teşekkür ederimHayırlısı olsun canım hakkında inşallah tutar aşılaman bu süreç nasıl yani reglin 2. Günü gidiyoruz sonrası sakıncası yoksa detaylı anlatabilirmisin ?
Peki ilaçlı rahim filmi çekilmedi mi tüplerin açıklığını kontrol etmek içinteşekkür ederim
regl ikinci günü gidiliyor
ultrason ile muayene ediliyor
regl ikinci günü akşamı başlamak üzere toplam 7 gece puregon iğne yazdılar, göbekten vuruldum.
her aksam saat 20,00 da vuruldum
iğnelerin bittiği bir gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum gece tam saat 24.00 da
sol koldan vuruldum
bir gün sornrasında boş geçildi ilaç vs kullanmadım ve sonraki gün de aşılamam oldu
eşimden sperm örneği aldılar ve 2 saat sonrasında bana enjekte ettiler
ağrı sancı hıcbırsey olmadı.
daha evvel çekilmiştim baska hastanede onu goturdum kabul ettilerPeki ilaçlı rahim filmi çekilmedi mi tüplerin açıklığını kontrol etmek için
Hımm anladım hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorumdaha evvel çekilmiştim baska hastanede onu goturdum kabul ettiler
sadece aşılama oncesı kan tahlıllerım yapıldı
amin inşallah bakalımHımm anladım hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Canım merhaba, ben bugün ilk defa aşılama yaptırdım allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder bize. Ben muayene olurken doktorum kendini kasıyorsun, aşılama çok basit bir işlem ama işlem esnasında böyle kasarsan sperm içeri ulaşmaz ve yaptığımızın da bir anlamı kalmaz, sana anestezili işlem yapalım 5dk uyutalım öyle yapalım dedi. Ben de kabul ettim. Uyuduğum için ne işlem yapıldı bilmiyorum ama adetimin 3. Günü doktora gitmiştim filmlerime ve tahlillerime baktı ve muayene etti. 5 gün klomen kullandım, yumurta boyutu 22 ye geldiğinde de gece çatlatma iğnesi oldum, iğneden 36 saat sonra da işlem gerçekleşti. İnşallah güzel sonuçlar alırım, alırızHakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar aşılaman evladını sağlıklıca alırsın kucağına bu süreç nasıl oluyor yani reglin 2.günü gidiyoruz doktora sonrası işlemleri tahlil vs detaylı anlatırmısın sakıncası yoksa
Evet canım hamileyim çok şükür , tüp bebek ile hamile kaldım aşılama ile olmadıNasıl oldu peki çünkü hamilesin anladığım kadarıyla
Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım[/QUOben aneztezili yaptrdim devlet yapar mo bilmiyorum ama ben bi ozel hastanede yaptirdim
vajinal muanede kasiyorum kendimi aneztezili yaptirdim
Çokda karartma içini Rabbim verir inşallah tutar canım merak ederim sonucu banada yaz olurmuamin inşallah bakalım
11 ağt test gunum
çok umudurm yok ancak
herkes ılk asılama tutma oranı düşük diyor
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canımEvet canım hamileyim çok şükür , tüp bebek ile hamile kaldım aşılama ile olmadı
Ayyyy hadi hayırlısı tutar inşallah keske benide uyutsalar çok Korkuyorum buda kasılmama neden olur sanırım öncesinde hangi tahliller yapıldı ilaçlı rahim filmi falan çekildimi canımCanım merhaba, ben bugün ilk defa aşılama yaptırdım allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder bize. Ben muayene olurken doktorum kendini kasıyorsun, aşılama çok basit bir işlem ama işlem esnasında böyle kasarsan sperm içeri ulaşmaz ve yaptığımızın da bir anlamı kalmaz, sana anestezili işlem yapalım 5dk uyutalım öyle yapalım dedi. Ben de kabul ettim. Uyuduğum için ne işlem yapıldı bilmiyorum ama adetimin 3. Günü doktora gitmiştim filmlerime ve tahlillerime baktı ve muayene etti. 5 gün klomen kullandım, yumurta boyutu 22 ye geldiğinde de gece çatlatma iğnesi oldum, iğneden 36 saat sonra da işlem gerçekleşti. İnşallah güzel sonuçlar alırım, alırız
hayırlı olsun bebeğinizEvet canım hamileyim çok şükür , tüp bebek ile hamile kaldım aşılama ile olmadı
yok karartmıyorumÇokda karartma içini Rabbim verir inşallah tutar canım merak ederim sonucu banada yaz olurmu
bir aşılama denedik. sıkıntı yoktu canım sebepsiz infertilite.hayırlı olsun bebeğiniz
kaç asılama denendi tüpten evvel
ve sıkıntınız neydi.
anladım .bir aşılama denedik. sıkıntı yoktu canım sebepsiz infertilite.
Öyle deme be kuzum vardır herşeyde bir hayıryok karartmıyorum
alıştım zaten artık olumsuz sonuclara
ve zamanında olacagı hissine
evet doğru söyluyorsun :)Öyle deme be kuzum vardır herşeyde bir hayır
AMİN DİYORUM ÖNCELİKLE ....Merhaba hanımlar konuyu bilerek buraya acıyorum çünkü burada dönüş daha fazla oluyor.Daha önce aşılama yaptıran üyelerimiz vardır muhakkak bu konuda bana biraz bilgi verirmişsiniz?Nasıl olur?ne zaman gidilmelidir?regl sonrası mı yapılır?önce ilaç mı kullanılır yoksa iğne mi yapılır?Öncesinde sonrasında neler yapılmalı yada yapılmamalı?Ağrılı bir işlemmidir?Anestezi ile yapılırmı?vs vs BUARADA BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI,BÜTÜN UZUVLARI TAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (Amin)
AMİN DİYORUM ÖNCELİKLE ....Merhaba hanımlar konuyu bilerek buraya acıyorum çünkü burada dönüş daha fazla oluyor.Daha önce aşılama yaptıran üyelerimiz vardır muhakkak bu konuda bana biraz bilgi verirmişsiniz?Nasıl olur?ne zaman gidilmelidir?regl sonrası mı yapılır?önce ilaç mı kullanılır yoksa iğne mi yapılır?Öncesinde sonrasında neler yapılmalı yada yapılmamalı?Ağrılı bir işlemmidir?Anestezi ile yapılırmı?vs vs BUARADA BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI,BÜTÜN UZUVLARI TAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (Amin)
Yok canım Eylül'de yaptırıcam sen niye tüpten sonra aşılama yaptırıyorsun ben önce aşılama yapılır sonuç alınamazsa tüp bebek uygulaması yapılır diye biliyorumAMİN DİYORUM ÖNCELİKLE ....
başladınız mı aşılamaya ben adetimi bekliyorum aşılama yapılacak büyük ihtiml ile geçmişte ücretli 3 tüp denemem var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?