Yok vermedim ki hiç bilmiyorum o yüzden ben sadece alt kısımla alakalı normal muayene oldum bir kez reglimin 3.günü birde normal regl öncesi ama hiç ağrılı olmadı sadece son gittiğimde reglin 3.günüydü doktor spekulum takarken regl kanamam oldu o anda utandım kendimi kasınca spekulum hop kaldı adamın elindeYani smear testi verdiysen ya da kültür onlar gibi bi ağrı
Yok vermedim ki hiç bilmiyorum o yüzden ben sadece alt kısımla alakalı normal muayene oldum bir kez reglimin 3.günü birde normal regl öncesi ama hiç ağrılı olmadı sadece son gittiğimde reglin 3.günüydü doktor spekulum takarken regl kanamam oldu o anda utandım kendimi kasınca spekulum hop kaldı adamın elinde
Ağrı hiç olmadı bende ama muayenede de ağrı olmuyor bende. vajinismus özel bir durum , hani onda ilişkide dahi ağrı oluyor. Bende ilişkide , muayenede yada aşılamada hiçbirinde en ufak bir ağrı olmuyor.Okuyorum buradan da çok insan ağrı çektiğini çok zorlandığını söylüyor
Tamam işte normal muayene olmaktan hiçbir farkı Yok. Spekulum takılıyor sonra çok ince bir boru ile sperm enjekte ediliyor serviksten içeri. Boru zaten çok ince hissetmiyorsun bile. Spekulum ile sorunun yoksa gerisini hiç düşünme bile. İnan korkulacak hiçbirşey yok. İnşallah vesile olur bebeğinin gelmesine sağlıkla hayırlaYok vermedim ki hiç bilmiyorum o yüzden ben sadece alt kısımla alakalı normal muayene oldum bir kez reglimin 3.günü birde normal regl öncesi ama hiç ağrılı olmadı sadece son gittiğimde reglin 3.günüydü doktor spekulum takarken regl kanamam oldu o anda utandım kendimi kasınca spekulum hop kaldı adamın elinde
Ben de muayenede çok kasarım kendimiAğrı sancı olmuyor mu kimisi çok ağrım oldu çığlık çığlığa kaldım diyor
çığlık çığlığa kalmak nedir ya, bekar kızları çok kanıyo yürüyemiyosun hastanelik oluyosun gibi saçma sapan şeylerle korkutmak gibi bişey buAğrı sancı olmuyor mu kimisi çok ağrım oldu çığlık çığlığa kaldım diyor
Her okuduğunuzu dikkate almayın. Hayattan soğutan mesajlar görüyoruz. Yok öyle çığlık çığlığa kalmak falan.Okuyorum buradan da çok insan ağrı çektiğini çok zorlandığını söylüyor
Sen yaptırdın mı canım nasıl bir süreçreflekslerin sağlammış. Yani zaten aşılamadan önce bisürü test istiyolar gire çıka alışıyosun. Rahim filmi smear kültür ultrason kan hepsine bakılıyor asılamadan önce
Sen aşılama ile mi hamile kaldın canımAğrı hiç olmadı bende ama muayenede de ağrı olmuyor bende. vajinismus özel bir durum , hani onda ilişkide dahi ağrı oluyor. Bende ilişkide , muayenede yada aşılamada hiçbirinde en ufak bir ağrı olmuyor.
Burda yazılana da çok takılma derim ilk gece duvara kan fışkıracağını düşünen arkadaşlar bile gördü bu gözler kk da
İnşallah canım amin işte benim sıkıntım da spekulum laTamam işte normal muayene olmaktan hiçbir farkı Yok. Spekulum takılıyor sonra çok ince bir boru ile sperm enjekte ediliyor serviksten içeri. Boru zaten çok ince hissetmiyorsun bile. Spekulum ile sorunun yoksa gerisini hiç düşünme bile. İnan korkulacak hiçbirşey yok. İnşallah vesile olur bebeğinin gelmesine sağlıkla hayırla
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah tutar aşılaman bu süreç nasıl yani reglin 2. Günü gidiyoruz sonrası sakıncası yoksa detaylı anlatabilirmisin ?Ben de muayenede çok kasarım kendimi
Dün ilk aşılamamı oldum
Balık burcuyum cok da hassasım
1 dakika falan sürdü
Ağrı acı olmuyor ama ben yine de biran once bitsin diye düşünüp kasıyorum
Korkacak hiçbirsey yok cnm
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar aşılaman evladını sağlıklıca alırsın kucağına bu süreç nasıl oluyor yani reglin 2.günü gidiyoruz doktora sonrası işlemleri tahlil vs detaylı anlatırmısın sakıncası yoksaBende bugun aşılama oldum hiç ağrısı Yok
Amin canımKizlar bizimde eşimin sperm testi iyi çıkmadı yine bakalım ne olacak. Jinekologum artık aşılama olmanız gerekiyor dedi. Klomeni vermedi bu ay. Ama çok korkuyorum. Nasıl olacak napicam hiç bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
yok canım aşılama tutmadıSen aşılama ile mi hamile kaldın canım
Amin canım Allah razı olsun. Adetimin ikinci günüHakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar aşılaman evladını sağlıklıca alırsın kucağına bu süreç nasıl oluyor yani reglin 2.günü gidiyoruz doktora sonrası işlemleri tahlil vs detaylı anlatırmısın sakıncası yoksa
Nasıl oldu peki çünkü hamilesin anladığım kadarıylayok canım aşılama tutmadı
Bu ilaçlı rahim filmi smear testi vs yapılmadı mı hem iğneyi doktor vurmuyor mu nasıl kendin vurdunAmin canım Allah razı olsun. Adetimin ikinci günü
Gittim muayene yaptı genel ve klomen başladım adetimin 5.günü. Sonra doktora tekrar gittim yumurtalar fazla gelişmediği icin göbekten iğne kullandım 3-4 gün. Sonra tekrar gittim ve gece çatlama iğneni vur dedi. 36 saat Sonra gittim ve aşılamamı oldum canım hiç ağrı olmuyor. Aşılamadan Sonra 30 dk uzandım dinlendim orda.
Simdi de hiç ağırım falan Yok henüz
Ben rahim filmini çok önceden çekmiştim tekrar gerek duymadı doktorumBu ilaçlı rahim filmi smear testi vs yapılmadı mı hem iğneyi doktor vurmuyor mu nasıl kendin vurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?