- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
TEMİZLİK YAPIP YORMA KENDİNİ UZAN DİNLEN KİTAP OKU MÜZİK DİNLE ....Klinikte bi sorun varmis beklicem yarin sabah kan vercem cünkü adetime alti gün var daha idrae testinde cikmaz ama adet olcak gibi sancim var geceden beri Bilmiyorum beklicem test yapmakta istemiyom zaten kendimi temizlige vericem sinirden heralde
allah yardımcısı olsun arkadaşının o hayat mücadelesi veriyor işi çok zor bizden daha zor ....Ne yapacaksın negatif olursa ki inşallah olmaz ama bundada bir hayır vardır diyeceksin Allah a teslim olmalıyız arkadaşlar ben sunu anladım ki ne yaparsak yapalım Allah razı olmadığı müddetçe olmuyor bu kimsenin elinde değil üzülmeyeceksin kuzum vardır bi hayır diyecek eşine sarılıp gerekirse tekrar deneyeceksin yıkılmak yok dünyanın sonu da değil evet bende çok istiyorum rüyalarımda görüyorum konuşamıyorum bazen ağlamaktan ama ne yapalım olmazsa Rabbim vermezse yanımızdaki eşimize ailemize sarılıp mutlu olmaya çalışacağız bak bir örnek vereyim sana bi ark var 10 küsür yıldır evli deli gibi istiyor anne olmayı ama olamaz olursa ölür kanser çünkü midesinin 4 te 3 ü yok vücudunda dünya kadar ameliyat izi var sürekli rahatsızlanıyor doktor kesinlikle hamile kalma diye uyarıyor çünkü hamile kalırsa hiçbir tedavi uygulanamayacak ağrıları acıları hastalığı artacak ve sonu çok kötü ama öyle bir hayat aşığı ki kahkaları yeri göğü inletiyor öyle bir sarılıyorki hayata...Allah herşeyin hayırlısını versin
ilk aşılamam bu bir aşılama daha yaparım sonrasını bilmiyorum 3 tüp bebek tedavisi gördüm aşılamadn daha zor bir süreç embriyo döllenmesi ilerlemesi kalitesi 5 güne gidip transferi yorucu