Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah tutar aşılaman bu süreç nasıl yani reglin 2. Günü gidiyoruz sonrası sakıncası yoksa detaylı anlatabilirmisin ?
teşekkür ederim

regl ikinci günü gidiliyor
ultrason ile muayene ediliyor
regl ikinci günü akşamı başlamak üzere toplam 7 gece puregon iğne yazdılar, göbekten vuruldum.
her aksam saat 20,00 da vuruldum
iğnelerin bittiği bir gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum gece tam saat 24.00 da
sol koldan vuruldum
bir gün sornrasında boş geçildi ilaç vs kullanmadım ve sonraki gün de aşılamam oldu

eşimden sperm örneği aldılar ve 2 saat sonrasında bana enjekte ettiler

ağrı sancı hıcbırsey olmadı.

Peki ilaçlı rahim filmi çekilmedi mi tüplerin açıklığını kontrol etmek için

Peki ilaçlı rahim filmi çekilmedi mi tüplerin açıklığını kontrol etmek için
daha evvel çekilmiştim baska hastanede onu goturdum kabul ettiler
sadece aşılama oncesı kan tahlıllerım yapıldı

Hımm anladım hadi bakalım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum
amin inşallah bakalım
11 ağt test gunum
çok umudurm yok ancak
herkes ılk asılama tutma oranı düşük diyor

Canım merhaba, ben bugün ilk defa aşılama yaptırdım allahım inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder bize. Ben muayene olurken doktorum kendini kasıyorsun, aşılama çok basit bir işlem ama işlem esnasında böyle kasarsan sperm içeri ulaşmaz ve yaptığımızın da bir anlamı kalmaz, sana anestezili işlem yapalım 5dk uyutalım öyle yapalım dedi. Ben de kabul ettim. Uyuduğum için ne işlem yapıldı bilmiyorum ama adetimin 3. Günü doktora gitmiştim filmlerime ve tahlillerime baktı ve muayene etti. 5 gün klomen kullandım, yumurta boyutu 22 ye geldiğinde de gece çatlatma iğnesi oldum, iğneden 36 saat sonra da işlem gerçekleşti. İnşallah güzel sonuçlar alırım, alırız

Ayyyy hadi hayırlısı tutar inşallah keske benide uyutsalar çok Korkuyorum buda kasılmama neden olur sanırım öncesinde hangi tahliller yapıldı ilaçlı rahim filmi falan çekildimi canım

AMİN DİYORUM ÖNCELİKLE ....
başladınız mı aşılamaya ben adetimi bekliyorum aşılama yapılacak büyük ihtiml ile

başladınız mı aşılamaya ben adetimi bekliyorum aşılama yapılacak büyük ihtiml ile geçmişte ücretli 3 tüp denemem var zaten

başladınız mı aşılamaya ben adetimi bekliyorum aşılama yapılacak büyük ihtiml ile geçmişte ücretli 3 tüp denemem var zaten
Yok canım Eylül'de yaptırıcam sen niye tüpten sonra aşılama yaptırıyorsun ben önce aşılama yapılır sonuç alınamazsa tüp bebek uygulaması yapılır diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…