Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar cumartesi aşılama yaptıracam. Ağrılı diye duydum .korkuyorum. Anestezi ile yaptırmaya karar verdim. Rahim filminide öyle çektirmiştim. Gerçekten ağrı oluyor mu?
Valla aşılamada çok canım acıdı. Kanül bir türlü giremedi. En az 5 kere denedi. Acayip bir sancı oluyor. Sanırım benden kaynaklanan bir durumdu ama korktuğum başıma geldi.
aşılama canım çok acıdı diyen varsa abartmış onda acıdı diyen jinekolojik muayenelelerde hep ölür ozaman kesinlikle acı falan yok arkadaşım allhtan hayırlısı inş tutar benim ilk aşılamam tutmadı buay ikinciyi yaptıracaktım adetimi bekliyodum olmadım ve ikibuçuk senelik özlemimiz kendiliğinden geldi 1.5 aylık bebeğime hamileyim şuan allah hepimizin yardımcısı olsun tabi hamileyim demeyle iş bitmiyo alaahım devamınıda nasip eder inş arkadaşlar dua dua dua hep dua yer gök dua neolursa olsun iyi yada kötü şükür edelim yinede vardır bi hayır diyerek.