Aşılama Aşılama Yaptıranlar Çok Acil Yardımmmm.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ezel.nal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
66
0
86
46
Ankara
Arkadaşlar Cumartesi aşılama yaptıracam. Ağrılı diye duydum .Korkuyorum. Anestezi ile yaptırmaya karar verdim. Rahim filminide öyle çektirmiştim. Gerçekten ağrı oluyor mu?

aşılama ağrılı bir işlem değil.jinekolojik muayene pozisyonunda toplam 10 dakikalık birşey.bence anestezi çok gereksiz

hayır canım ağrılı bişey değil ben aşılamayla hamile kaldım normal muayene nasıl oluyorsan oda öyle bugün arkadaşımın bir tanesi aşılama oldu inşallah tutar
ALLAH isteyen herkese nasip etsin yarabbim

bende aşılama yaptırdım hiç hissetmedim bile.hatta 10 defada yaptırsam korkmam.titreye titreye gitmiştim hast.ama hiçte korkulacak bişey değilmiş..

arkadaşlar cumartesi aşılama yaptıracam. Ağrılı diye duydum .korkuyorum. Anestezi ile yaptırmaya karar verdim. Rahim filminide öyle çektirmiştim. Gerçekten ağrı oluyor mu?

ilk önce hakkında hayırlısı olsun arkadaşım allahın izniyle bende aşılamayla hamile kalanlardanım.
Ve kesinlikle ağrılı değil ben hiçbirşey anlamadım hatta bittimi falan dedim yani.
Kesinlikle anastezi çok gereksiz bişey

evet aşılama ağrısız bi işlem bende dün yaptırdım aşılamayı inşallah bizde hamiş kalırız Allah yardımcımız olsun daha 10 gün beklicem nasıl beklicem bilmiyorumsenağlama offffffffff offfffffff

ben 3. aşılamamı yaptırdım ağrısız bi işlem normal vajinal muayene gibi düşün bu arada şunu hatırlatmak istiyorum arkadaşlar bazı dr lar rahim filmi çektirmeden aşılama yapıyorlar yani tüplerin tıkalı olup olmadığının araştırılıp sonra aşılama yapılmalı yoksa aşılama boşa gider eminim bi çoğunuz biliyo ama bilmeyen arkadaşlar lütfen bunu dr hatırlatın.

:oklava:kötükedihüsoSinirimden patlamak istiyorumm.Hayatımda hiç unutamıyacagım aşılama esnasında yaşadığım acıyııı.Hatırlamak bile istemiyorumm..doğum yolunun dar olmasıından dolayııı olanlarr olduyasakkelime

balsurat oyle deme canım ya bende bu ay yaptırcam allah ızın verırse
zaten rahım fılmınden tırstım olucem zannettım o an cok acıdı canım
asılamada mı oyle bırsey?

ben iki kere yasadım hic acı yoktu allahın izniyle ikincide hamile kaldım nasıl yumurta takibi yapılıyosa asılamada aynı islem korkma o an dua et 'Rabbi yessir vela tuasır rabbi temmin hayr' anlamı Allahım zorlastırma kolaylastır hayırla sonuclandır diye biliyorum asılama asamasında surekli bunu soledim onu solerken anlamadım bile insallah hayırlısıyla alırız bebeislerimizi kucagımıza

aşılama canım çok acıdı diyen varsa abartmış onda acıdı diyen jinekolojik muayenelelerde hep ölür ozaman kesinlikle acı falan yok arkadaşım allhtan hayırlısı inş tutar benim ilk aşılamam tutmadı buay ikinciyi yaptıracaktım adetimi bekliyodum olmadım ve ikibuçuk senelik özlemimiz kendiliğinden geldi 1.5 aylık bebeğime hamileyim şuan allah hepimizin yardımcısı olsun tabi hamileyim demeyle iş bitmiyo alaahım devamınıda nasip eder inş arkadaşlar dua dua dua hep dua yer gök dua neolursa olsun iyi yada kötü şükür edelim yinede vardır bi hayır diyerek.

Valla aşılamada çok canım acıdı. Kanül bir türlü giremedi. En az 5 kere denedi. Acayip bir sancı oluyor. Sanırım benden kaynaklanan bir durumdu ama korktuğum başıma geldi.

Valla aşılamada çok canım acıdı. Kanül bir türlü giremedi. En az 5 kere denedi. Acayip bir sancı oluyor. Sanırım benden kaynaklanan bir durumdu ama korktuğum başıma geldi.

canım bencede o senden kaynaklanıyor..cunku bende cuma gunu oldum asılama ve hıcbır acı cekmedım..eve donkukten 2 saat sonra karnım gaz bombası gıbıydı ve karnımın ıcı delık desık gıbıydı 2 gun surdu sımdı cok sukur hıcbır agrım veya sancım yok normale dondum....ınsallah sen ben ve butun bekleyenler bebişlerine kavusurlar............Şeniz

aşılama canım çok acıdı diyen varsa abartmış onda acıdı diyen jinekolojik muayenelelerde hep ölür ozaman kesinlikle acı falan yok arkadaşım allhtan hayırlısı inş tutar benim ilk aşılamam tutmadı buay ikinciyi yaptıracaktım adetimi bekliyodum olmadım ve ikibuçuk senelik özlemimiz kendiliğinden geldi 1.5 aylık bebeğime hamileyim şuan allah hepimizin yardımcısı olsun tabi hamileyim demeyle iş bitmiyo alaahım devamınıda nasip eder inş arkadaşlar dua dua dua hep dua yer gök dua neolursa olsun iyi yada kötü şükür edelim yinede vardır bi hayır diyerek.

]aşılama canım çok acıdı diyen varsa abartmış onda acıdı diyen jinekolojik muayenelelerde hep ölür ozaman
:kızgın::kızgın:O sizinn kendii görüşünüzzz.Yaşayan bilirrrr abarttığım falanda yokk ...
:kızgın:

herkezin acı sınırı farklıdır rahim filminde de ilk aşılamamdada anestezi kullanmadım....rahim filmi ağrılıydı ama dayanılmıyacak derecede değildi......aşılamada isa hissetmedim bile desem olucak normal muayne pozisyonunda yapılan bir işlem 10 dak sürmüyor bile ....benimde bu ay ikinci aşılamam olucak 2 gündür iğnelerimi vurunuyorum ...rabbim dileyen herkeze hayırlısından nasip eder inşallah...

Back
X