Vermek dileği ile. .Bugün 14, çarşamba ya da perşembe yapayım diyorum, 18.-19. gün olacak.
mrb. Benimki 1100 tl tuttu. Hstanye göre değişiyor.mrb kızlar aşılama ne kadar ucret oduyorsunuz bılgılendırırmısnız..
hmm anladm canm tesekkur ederım... özel hastane deglmı nerde yaptırdınız acabamrb. Benimki 1100 tl tuttu. Hstanye göre değişiyor.
Canım benim 850 hastane. .350 de iğnelere tuttu .mrb kızlar aşılama ne kadar ucret oduyorsunuz bılgılendırırmısnız..
ayy hadı ınsallah hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba kızlar ben geçen hafta Cuma günü ilk asilamami oldum tek yumurtam olustu esiminde sperm sonucu 50 milyon ve hepsi hareketli çıktı dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama ikincisi diğerinden çok daha açık renkti sizde sonuç ne olur
teseekkur ederım canm sanırım ortalama 1000 tl tutucak sanrm ..Canım benim 850 hastane. .350 de iğnelere tuttu .
Acıbadem canım. Acıbadem sigortam olduğu için 1100'dü. Normalde 1500.hmm anladm canm tesekkur ederım... özel hastane deglmı nerde yaptırdınız acaba
Canım çatlatma iğnesi nin o etkisi var..12 günde etkisi geçiyor iğnenin diye biliyorum.İnşallah canım allahım isteyen dileyen cumlemize nasip etsin okuduğum herkeze dua ediyorum ben 9 yıldır bekliyorum inşallah yanıltmaz beni sonuç bazıları catlatma ignesinden dolayida bhcg yükselişi o yuzden çıkarmış o şekilde siz hiç duydunuz mu
tesekkur ederım canmAcıbadem canım. Acıbadem sigortam olduğu için 1100'dü. Normalde 1500.
Yanlış anlama da zamanı gelince kan testi yap ..düşüNME meye çalış. .O zaman ben hiç heveslenmeyim
İnşallah ama aklımdan hiç cikmiyo ama tuttu bence öyle hissediyorum inşallah hepimizinki tutmuşturYanlış anlama da zamanı gelince kan testi yap ..düşüNME meye çalış. .
Inşallah canım inşallah tutmuştur. ..zor ama zamanını beklemek en güzeli hakkımızda hayırlısı .İnşallah ama aklımdan hiç cikmiyo ama tuttu bence öyle hissediyorum inşallah hepimizinki tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?